All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (5)
  • projects (26)
  • reviews (7)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Bless Friday Photography Review(s)

    7 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Nadya K
    30 November 2022 | Client at Dimas & Nadya Wedding

    Couple & Wedding Session

    Bersyukur banget dari awal prewedding sampai wedding pake jasa Blessfriday, meskipun bukan dari rekomendasi orang tapi setiap hasil foto mereka bagus bangettt di IG dan kenyataanya setelah pakai jasa mereka bener2 sesuai keinginan aku dan suami. Tim Blessfriday baik banget, helpful, dan super cheerful. Selama foto bareng mereka ga ada satupun dr tim Blessfriday yang bikin kecewa, apapun request yg diminta selalu diusahain bisa pas sesi foto, apalagi pas prewedding shoot jg seruuu bgt kyk udh kenal sm mereka lama padahal baru ketemu. Pokoknya sukses terus Blessfriday ♥️
    cindy pricilla
    22 November 2022 | Bride at Cindy & Hiro Wedding

    Couple Session

    Sehappy itu photoshoot bareng team BlessFriday! Walaupun sampai 2 tempat dan beberapa baju pun ga berasa capenya karena team nya seru2 semua! Thank youuu semuanya, puas banget dengan hasil foto & video yg bagusss! 🤗❤️
    maulida ningtari
    21 November 2022 | Client at Theo & Tari Wedding

    Couple Session

    Milih Blessfriday sebagai vendor photo prewedding adalah keputusan yang sangat tepat! Mulai dari saat dealing pertama sudah sangat informatif dan ramah, saat pelaksanaan tim blessfriday berhasil membuat suasana menjadi cair, fun, dan banyak ide yg ditawarkan! Ga ada yg ga muji hasil fotonya pkknya!
    Cindy Chandra
    21 November 2022 | Bride at Chen & Cindy Wedding

    Couple Session

    Thank you so much Kak Iwan, Kak Ramdan dan smua tim dri Bless Friday, hasil foto dan videonya bagus semua 🥰🥰 Kak Iwan dan Kak Ramdan best bnget jago ambil angle, bawa suasananya juga asik bnget, pokoknya best deh 💯 kerjanya juga tulus bnget pake hati dan berjiwa seni 😍😍 we feel so blessed and happy 💞 sukses terus Bless Friday 🎉
    Stephanie Gunawan
    21 November 2022 | Bride at SG & AP Wedding

    Full package

    VERY RECOMENDED! Crewnya baik bgt semua mulai dari admin sampe PG & VGNya!!! Super flexible, sangat bantu naikin mood walaupun udh cape bgt. Thank u BlessFriday
    Floid Paladan
    21 November 2022 | Client at Floid & Uya Wedding

    Couple Session

    Book untuk couple session di Bandung. Adminnya ngebantu banget di awal waktu nanya nanya dan fast respon. FG dan VG nya asik asik. 6 jam pun ga berasa. Fun terus. Sukses selalu bless friday dan tim

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Albums,  Digital files,  Hi-Res image,  Prints
    What photography styles do you usually offer?
    Destinations,  Natural,  Vintage,  Black and White,  Portraiture,  Candid
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Vintage,  Portraiture,  Destinations
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Studio shoot,  Beauty shoot
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Include airfare ticket & accomodation for crew. exclude location fee (if any)
    Are you available to shoot after hours?
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    Saya & team akan mengarahkan beberapa pose pengantin & sebagian akan diambil secara natural tanpa direct
    What rate do you usually charge at?
    Kami mengenakan tarif per jam & per acara, tergantung paket yg client pilih
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    Tergantung permintaan client, mereka biasanya mendapatkan draft yang siap di review 7-14 hari setelah pernikahan
    What makes your services unique?
    Para photographer kami mampu memahami dan mengarahkan pengantin untuk mendapatkan foto candid yang sempurna. Para photographer kami sangat bersahabat, hangat, dan menyenangkan. Mereka tahu caranya membuat anda merasa nyaman dan membantu Anda lebih percaya diri.
    What is your payment terms?
    BUNDLING PACKAGE - 20% Down Payment - 20% before Couple Session - 60% D-7 before wedding day OTHER - 30% Down Payment - 70% D-7 before photoshoot
    When was your business established?
    2018
    Service(s)
    Address
    Jl. Saritem 26, Andir 40181
    Location(s)

    Together we can create the perfect chemistry to plan a unique and memorable wedding. Our passion for our job drives us to always have weddings on our mind and work long hours. We love what we do, and get excited for all these moments that weddings bring us, such as a choice of decoration, discovering the first picture Each new bride and groom are a new journey in which we will put all of our love and passion in planning the perfect wedding

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.