All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (33)
  • reviews (10)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Bali Top Wedding Review(s)

    10 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    sugarbox patisserie
    02 February 2024

    Superb

    Bali top wedding offer a great service , friendly and super efficient team, Thank you so much

    Vendor Reply

    05 February 2024
    desain cakenya selalu kreatif and rasanya cakenya enduulll... :)
    Lopodo Cafe & Catering Canggu

    Highly recommended

    Bali Top Wedding is one of the best and trusted planner that we work with.

    Vendor Reply

    30 January 2024
    So far client client kami tidak pernah complaint atau tidak puas dengan makanan dari Lopodo. Good job for gais...!
    Sweet Summer Bali
    11 January 2024 | Partnering Vendor at Wedding

    profesional, cekatan, dan ramah

    sebagai fotografer saya sangat suka dengan cara kerja dari team wo bali top wedding ,, mulai dari bikin rundown, meeting, menyelesaikan masalah2 yang di hadapi client. bahkan kerempongan para vendor yang suka nanya ini itu pun langsung di tanggapi dengan cepat sehingga acara berjalan dengan lancar.

    Vendor Reply

    12 January 2024
    Kerja bareng sweet summer pokoknya sat set sat set langsung beres. Hasil fotonya recommended. Teamnya helpful dan berinisiatif. Thank you for the good cooperation.
    Tizma Niar
    09 January 2024 | Partnering Vendor at So Many Beautiful Couples Wedding

    Great Team Work!

    Been working with Bali Top Wedding for several beautiful and gorgeous couples. Great team work and they pay attention to detail. The clients also loved them too! That’s mean they handle the client really well. Can’t wait to have more and more collaboration with Bali Top Wedding to create our client’s dream wedding 🥰

    Vendor Reply

    09 January 2024
    If you wish your event to be festive, energic, and full of fun vibes, yes Tizma is the right choice as your mc. We have worked together on many happy ending events. Thanks for excellent teamwork ya kak Tizma.
    MC RINTO
    08 January 2024 | Partnering Vendor at Toby and candice Wedding

    Solid team and pay attention on details

    Working with Bali Top Weddings will always be fun. They have a solid team to build the moment of your dream wedding in Bali. Serve with heart and always deliver the happiness moment for Groom and Bride who believe in them. Good jobs for Bali Top Weddings

    Vendor Reply

    09 January 2024
    Recommended male mc for wedding or other similar events. Professional, fast respond, and helpful. Thanks for the good cooperation ya kak Rinto.
    Sugar Acoustic
    01 May 2022 | Partnering Vendor at Sugarcoustic Wedding

    The Best WO In Bali

    Tidak diragukan lagi pokoknya service dr balitopwedding..

    Vendor Reply

    09 January 2024
    Udah kerja bareng lebih dari 5 tahun and sugarcoustic tidak pernah mengecewakan. Gas poll bro...!

    Wedding Planning

    What sort of planning do you cover?
    Ceremony planning,  Venue selection,  Reception planning, Wedding styling and concept,  Rehearsal dinner planning,  Budget preparation
    What service do you provide?
    Full planning, Partial planning, Day of coordinator
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding, Dengan adat tertentu
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    2 - 100 pax
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    BAHASA INGGRIS
    Do you provide services in other cities or countries?
    No
    How far in advance should your client make a booking?
    3 - 6 bulan
    How many hours are included on the day of the wedding?
    12 jam, tidak termasuk after party
    What makes your services unique?
    pembuatan paket yang flexible atau layanan yang flexible sesuai dengan kebutuhan dan anggaran klien
    When was your business established?
    tahun 2014
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cash
    What is your payment terms?
    35% sd 50% dp begitu deal
    Bagaimana keamanan melakukan kerjasama dengan kami?
    Sangat aman. Kami adalah wedding organizer yang memiliki badan hukum dan memang berbasis hanya di Bali saja.
    Berapa Wedding yang dikerjakan tiap tahun?
    kurang lebih 50 wedding
    Berapa wedding yang dikerjakan per tanggal ?
    Per tanggal kami mengerjakan max. 2 wedding apabila keduannya intimate dan hanya 1 wedding per tanggal apabila weddingnya lebih besar. Ini kami laukan agar klien tetap mendapatak service yang maximal.
    Perlu berapa kali klien ke Bali untuk persiapan weddingnya?
    Apabila klien mengambil paket wedding di kami, sejauh ini hanya perlu 1 sd 2 kali saja ke Bali sebelum hari H.
    Address
    Jalan Tukad Balian No. 99A, Sidakarya, Denpasar Selatan, Bali, Indonesia 80227
    Location(s)

    Tahun 2024 ini, Bali Top Wedding bener - bener totalitas banget alias palugada!!! Mau cari paket apa aja, dimana aja, semua ada. Mau dibuatin paket custom sesuai budget juga bisa sob! Banyak juga promo di villa - villa yang eksotik di Bali. Dont miss it, contact our planner right now.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.