All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (27)
  • reviews (5)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Adi Siswowidjono Review(s)

    5 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    26 April 2016 | Family Or Relatives Of Bride at Julia and Marcus Wedding

    Last minute Savior..haha

    Sebenernya Julia sempet book MC lain buat acaranya, tp last minute ada suatu hal yang bikin nggak cocok sama mc pilihannya. Setelah searching2 dan nanya teman teman akhirnya ketemulah sama Adi. Dan ternyata Adi adalah pilihan yang tepat buat wedding Julia dan Marcus
    09 March 2016 | Bride at Tasya and Randa Wedding

    Yeayyy

    Mas Adi thank you banget yaa udah nyempetin jd host di weddingku, disela sela jadwalnya yang padet. Walaupun persiapannya mepet tapi alhamdulilah acaranya lancar. Seru, rame, elegant dan syahdu campur jd satu.lah. recomendeeeedddd bangettt. sukses ya terus yahh
    29 February 2016 | Friends Of Couple at Michael and Indria Wedding

    Adi keren bangettt!

    Saya sudah beberapa kali datang di acara pernikahan dimana Adi yg menjadi MC. Adi sangat interaktif saat membawakan acara. Dengan jokes2 yg bisa mencairkan suasana dan minigames yg seru membuat pesta pernikahan sahabat saya semakin meriah. Saat iringan pengantin masuk, Adi bisa menciptakan ambience yg sakral, syahdu, dan mengharukan :') Untuk wardrobe, saya rasa Adi cukup stylish. Super recommended host for wedding party. Terima kasih Adi! :) Good luck!
    29 February 2016 | Parents Of Groom at Pernikahan Yessy and Michael Wedding

    Mc Berbakat

    Terima kasih mas Adi sudah menjadi host diacara wedding anak kami, semua berjalan dengan sangat lancar, om dan tante mewakili keluarga besar ingin mengucapkan semoga sukses selalu di perjalanan karirnya yg semakin menanjak. Tuhan memberkati selalu.
    29 February 2016 | Bride at My Wedding, Hesti and Nugroho Wedding

    Excellent Mc..perfect..bravo

    Ngomongin mc yg satu ini gak bakal ada abisnya..keren abis..very very good. Thank you ya mas Adi, keluarga semua seneng banget liat mas adi ngemc..professional. Btw jasnya ada berapa si? Ko bagus bagus semua hahaha..sukses terus ya mas Adi..salam dari suami yg ikutan ide nulis review inih..

    Entertainment (MC)

    What is your performance attire?
    I have a wide range of suits and statement suits..classic and conservative is my line
    Do you sing?
    Unfortunately I don't sing, i do this in order to be more focus on your event :)
    Can you speak English?
    Yes
    What are the languages that you use?
    English,  Indonesian
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    What cultural wedding procession are you most familiar with?
    Chinese
    Do you have a replacement MC in case you become unavailable on the event day?
    No
    How far in advance should your client contact you?
    3 - 6 months in advance would be perfect
    What rate do you usually charge at?
    My basic rate is 10 Million IDR
    What is your usual attire?
    Elegant Formal Suit
    What is your mc style during a wedding?
    Smart Casual Conversations
    What makes your services unique?
    always finding the best way to present or host an event, perfection always comes first
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What is your payment terms?
    10% after confirmation of contract, and 90% after the event
    When was your business established?
    since 2007
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    You can contact me via email, for my past achievements
    Address
    Sisingamangaraja Guest House Jln. Sisingamangaraja no 4 SEMARANG 50253
    Location(s)

    "Mc Muda berdedikasi yg siap membantu acara Anda, karena setiap event sangat berarti" My Video Profile : https://www.youtube.com/watch?v=sTGlp4WG66A

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.