All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (27)
  • reviews (7)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Berta Chandra Couture Review(s)

    7 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    10 June 2019 | Client at Andhy & Kartika Wedding

    Gaun mom

    thank you so much buat Berta yg uda bikinin gaun mom buat acara resepsi ku dengan perfect ❤️ dari awal datang Berta super ramah banget dan detail saat nerangin ke mama2 ini, mulai dari gambar model gaun sampe ke payet nya, walaupun waktu itu waktu nya ngga cukup banyak, tapi kedua gaun mama selesai tepat waktu dan hasil tetap rapi sukses selalu yaaa ❤️
    17 December 2018 | Client at Alvin & Celine Wedding

    Highly Recommended - Perfect Dress & Service

    Pertama kali jadi client di Berta Chandra Couture untuk dress di pernikahan kakak saya. Jujur dari pertama kali ketemu dan konsultasi tentang desain, udah suka banget dan langsung percaya sama ci Berta buat bikin 2 dress untuk saya dan untuk mama. Desain nya simple sesuai yang saya mau tapi tetap elegan dan classy. Lalu,hanya dengan 1 atau 2 kali fitting, dressnya sudah langsung pas di badan dan nyaman dipakai. Ci Berta juga ramah dan open buat terima saran dari kita. Overall, very recommended :) will come back again
    07 June 2018 | Client at Dress keluarga Wedding

    Dear Berta,

    Dress keluarga saya dibuat oleh Berta. Thankyou banyak sudah sangat ramah dan helpful terhadap keluarga saya. Dress nya sangat cantik dan nyaman dipakai . Sukses selalu

    Vendor Reply

    07 June 2018
    Trims banyak tante! Sehat selalu :)
    19 March 2018 | Client at Pernikahan Felix & Filie Wedding

    Party Dress

    Model dan kualitas dress nya bgs. I really love it. Utk sgala mcm pertanyaan dan request juga dilayani dgn baik. Dan dia juga ada kasih suggestion bagi aku yg krg ngerti bahan dan model. And overall, dia orgnya friendly, jadi enak diajak ngobrol. Really recommended!

    Vendor Reply

    07 June 2018
    Thankyou dear! :)
    10 November 2017 | Bride at Ryonanta & Larentia Wedding

    Afterparty Dress

    First I wore this dress for my pre wedding, then I asked her to modify lil bit so I can wear for my after party. She's so welcome and agree to modify my dress. Voila, The dress came up as I expected. It fits me perfectly! The beats itself are so well applied.

    Vendor Reply

    07 June 2018
    Thankyou banyak sis! Anytime ;)
    01 November 2017 | Bride at Lucas&dena Wedding

    Prewedding Gown

    Pre-wedding pakai gown dr berta chandra. Dress super simple tp elegant. Designer nya humble dan enak diajak discuss. Pilihan gown nya juga berbagai macem. As a client, I feel very satisfied with your service! Thank you. X

    Vendor Reply

    07 June 2018
    Hi Dena! Thanks a lot y! :)

    Dress & Attire

    When was your business established?
    Start ready to wear from 2015, bride & couture at 2016
    What kind of dress and attire do you provide?
    Wedding dress,  Engagement/ prewedding dress,  Evening dress,  Mother or sister's dress
    What is your speciality? (max. 3)
    Mother or sister's dress,  Evening dress, Wedding dress
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What service do you provide?
    Made to measure dress,  Other rental prewedding dress, Custom made dress,  Dress Rental
    What dress style do you specialize in? (max. 3)
    Glamour, Classic,  Contemporary
    What accessories do you provide?
    Hair accessories,  Veil
    What is(are) your primary service(s)? (max. 3)
    Custom made dress,  Made to measure dress
    Do you provide your services in other cities or countries?
    No No (please give details if any)
    How far in advance should your client contact you?
    2-4 months
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    JFW 2018
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    What makes your services unique?
    Our design is nature inspired. Especially in living things, florals,etc.
    What is your payment terms?
    DP 50% after the design is fixed, and final payment 1 week before the client take the dress.
    How long does it take in general for your client to receive the final dress?
    Estimation 1 week before the date
    Service(s)
    Address
    Jl. Duri 1. Komplek Palem Indah No.5J. Jakarta Pusat, Kelurahan Duri Pulo 10140
    Location(s)

    Making custom design dress “Bride & Couture”

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.