All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • projects (27)
  • reviews (12)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Celtic Creative Review(s)

    12 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Anaria Souvenir Pernikahan
    23 November 2017 | Partnering Vendor at Wedding

    wonderfull and awesome wedding organizer.

    Thanks celtics telah menjadi bagian dari beberapa klien kami. Tim celtics selalu mendampingi kliennya jika berkunjung ke galeri kami. Klien kami juga selalu bilang tim celtics selalu allout mempersiapkan setiap detil pernikahan mereka. Love you celtics!!
    Diyo Julio
    05 March 2017 | Groom at Diyo dan Riri Wedding

    Best WO and Good Teamwork

    Celtic mengajarkan bagaimana kerja tim, dan tim adalah keluarga. Sukses terus untuk celtic, Very-very recommended WO. Saya dan sekeluarga sangat senang dengan Celtic karena acara saya sukses dan lancar.
    Afrizal Ferdiansyah
    03 March 2017 | Family Or Relatives Of Groom at Kristian dan Novi Wedding

    Best WO with excellent service

    Service dan treatment yang diberikan oleh Celtic sangat luar biasa. Keluarga kami sangat terbantu dengan pelayanan Celtic. You treat us like your own family,thank you Celtic
    Giska Putri Andriati
    03 March 2017 | Family Or Relatives Of Bride at Shissy & Ahmad Wedding

    Amazing Concept. Solid & Reliable Team! Craft Unforgettable Moment

    Crew nya Memberikan kesan yang baik dan positif, cantik-cantik & ganteng-ganteng pula, enak dilihat hehe. Awalnya acaranya sederhana tapi berkat tim Celtic bisa terlihat elegant. Keluarga besar ngucapin banyak Makasih. Pokoknya makin sukses dan oke buat Celtic..
    Vebrin Ramadhan
    03 March 2017 | Groom at Della & Vebrin Wedding

    Wedding organizer Helpful & Recommended

    Service yang luar biasa, paling bisa diandalin mulai dari awal persiapan acara, hingga ahkir acara selalu bikin nyaman. Berkesan banget acaranya, ngga pernah bisa kami lupain. Sukses terus buat Celtic, dan terimakasih yang tak hingga buat all crew Celtic Creative yang sudah suksesin acara kami.
    Cilla
    03 March 2017 | Family Or Relatives Of Bride at Andjar & Fitria Wedding

    Perfect Wo!!!

    Puas banget bangeeeeet pake wedding organizer dari Celtic Creative!! Dgn harga affordable, kakak saya dapet kualitas dan professional crew yang sangatttt helpful. Semua muji hasil resepsi kakak saya. Keluarga besar saya sangat puas dgn pernikahan kakak saya Andjar dan Fitria yang di handle oleh Celtic Creative. Thankyouuu Celtic!!!

    Vendor Reply

    03 March 2017
    Thank You dek Cilla..segera nyusul ya

    Wedding Planning

    What wedding planning services do you offer?
    Premium Wedding Service from Planning, Preparation, Pre Event, & Event Organizing
    How many hours are included on the day of the wedding?
    from start to finish around 18 hours
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Weekdays: Monday Till Friday (10.00 wib - 17.00 wib)
    How many weddings do you plan a year?
    around 50 weddings
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cheques, Cash
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    What is required for booking your services?
    Just fill the order form and 30 % Downpayment
    What is your primary expertise?
    Religious wedding ceremony Religious Wedding Ceremony, Intimate wedding,  Grand wedding,  Cultural wedding Traditional Wedding Ceremony
    What service do you provide?
    Full planning, Partial planning, Day of coordinator
    What sizes of weddings have you coordinated in the past? Min? Max?
    intimated wedding around 100-150 guest until massive wedding around to 6000 guest
    What is your payment terms?
    30% Downpayment, 30% three month before, and the rest is 2 weeks before d'day
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes English Languages
    How soon should I book your services?
    ideally 6-12 months before the date
    What sort of planning do you cover?
    Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning, Wedding styling and concept,  Rehearsal dinner planning,  Budget preparation,  Ceremony planning
    How many hours are included on the day of the wedding?
    12 Hours
    Do you support or cater to any specific religions?
    no
    When was your business established?
    we started helping brides and grooms to be realize their dream wedding from 2005
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    50 - 5000 Person's
    Do you plan weddings internationally?
    yes
    What service do you provide?
    Full planning, Partial planning, Day of coordinator
    How far in advance should your client make a booking?
    The Most Ideal Time for a client to contact us would be 6-12 Months prior to the wedding
    Address
    Jl. Manyar Airdas no. 21 60116
    Location(s)

    Not Only Organize, We Consult, Plan, Prepare, and Enliven your wedding dreams..

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.