All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • projects (63)
  • reviews (21)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Valentine Wedding Decoration Review(s)

    21 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Ineke Wardiani
    11 January 2021 | Bride at MR JACK Wedding

    Sukkaķkk super love sama decoration wedding, elegance & luxury design

    Dr awal selalu d bantu dgn banyak masukan,ide brillian, dgn owner yg humble banged. Pas hari H bnr dong,hasilnya super love, smua tamu tkagum decor lux m elegan. Thank u valentine, u made our dream come true
    Puspita Hapsari
    22 December 2020 | Bride at Ita & Rama Wedding

    The Decoration made our wedding party even more special and beautiful

    Awalnya ragu buat pilih Valentine untuk vendor dekor karena takut out of our budget. Tapi akhirnya dapet rekomendasi dr beberapa pihak untuk pilih Valentine sebagai vendor dekor karena farenya paling masuk di akal dan hasilnya bagus & rapi banget. Dr awal udh click sm penawaran dr Ko Marshall. Designnya aja udh bagus, even Papa juga memuji designnya. Pas hari H, OMG, sebagus itu mau nangis 😭😭😭😭🥲. Dr dekor di Foyer sampai Pelaminan dan Gazebo nya. Toppp bgt. Dengan budget yg kita keluarkan, hasilnya bener2 beyond our expectation 🥲❤️ Thank you so much Ko Marshall and all Valentine Wedding Decoration team. Sukses terus yaa Valentine. With love, Ita & Rama
    Cheryl Natapraja
    15 December 2020 | Bride at Ricky & Cheryl Wedding

    Wedding Decoration

    Thankyou valentine decoration.. terutama buat ko marshall .. sesabar ituuu..aku minta ini itu dan selalu di kasih saran2 jg pokoknya psti valentine maunya yg terbaik buat klien nya.. dekornya ga mengecewakan..tqu koo
    Monica Maria Prudance
    10 December 2020 | Bride at Martin & Monica Wedding

    Valentine Decoration and Cake!! the best!!

    Sebersyukur itu end up wedding decor and cake dari Valentine! Hasilnya decornya bagus, kualitas no kaleng2! dan tak lupa ko Marshall selalu berusaha yang terbaik untuk kita! selalu membantu make decision yang terbaik based on budget kita.. Paling penting! ko Marshall orang nya ramah banget!! baik banget! this is important karena urus wedding udah capek, pasti males kan ketemu vendor dengan sikap aneh2 :') nah Valentine ini jawaban banget deh bagi para calon pengantin yang lagi nyari decor and cake❤️ which is hasil decor and cake bagus, service juga luar biasa
    Jovitta Athalia
    23 November 2020 | Bride at Jovitta & Ervan Wedding

    WEDDING DECORATION

    Thankyou valentine, thankyou ko marshall udah bantu acara aku dan ervan, emang super duper luar biasa dekorannya, honestly tamu2 banyak banget yg tanya dekornya apa sih? Apalagi kalo liat antusias para tamu dan keluarga yg pada foto2 karna terlalu banyak yg bisa d jadiin spot foto.. terlalu happy sama hasilnya! 🥰❤️
    Stephanie
    12 November 2020 | Bride at William & Stephanie Wedding

    Wedding Decoration

    Thankyouu buat valentine udah bantu dekor, sabar bgt setiap aku minta pengen ini itu, sampe liat hasilnya pas hari H bener2 sukaaaa bangett

    Decoration & Lighting

    Which of the following services do you provide?
    Event décor,  Event lighting,  Floral design,  Other Event Cake
    Do you offer delivery, set up, and breakdown services?
    Yes
    Do you provide sample arrangements?
    Yes
    Minimum and maximum number of guests
    250 person
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What supporting equipment do you provide?
    Chairs,  Chair covers,  Tables,  Tablecloths and linens,  Tableware,  Centerpieces,  Room or ceiling draping,  Lighting,  Stage or dance floor
    If you have not worked at the ceremony or reception sites previously, would you be willing to visit the sites before the event?
    Yes before the 1st meeting
    Do you provide sample arrangements?
    Yes Get contact via line/wa +6289625012623
    How far in advance should your client contact you?
    2 months-1year in advance
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Yes in java only
    When was your business established?
    1989
    Do you offer consultations?
    Yes For fast respond +6289625012623
    What makes your services unique?
    We give you more added value in our decoration and we are very flexible with the price! We give you another look for unique wedding decoration and wedding cake. We give you an exquisite look for all of our decoration
    What is the style of your decorations?
    Classic,  Glamorous,  Modern,  Romantic,  Rustic,  Vintage
    What is your payment terms?
    30% down payment and rest 3days before D-day
    Address
    Jl. Holis No.257Caringin, Kec. Bandung Kulon, Kota Bandung, Jawa Barat 40212 40212
    Location(s)

    Uncover your true wish with us! On every service we provide, you will experience service that thoughtfully designed to bring out very characteristic of you. We offer best selection of services that help you to make your exceptional and personal wedding day come true so it shall become nostalgic reminiscence.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.