All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (3)
  • reviews (3)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Agah Harsa Photo Review(s)

    3 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Jamalul Malik
    26 February 2021 | Client at Jamalul Malik Mulyadi & Syarifatul Ulya Wedding

    Photo Session w/AGAHARSA

    Sebelumnya terima kasih sudah dikasih kesempatan untuk bisa sesi foto dengan AGAHARSA. Mereka bisa merealisasikan apa yang saya dan pasangan saya mau. Ketika mencoba memberitahu konsep fotonya, ternyata hasil akhirnya bisa punya pendalaman makna yang lebih dari foto yang dihasilkan. Semoga next bisa berkesempatan untuk berpartner lagi dengan AGAHARSA :).
    Alvina
    19 January 2021 | Bride at Alvina & Wira Wedding

    Review Foto

    Halo! Saya mau berbagi review untuk Agah Harsa Photo untuk proses yang sakral dan momen penting untuk hidup saya. Ya! untuk pernikahan. Sebenernya dari saya sendiri ga banyak permintaan ini itu, yang penting let it flow aja biar hasilnya kerasa hidup dan nyata, dan ternyata WAW AMAZING sekali bund!!!! Sesuai dengan ekspektasi saya dan suami, suka banget sama hasil fotonya yg berkesan bercerita tanpa perlu dijelasin lagi. Eh tp pas momen foto2 nya juga asyik kok bund, kayak lagi difoto aja haha canda difoto. Tapi jujur bund, pas foto2 untuk saya dan suami, yg ga bisa banyak gaya 'serius' buat foto, bisa ke handle sama Akang Ikhsan yang bisa buat cairin suasana biar ga tegang2 banget difoto haha dan tau posisi yang cantik dan ganteng paripurna wkwk ini sih hebat! Untuk hasil fotonya jangan ditanya lagi deh, cakep bener kek berasa artis sehari aja haha senang rasanya memakai jasa Agah Harsa Photo! Serius deh! Btw, ini review jujur dari lubuk hati terdalam dan tidak dibayar sepeser pun. Mohon maaf kalo penulisan yang berantakan, saking senengnya hehe Buat Agah Harsa Photo semoga terus berkembang dan terus semkin berkembang dan semakin maju didunia perfotoan dunia dan akhirat! Love you <3
    WiraJR.90.
    18 January 2021 | Bride at Alvina & Wira Wedding

    Gorgeous .

    Thank you so much for The best photos. Regards, Alvina & WiraJR

    Vendor Reply

    18 January 2021
    Hello, wira thank you for using our services. Glad you happy with the result. May your marriage happly ever after. Our Regards, Agah Harsa Photo.

    Photography

    What photography styles do you usually offer?
    Portraiture,  Destinations,  Other - Other - (please specify; separate with commas),  Candid,  Natural,  Vintage,  Black and White,  Conceptual
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes Yes (please give details if any)
    How long does it take for the client to receive the final product?
    1 month
    When was your business established?
    2020
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Beauty shoot
    What is included in your photoshoot package?
    Digital files,  Hi-Res image,  Matted prints,  Prints, Albums,  Proof CD of all images
    What makes your services unique?
    We ask about client love stories, and we able to to candid and directing but the most important is the emotion of the photo. So our photo need a stories behind and applied to the photos.
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    No No (please give details if any)
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    1 week after the event
    What is your payment terms?
    50% for contract agreement and 50% after the result give to client.
    What do your services cover?
    Beauty shoot, Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot
    Are you available to shoot after hours?
    No No (please give details if any)
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    I’m just strated, i hope someday i got achievement
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Photo services price doesn’t include transportation
    What rate do you usually charge at?
    Extra hour and addtional prints/album
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Destinations,  Cultural,  Natural
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes Sure, some editing & all RAW files for clients
    How far in advance should your client contact you?
    In working hours. at 08.00 - 17.00
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Yes (please give details if any)
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    I ask the love storiea behind how they first met and what thing memorable from them. So i direct the they can showed they character naturally
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    Maybe just for a lunch. Just it
    Service(s)
    Address
    Jl. Rajamantri II No. 8A RT 8 RW 4 Turangga, Lengkong Bandung 40264
    Location(s)

    setiap tatap bahagia dihari bahagiamu akan kami abadikan sepenuh hati. hubungi kami segera
    https://www.instagram.com/p/CL0fjISgcd5/
    https://www.instagram.com/p/CLx6laCHcFX/
    https://www.instagram.com/p/CLvVeJgFY7z/
    https://www.instagram.com/p/CK1B-fgj4Rz/
    https://www.instagram.com/p/CKyeOlngC78/
    https://www.instagram.com/p/CKvxbbAHU_g/
    https://www.instagram.com/p/CKskGCBH0tW/
    https://www.instagram.com/p/CKqVBUKnu6_/
    https://www.instagram.com/p/CKmCr1SnMgj/
    https://www.instagram.com/p/CKdvPXhjOrG/
    https://www.instagram.com/p/CKaS8aMBMLY/
    https://www.instagram.com/p/CKYwA5VnlGc/