All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (4)
  • projects (30)
  • reviews (7)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Alexarui Make Up Review(s)

    7 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Angela Clarissa
    27 November 2021 | Bride at Angela & Albertus Wedding

    Made perfect my wedding day

    Selalu suka dan puas dgn hasil akhir make up Lanny. Soft, natural dan cocok dgn bentuk & character wajah aku. Lanny very detail dan sabar dlm memberikan sentuhan make up nya. Saat wedding day, Lanny memberikan kesan yg berbeda saat pemberkatan pagi dan resepsi di malam harinya. Bahkan di saat2 terakhir sblm enter the room, Lanny selalu cek dan tetap di touch up. You made my wedding day so perfect. Thank you Lanny.

    Vendor Reply

    27 November 2021
    Thank you Lala dan Abet sudah mempercayakan Alexarui di wedding daynya. Happily ever after ya.
    Aditha Wulandari
    22 October 2021 | Client at Ditha & Arista Wedding

    Pengalaman menyenangkan!

    Waktu itu MUA masih gak segampang sekarang, beruntung ketemu Lanny, langsung booking buat prewed dan pengajian midodareni. Alhamdulillah memuaskan! Tepat waktu banget.. paham kebutuhan bentuk muka dan kondisi kulitku yg waktu itu jerawatan banget. Hasilnya flawless! Terima kasih Alexarui Team 😘

    Vendor Reply

    22 October 2021
    Thank you Ditha sudah mempercayakan Alexarui di acara Prewedding dan Midodareninya. Semoga Ditha dan Arista langgeng selalu ya.
    Ruth Purba
    20 October 2021 | Bride at Ruth & Kalam Wedding

    Very good

    Suka bgt Sama make up dari alexarui make up bener2 soft

    Vendor Reply

    20 October 2021
    Thank you Ruth sudah mempercayakan Alexarui di wedding daynya. See u next time
    Catrien Ola
    20 October 2021 | Bride at Catrien & Jimy Wedding

    Recommended MUA.

    Sudah 2x makeup dengan Alexarui dan selalu puas dengan hasil makeup nya. Halus, rapih, dan gak crack. Makeup nya juga gak menor, sesuai dengan tema acaranya. MUA nya ramah dan teliti. Adik2 aku yang di-makeup-in Alexarui juga suka dengan hasilnya.

    Vendor Reply

    20 October 2021
    Thank you Catrien dan Jimy sudah mempercayakan Alexarui untuk hari besarnya di Jambi. Ternyata anakku yg kedua jebolan Jambi nih kayaknya
    Diah Ratnasari
    19 October 2021 | Bride at Laurens & Diah Wedding

    Gak salah pilih MUA deh

    Jadi, kalo dihtung2, akutu dimake up sama Lanny 5x. Dari mulai sangjit, pemberkatan, dan resepsi. Dr sebelum acara, aku udah banyak jg cerita ttg background nikahan aku akan spt apa. Tema nya mau ada tradisional nya, dan juga mau ada modern nya. Dan pas pertama kali ketemu Lanny, oh wow, dia lagi hamil anak ke2. Cm profesional banget, dateng tepat waktu, terus kerjanya rapi juga. Dan bonus bisa ghibah banyak hal krn setelah ngobrol ngalor ngidul, kita berasal dr sekolah yg sama, seangkatan pula, tp bedanya aku SMK, Lanny SMU 🤭 Pokoknya puas banget, bs dibuat cantik sama Lanny saat wedding ku itu. Sukses yaaaa

    Vendor Reply

    19 October 2021
    Thank you ya Diah dan Laurens sudah mempercayakan hari-hari besarnya dengan Alexarui. Semoga bisa membangun keluarga yang selalu rukun, bahagia dan sukacita selalu ya. See u next time
    Dara Shinta Mulyadi
    19 October 2021 | Bride at Dara & Suhanto Wedding

    Teruntuk MUA tersabar ku Lanny

    Terima kasih Alexa rui team.. terutama lanny dan geo yg sudah mendampingi selama proses prewedd dan wedding day. Padahal waktu hari H jadi ga PD krn tiba2 muka bentol2 merah krn alergi. Tapi hasil proses make up nya yg banyak ketawa, dan hasil make up nya juga bikin ak PD kembali. Hasil rambut nya juga suka banget. Bride maid, kedua mama, cici ipar, penerima angpao juga suka sama hasil make up mereka. Sukses selalu ya Alexa Rui.

    Vendor Reply

    19 October 2021
    Thank you Dara dan Suhanto sudah mempercayakan prewedding makeup dan wedding makeupnya dengan Alexarui. Semoga selalu sehat dan bahagia ya. See you next time.

    Hair & Makeup

    What do your beauty services offer?
    Hairdressing
    What do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Hairdressing
    How many customers can you serve at once if the bride were to book her entire bridal party?
    1-5 persons
    Do your services continue until the photoshoot or the event ends?
    Yes
    What kind of hair and make up looks do you specialize in? (max.3)
    Natural
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Are you available to do make up after hours?
    Yes
    How many make up retouch sessions do you offer in one wedding event?
    On the wedding day, we offer 1 Make up for ceremony and 1 retouch for reception. However the number of Make up retouched can be adjusted upon request
    How far in advance should your client contact you?
    Client can contact us ANYTIME However the most ideal time for client to contact us would be 3-12 months prior to wedding
    What makes your services unique?
    We choose #revealnotconceal - The Simple Makeup that elevates your natural beauty every woman want to look the best at their most precious moment. although nowadays most makeup services focusing on concealment makeup that cover women with too many layers. Some Woman may feel "Prettier" but they might look different from their natural look. Sometimes , thick coverage might as well transform a woman look entirely. would not say that it's a wrong choice, but wondering why would be attending special occation to be known as a different person. Alexarui exist with better solution. #REVEALNOTCONCEAL By elevation Women's natural beauty with 5 Senses Treatment which is treatment to make you feel happy & precious. treatments that can put the best make up for Women called SMILE. we believe smile is the best makeup for women, and a simple make up application is enough to make your shine the whole day
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    What payment systems are available for your business?
    Cash
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    Certified Makeup Artist
    What rate do you usually charge at?
    depends on the package
    What is your payment terms?
    20% DP dan pelunasan maksimal H-14 hari.
    When was your business established?
    Since 2011 until now Our makeup service begins with 5 senses of treatment, designed to boost mood to feel fresh, calm, and loved. These services provide everyone to elevate their natural beauty, not conceal it. Before going through make-up, every skin will be required to have 5 senses of treatments that can make everyone’s beauty shine all day.
    Service(s)
    Address
    Jakarta 11740
    Location(s)

    we use a simple and Flawless makeup to enhance your natural beauty for all day, not conceal it we choose #revealnotconceal what is #revealnotconceal? - Some Makeup services turns client to beautiful person, but sometimes they looks like different person. we want you to be the best version of yourself, not become a different person - we treat your 5 sense to make you feel happy. a happy feeling is the best makeup for woman. (explanation of 5 senses treatment in album photo)
    https://www.instagram.com/p/CW7yGSiFtJk/
    https://www.instagram.com/p/CW5LzfvFATT/
    https://www.instagram.com/p/CW2tgAqFcM2/
    https://www.instagram.com/p/CWxghlgPZfs/
    https://www.instagram.com/p/CWu9GPal_fE/
    https://www.instagram.com/p/CWu8H4OlabJ/
    https://www.instagram.com/p/CWkr_A5lYMd/
    https://www.instagram.com/p/CWkrl7CFDlZ/
    https://www.instagram.com/p/CWc8UdiPSPV/
    https://www.instagram.com/p/CWaWJPyAL8S/
    https://www.instagram.com/p/CWXwB8Rvho7/
    https://www.instagram.com/p/CWVI1aSPfV_/