All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (90)
  • reviews (10)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 10

    All
    view 9

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Twotone Photobooth Review(s)

    10 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    15 January 2018 | Bride at Jammie and Hana Wedding

    HIGHLY RECOMMENDED

    Thanks bgt buat kerjasamanya Twotone! pertama kali liat hasil mereka di Instagram.. lalu ternyata twotone jg aktif ikut pameran wedding which is mereka ini bisaa dipercaya banget.. Team twotone itu sangat ramah dan responsif banget.. ga cuma informatif tentang service mereka, mereka juga kasi suggestion tentang backdrop dan penempatan lokasi photobooth.. Terkait dgn hasil foto, kita puas sekali.. keluarga dan beberapa teman pun banyak yang tanya tentang twotone.. hasilnya sesuai dengan yg aku liat dari contoh yang ada di pameran.. selain itu yang paling ak suka adalah team twotone ga terlalu hitung2an sama waktu... mereka mau diminta tolong tunggu aku turun dr pelaminan dan masih mau fotoin aku dan keluarga padahal udah abis waktunya 🤣 sukses terus yah!
    15 January 2018 | Bride at C&H Wedding

    Disappointing

    To be honest, I had a very disappointing experience with two tone. First, the guy who I talked to at first (Ben) never come to final meeting. Which is normal..but the team came late. I should take that as a warning signal! I chose this vendor because Ben (I am not sure if he is the owner or not) response my text really fast. Guys, it was my MISTAKE to think that fast response means good service. During technical meeting, we asked if the vendor follow us table by table and take pictures with all the guests, will they be able to provide fast printing result? And the team said YES. What a surprise when I know that not half of my guests received the photo booth result. Turns out they only have normal printing machine which is very slowww..I have to wait until midnight to get all the photos!! So I have to send the pictures by myself to all my guests. THANKS A LOT TWOTONE! Moreover, the result came below my standard. Some pictures are blur, some guests got cut out from the frame. Please guys, if you can't take pictures by following us to each table (our wedding is a seating table arrangement, fyi) and ONLY can do NORMAL PHOTOBOOTH SERVICE, do let us know up front! I WILL NEVER RECOMMEND THIS VENDOR AT ALL TO MY GUESTS!
    21 November 2017 | Bride at Ping And Andre Wedding

    SUPER AWESOME!

    Pertama kali tau twotonr dari pameran wedding. Langsung jatuh hati sama keunikan hasil fotonya. Dan voila, pas hari h oke banget. Trus dpt scrapbook yang bisa dijadiin kenang2an. Dan Kak Benza dan Kak Wahyu yang selalu siap kalau saya yg agak bawel ini tanya2. Pokoke two thumbs up banget buat twotone. Thank you for making my big day super awesome!
    28 April 2017 | Bride at David dan Tina Wedding

    TwoTone unik

    Thanks to ko Benza tuk photoboothnya di wedding kami Kami puas dgn pelayanan dan sharring selama meeting dan hari H Yg unik semua photobooth kolega, teman dan keluarga kami dijadikan album. Itu yg bikin unik daripada yg lain. Jd kami bisa melihat photobooth mereka serta pesan atau kata2 dari tamu undangan yang hadir. Pokoknya sukses selalu buat ko Benza dan TwoTone.

    Vendor Reply

    28 April 2017
    Hai ci Tina, terima kasih atas kepercayaannya kepada twotone, mohon maaf jika ada kekurangan.. sampai ketemu di lain event ya ci.. sukses untuk ko david & ci tina.. Thanks ;)
    06 February 2017 | Bride at Andreas & Winna Wedding

    Pelayanan ok. Hasil diluar ekspektasi

    Hasil print out lumayan. Template photostrip bagus sesuai kartu undangan. Tp banyak pose tamu yg ngasal (artinya saat motret gk diarahin,asal jepret doang). Design+warna album & cover frame gk sesuai tema, minim (sgt disayangkan krn baru tau pas uda jadi hasilnya). Alangkah lbh baik dikonfirmasi dulu,cocok mnrt twotone blm tntu cocok bagi customer.

    Vendor Reply

    06 February 2017
    Selamat malam bu.. mohon maaf atas ketidaknyamannya, untuk photostrip tim kami selalu memberikan pengarahan kepada tamu sebelum take foto, akan tetapi kami memiliki keterbatasan waktu untuk pengambilan gambar hanya 3 detik per foto dan itu fully automatic dari software kami, dan terkadang tamu - tamu nya kurang memahami, sehingga terkadang memang ada beberapa pose yang terkesan tidak diarahkan. Terima kasih atas sarannya yang membangun dan kami akan berusaha memperbaiki hal tersebut.
    01 February 2017 | Bride at Jimmy & Josephine Wedding

    Great Photobooth

    Aku liat promo di groupon, lalu saya hubungi langsung dan langsung deal utk paket 2 jam unlimited.. Saya bisa design tempelate sesuai yg saya mau.. Hasil printout jg oke.. Overall saya puas lah pake photobooth twotone..thankyou..

    Vendor Reply

    06 February 2017
    Thanks buat reviewnya bu Josephine ;) Sukses selalu.. Thanks

    Event Rentals

    What items are available for rental?
    Photo booth
    Do you offer delivery, setup, and breakdown services?
    Yes Yes , we provide the best service for your precious moments
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Yes, we provide other city outside jakarta and other country
    Does your rental include an attendant or technicians?
    Yes Yes, we provide 1 photografer and 1 crew
    On photo booth hire, are prints included with your rental rates?
    No
    Can special messages be displayed on index prints?
    Yes
    What makes your product and services unique?
    We have a new concept photobooth, if you interest please call us
    When was your business established?
    since 2011
    What is your payment terms?
    30% for down payment and 2 weeks before the day to repayment
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What rate do you usually charge at?
    for the best rate, please call us
    How far in advance should your client make a booking?
    3 until 6 monts before the date
    Photo booth

    What type of photo booth do you offer?
    Photo booth with photographer
    How do you usually charge?
    By session length
    Do you provide softcopy of the pictures?
    Yes Yes (please give details if any)
    Do you provide props for picture taking?
    Yes Yes (please give details if any)
    What is the minimum and maximum capacity of your photo booth
    Minimum two hours
    Do you provide custom frame design?
    Yes Yes (please give details if any)
    Do you provide backdrop/booth design?
    Yes Yes (please give details if any)
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Yes (please give details if any)
    Does your rental include attendants or technicians?
    Yes Yes (please give details if any)
    How far in advance should your client make a booking?
    1 month before date
    What makes your product and services unique?
    We provide photostrip and start at October 2016
    Service(s)
    Address
    Apartment Mediterania Boulevartd Residence Jl. Bundaran Akbar no 28 Kemayoran - Jakarta Pusat 10630
    Location(s)

    We are bunch of young enthuastic people who has a pure heart to complete your event since 2011. We always try to create a fun atmosphere and catch the moment. And yup.. you can call us as "The Moment Catcher"

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.