All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (1)
  • projects (175)
  • reviews (69)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Chandira Wedding Organizer Review(s)

    69 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Angeline Rizkyani
    12 July 2021 | Bride at Adit & Angie Wedding

    Grateful

    Me and my husband met abruptly, without any plan, without any dreams to go this far. He just went along and asked me to be his wife one month after we met and crazily I said yes. We plan everything by ourself, during pandemic and all, we've decided to just have a very simple wedding with minimum guests following the regulation. In the midst of it all even though you plan everything neatly and nicely, its gotten pretty the other way around. Out of nowhere I saw a message from Chandira Wedding Organizer offering us their help. You know that feeling when you super mega busy doing one stuff, you went mad, and someone just stop you and say "let me help you"? Thats how I felt. Man we both really didn't know a thing about the real akad nikah supposed to be 😂 The first meeting we were in awe by the explanation of both mba Yani and mba Wulan, they answer even our silly question nicely, no judgement at all. They even the ones that contact us daily, because we both are working around the clock that time. They made sure every little things to be done. We really didn't do much. All we did was showed up at the wedding, me doing my make up, him doing his. We didnt even see how the venue look like or how the rundown will be. Everything was handled by Chandira WO. All I know it was the happiest day of my life, and without Chandira WO's help, it won't be that perfect. Forever grateful for the team's help. Truly deeply madly grateful 🤍 If you want your day to be the day, you have to have Chandira WO as part of it.
    Vannisa Astari
    28 June 2021 | Bride at Anis & Agam Wedding

    Thank You Chandira Team

    Thank you untuk Mba yani, Ka Anggun & Seluruh team Chandira yang udah banyak bantu berjalan nya acara dengan lancar ☺️ Bingung untuk ngurusin nikahan tuh mulai darimana terus ketemu Chandira WO dan diarahin dibantuin untuk nyari vendor juga🥰 Mulai dari pengajian sampe acara selesai semua nya dibantuin dengan rapih. Acara nya sukses team nya sabar2 banget sukses & sehat selalu Chandira Team 😍
    Mazaya Dhiyanadira
    28 June 2021 | Bride at Mazaya & Bariq Wedding

    chandira the best!

    aku hubungi chandira emg cukup mepet dr acara dan memang dgn kondisi covid yg serba ga ideal, tp chandira berhasil buat weddingku memorable, sesuai prokes & mama papa serta keluargaku & tamuku happyyy!
    Jasmine Shabrina
    13 June 2021 | Bride at Rasis & Jasmine Wedding

    Best wedding WO! Recommended!

    Alhamdulillah terima kasih kepada mba Yani, mba Anggun, mba Imelda, mba Hana, mba Dita, dan tim Chandira lainnya yang sebelum, selama, dan sesudah acara nikahan aku repotin teruus. Terima kasih udah gercep dan fast respon, solutif, informatif, dan professional sekali dalam bekerja. Alhamdulillah dari aku sendiri seneng bgt sama Chandira krn selama proses pilih pilih aku dikasih rekomendasi yg bagus bagus bgtt dan terpercaya. Timnya tanggap, menyenangkan, koordinasinya bagus, sangat helpful dan sangat sopan. Semoga bertemu kembali di momen dan acara lainnya!🤍 Recommended krn perfect bgtt! Dariku dan suami yg kemarin mengurus nikahan cuma berdua hihi🤍
    Raisa Adila
    09 June 2021 | Bride at Raisa Bima Wedding

    Terima Kasih Chandira!!

    Terima kasihh Mba Yani, Mba Anggun dan Tim Chandiraa ❤️❤️❤️ Alhamdulillah acara akad nikah dan lamaranku berjalan dengan rapih dan sangat lancar berkat bimbingan dan arahan Tim Chandiraa. Tim Chandira sangat solutif dan akomodatif + telah memiliki banyak pengalaman sehingga dapat banyak memberikan referensi sebagai rujukan🙏
    Yohani Aziza
    08 June 2021 | Bride at Hany & Alfa Wedding

    Chandira terbaikkk...

    Terima kasih sebesar-besarnya kepada Mbak Yani, Mbak Anggun dan tim Chandira lainnya yang sudah membantu acara aku dan alfa dari awal persiapan sampai dengan kelangsungan acara di hari H sehingga bisa berjalan dengan lancar.. Aku dan Alfa yang bingung awalnya harus mulai darimana utk mempersiapkan acara, akhirnya memutuskan untuk memepercayakan Chandira untuk membantu persiapannya. Dannnn itu adalah keputusan tebaik yang kami ambil, karena chandira memberikan usulan vendor sesuai dengan konsep acara yg kita inginkan. Dari pemilihan venue yg awalnya bikin galau, sampai dengan dekor dan foto serta vendor lainnya semua bisa terselesaikan dengan chandira.. Koordinasinya baguss bgtt, bahkan sampe malem pun masih dibales.. Sekali lg terima kasih telah membuat acara pernikahan impianku terwujud tanpa kurang satu apapun... bener2 puas sama chandira.. sukses selalu ya.

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Full planning, Partial planning, Other konsultasi pernikahan, Day of coordinator
    How far in advance should your client make a booking?
    3 - 12 month before
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What makes your services unique?
    we have young and energetics team who always smile and happy. We can work in almost anykind of condition. share and care is our way to present and treat our clients. we will help couples in anykind of financial situation with no differentiation of treatment. so don't worry, because we make your specia moment easier.
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    belum ada
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding ,  Cultural wedding ,  Religious wedding ceremony
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes
    When was your business established?
    March 2015
    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Ceremony planning
    How many hours are included on the day of the wedding?
    12 hours till 18 hours
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    minimum 100 person maximum 6000 person
    What is your payment terms?
    50% Down Payment and anykind of payment based on agreement. and 50% paid 4 weeks before the D-Day.
    Address
    Jakarta Timur by Appointment
    Location(s)

    We make your special moment easier
    https://www.instagram.com/p/CRk571iNzuf/
    https://www.instagram.com/p/CRk57NAtVdl/
    https://www.instagram.com/p/CRk56MhtNYX/
    https://www.instagram.com/p/CRk5ftqNM8m/
    https://www.instagram.com/p/CRk5eJ8No3i/
    https://www.instagram.com/p/CRk5bVxNhKc/
    https://www.instagram.com/p/CRk4ucPtZ-3/
    https://www.instagram.com/p/CRk4Mpct2xo/
    https://www.instagram.com/p/CRivt0ztGlO/
    https://www.instagram.com/p/CRZ82hfNskm/
    https://www.instagram.com/p/CRZ8105tj9v/
    https://www.instagram.com/p/CRZ806PN_aD/