All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (111)
  • reviews (39)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Chandira Wedding Organizer Review(s)

    39 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    11 February 2019 | Bride at Luthya & Kiki Wedding

    Recommended WO!

    Terbaiiik! Sebulan yang lalu dibantu Chandira untuk acara lamaran kita. Seneng banget mba yani & team super helpful. Dari pertama ketemu langsung berasa kayak dibantu sama keluarga sendiri. Alhamdulillah semuanya lancar dan sesuai yg kita harapkan. Thank you Chandira, sukses selalu!! ❤️
    19 January 2019 | Partnering Vendor at Wedding

    Good WO

    kami bekerja sama dengan chandira di beberapa acara pernikahan dan lamaran, team chandira sangat membuat susana menjadi terkendali. team yang solid. terima kasih mba yani dari chandira yang sudah membantu kami.
    14 December 2018 | Bride at Marsya and Terry Wedding

    sangat helpful :)

    Suka banget pakai chandira wedding organizer. Betul betul professional dan membimbing Pasangan muda seperti aku dan pasanganku untuk membuat pernikahan yg modern tp juga memegang nilai nilai kebudayaan. Thanks chandira wedding organizer, semoga sukses selalu!
    13 November 2018 | Bride at Anissa dan Fadi Wedding

    Great work yet reasonable price

    Saya memang dari awal ingin pakai WO karena pastinya akan riweuh banget mengatur keluarga besar saya dan pasangan dan juga maunya keluarga jadi tamu aja ga banyak ikutan repot. Alhamdulillah ketemu sama Chandira WO yang emang paketan sama Larva Pictures vendor foto saya dari lamaran sampai resepsi pernikahan. Chandira WO banyak memberikan masukan dan saran demi kelancaran acara saya. Menenangkan dan banyak memberikan solusi untuk saya yang clueless ini. Siap sedia dan selalu sabar untuk diganggu untuk saya tanya macam-macam. Alhamdulillah walaupun ternyata ada beberapa kendala saat acara, semua teratasi dengan baik. Terima kasih tim Chandira WO terutama Mbak Winna dan Maryani. Semoga bisa menjadi lebih baik lagi dan sukses terus :). - Nisa dan Fadi -

    Vendor Reply

    28 November 2018
    Ah thank you so much terima kasihhhh
    13 November 2018 | Bride at Kiky & Oki Wedding

    Terbaiq❤️

    Team Chandira & Mba yani emang TOP BGT! aku awalnya tau wo ini dari IG. sampe akhirnya bisa pake jasa mereka. ga akan nyesel pake dia. sebahagia itu aku pake WO ini, semua urusan pernikahan mereka yang urus dengan baik. semua crew nya bener-bener totalitas, pokonya sukses terus buat chandira yaaa! i love you to the moon and back guys

    Vendor Reply

    28 November 2018
    Ah thank you so much kiky.
    01 July 2018 | Client at Shinta & Danu (Sister in Law of the Bride) Wedding

    Helpfull WO with a lot of ideas

    Memutuskan pakai Chandira sejak dapet feeling sisterhood sm mbak Yani. Sama2 punya niat ngebantu, yg satu pengen bantu mertuanya, yg satu lagi ngebantu niat yg tulus. WO ini punya sejuta solusi deh!! Mau dari low budget sampe lebih dr itu. Sejauh ini puas, meski ada kurang di sana2i, nilainya ga sebesar suksesnya acara berjalan. Bisa lobby dekor dan foto yg bukan rekanan dg hasil memuaskan, they make it happened!! Makasih Chandira, sukses selalu. Untuk mbak yani.. Keep shining girl ;*

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Full planning, Partial planning, Other konsultasi pernikahan, Day of coordinator
    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Ceremony planning
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding ,  Cultural wedding ,  Religious wedding ceremony
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    minimum 100 person maximum 6000 person
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    How far in advance should your client make a booking?
    3 - 6 month before
    How many hours are included on the day of the wedding?
    12 hours till 18 hours
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What makes your services unique?
    we have young and energetics team who always smile and happy. We can work in almost anykind of condition. share and care is our way to present and treat our clients. we will help couples in anykind of financial situation with no differentiation of treatment. so don't worry, because we make your specia moment easier. ?
    What is your payment terms?
    50% Down Payment and anykind of payment based on agreement. and 50% paid 4 weeks before the D-Day.
    When was your business established?
    March 2015
    Address
    Jakarta Timur by Appointment
    Location(s)

    We make your special moment easier

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.