All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (8)
  • projects (19)
  • reviews (5)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Arthaniaxpink Review(s)

    5 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Marcella Tanuwidjaja
    06 January 2022 | Client at Marcella Wedding

    Very Recommended !!

    Cicinya baik dan sabar bangett 😍😍 selalu mau bantu utk kasih referensi dress dan bahan2 yg bagus . Pokoknya ok banget bikin dress di ArthaniaXpink. Bakalan buat lg next kalo ada acaraaa !!
    Sheren Augusta
    12 April 2021 | Bride at Sheren & Adhika Wedding

    The Best Bridal

    Pelayanan ArthaniaXPink sangat luar biasa. Dari awal konsultasi mengenai gaun pengantin, sudah membuat jatuh hati. Desain gaun yg dibuat, benar2 dibuat sesuai karakterku, dan sesuai dengan impianku.. semua gaun, dibuat dengan sangat detail.. dan yg paling penting, kain yg digunakan adalah kain-kain berkualitas, sehingga sangat nyaman ketika dipakai. Tidak hanya gaun, tetapi juga make up yg bagus, simple tetapi elegant.. dan tahan lama.. Pokoknya, tidak menyesal menjatuhkan pilihanku pada ArthaniaXPink untuk menemani hari specialku.
    Cindy Natalia
    05 February 2021 | Bride at Felix Setiady Wedding

    Custom Wedding Robe

    First of all thank you so much @arthaniaxpink for being a part of our special day❤️ On October 2020 i decided to costum my wedding robe with a special request in models & colors with Sylvi @arthaniaxpink and she made it so pretty & classy, i want a simple and elegant one and the results is more than my expectations, i really love it!!! i also can use the outer for another event and casual party, so good right? My friend is getting married this April and she's looking @arthaniaxpink for design her wedding robe, just because she's like my robe too 🥰🥰 many thanks Sylvi & @arthaniaxpink, have a good journey ahead, im a proud client with ur hardwork Love, Cindy
    Meilin Thiolanda
    08 April 2020 | Bride at Stefanus Rikky Wedding

    Wedding Dress Super Cantik & Elegant Qipao

    Utk hari spesialku aku memilih arthaniaxpink utk custom wedding dress utk acara dari pagi sampe malem dan Qipao utk acara tea ceremony. Super cantik dan elegant banget dress-dressnya, bener2 BEST DECISION memilih arthaniaxpink!! Dilayani dari awal sabar banget walopun ku banyak banget maunya hehe dan hasilnya 1000% memuaskan, highly recommended pokonya, thank you banget ya pink
    Devi
    06 April 2020 | Bride at Rheza Pangalela Wedding

    Wedding gown mewah n elegant

    Pas aku wedding mulai dr sibling n mom smp wedding gown, smua custom di arthaniaxpink. Cantik bgt! Utk wedding gown aku custom 2gaun utk acra pagi pemberkatan n mlm resepsi smuany cantik, mewah n elegant bgt. Smp2 pas resepsi ada bbrp yg nanya gaun sibling n wedding gown aku buatny dimana, hehe.. Dan aku slalu custom gown or dress party dll di arthaniaxpink. Thx pink sukses slalu ..

    Dress & Attire

    What kind of dress and attire do you provide?
    Wedding dress
    What is your speciality? (max. 3)
    Mother or sister's dress
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What service do you provide?
    Made to measure dress
    What is(are) your primary service(s)? (max. 3)
    Custom made dress
    What dress style do you specialize in? (max. 3)
    Cultural:
    What accessories do you provide?
    Other
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    How far in advance should your client contact you?
    2-6 months before the day
    How long does it take in general for your client to receive the final dress?
    1 month before the day
    When was your business established?
    Est. 2017
    Service(s)
    Address
    Ruko North Solvang Square No.31 Gading Serpong 15810
    Location(s)

    Arthania by Pink specializes in Custom Made Wedding Gown, Evening Gown, Mother's and Sister's Gown, and Qipao Cheongsam. We will weave your dreams and ideas into a creation that you can truly call your own.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.