All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (5)
  • Store (2)
  • reviews (2)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 1

    All
    view 9

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    dearday_id Review(s)

    2 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Evelyn Lek
    07 May 2020 | Bride at Ricky & Evelyn Wedding

    Wax Sachet for Wedding (Teapai Souvenirs)

    Nice Package, Smells so good & the price is affordable
    Kiara Nurmathias
    07 May 2020 | Bride at Osmar & Kiara Wedding

    DEFINITELY ONE OF OUR FAV WEDDING VENDOR!

    hai dearday! \nsuper happy utk nulis review ini 😁\nSeneng banget bisa berjodoh dengan vendor souvenir dearday, Karin contact personnya sangat helpful & informatif!\nSouvenir wedding yang kita pilih adalaah scented wax\n\n✔✔✔\n- Karin super fast response & informatif. Tanpa kita perlu banyak tanya dia udh jelasin detail, dan kalau ditanya pun jawabnya ramah & lengkap.. bahkan aku merasa lbh fast response dearday dibanding balasan aku hahaha (ini penting bgt utk calon2 bride yg slalu labil mengambil keputusan! :D)\n\n- dearday bisa menyesuaikan keinginan & budget kita, diskusinya enak terbuka sama saran kita & menyesuaikan dgn kondisi. diskusi nya ga satu arah, karin bener2 banyak kasi tips baiknya gimanaa. contohnya di suggest wangi2 favorit dan dikasih deskripsi utk tiap wangi nya. dikasih juga option2 shape & design utk scented wax yang bisa masuk ke budget tuh yg kayak gimana ajaa..\n\n- stlh fix soal pilihan budget, detail product, term pembayaran juga sangat jelas.\n\n- karin juga selalu update & jujur soal proses. semisal tali utk gantungin scented wax yg tnyata available warna apa ajaa.. ttp dikasi saran dr dia bagusnya gimana.. :D pernah juga print sticker di box garisnya ga keliatan pas di print dan tetap di inform laluu dicari solusinya brg2\n\naku bukan tipe orang yang terserah2 aja; slalu kasi brief ke apapun yg aku mau, tp dearday adalah salah satu vendor yg bikin aku percaya yaudah gmn karin pilihin pasti oke. karena berasa kok team dearday kerja pakai hati & happy bukan hanya money oriented 😊\n\n- semua prosesnya on time (penting bgt hehe) dann yang terbaik adalah berhubung rumah ku dan dearday ternyata dekat, souvenir2 ku dikirim langsung sm Karin dan supirnya! baik bgt.. krn katanya biar aman (aku pun di brief berulang kali cara penyimpanan souvenir biar kualitas terjaga) & hari diantar menyesuaikan pas ada supirnya biar bisa ada yg bantu2 angkat barang. super thoughtful kan sampai terharuuuu\n\n- Pas dateng scented wax nya wangiiii bgt dan bagus! rumahku jadi wangi bgt pas smua souvenir udh dateng hehe\n\nPanjang bgt ya review ku haha. Intinyaa aku se happy itu sama service dan product dearday!! karena menurutku slain product bagus, service ga kalah pentingnya.. kudoakan sukses dan makin sukses sampai kapanpun :D seneng bgt kalau liat skrg product mereka makin banyak.. keep it up! GOOD LUCK gbu always :D\n\n- Osmar & Kiara -

    Favors & Gifts

    What services do you offer?
    Bridesmaid gifts,  Groomsman gifts,  Themed wedding favours, Bridal shower favours,  Personalized wedding favours
    Do you offer samples?
    yes we do offer samples for the bride who want to look after for wax sachet only
    What is your payment terms?
    30% DP and FP 2 weeks before final pick up
    Is there a minimum order requirement?
    No you may order start from 1 pc
    What are your delivery times?
    for 100 items we need at least 1 month
    Do you ship worldwide?
    No
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    Do you offer a limited catalogue of favours or custom wedding favours?
    Catalogue of choices Catalogue of choices (please give details if any),  Custom favours Custom favours (please give details if any)
    Do you have a return policy?
    No, we are not receiving any return. kindly check all before picking up
    Do you provide delivery services?
    No each item will be picked up by the buyer
    How far in advance should your client make an order?
    3 months prior to wedding
    What type of items do you offer?
    Decorative items
    What is the charge for not reaching minimum?
    There is no minimum charge. every price is negotiable depend on the design and difficulty for each wax
    When was your business established?
    we enthusiastically start on February 2019
    Do you provide services in other cities or countries?
    No
    What makes your services unique?
    we give a personalized and unique wax with delicate relaxing scent which will made your room and mood better
    Service(s)
    Address
    Taman Alfa Indah Blok J4 no 3 12260
    Location(s)

    wax sachet . candles . souvenirs

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.