Semua Kategori
Semua Negara
Semua Kota
Semua Harga
 • album (1)
 • ulasan (5)
 • harga
 • info
 • Tentang Kami
 • Menampilkan halaman 1 dari 1

  Semua
  Lihat 9

  Bantu calon pengantin membuat pilihan terbaik dengan cara mengirimkan ulasan untuk
  Vendor yang pernah bekerja sama Anda

  Sicily Love Weddings Ulasan

  5 Ulasan, disortir berdasarkan :
  Ulasan Terbaru
  Diana Peters
  14 November 2019 | Pengantin perempuan di Pernikahan Raymond en Diana

  Our perfect godfather themed wedding

  We had a perfect beautiful godfather themed wedding, thanks to Thea and Ysis. They arranged everything for us and our guests. They arranged the flights, the accommodation, the flowering, etc., etc. you name it, they arranged it! Because of them we and our family and friends had the most perfect wedding (weekend)! They really are the best wedding planners you could imagine!
  Marcel & Tamara
  12 November 2019 | Pengantin pria di Pernikahan Marcel & Tamara

  Fantastic

  Sicily Love Weddings taking care of everything so we could fully enjoying the beautiful day and each other. Everything was arranged perfectly. Not a single complaint. I would Sicily Love Weddings highly recommend if you need a fantastic wedding planner.
  Chris
  28 Oktober 2019 | Pengantin pria di Pernikahan Michelle & Chris

  Wat een sprookje!

  Sicily Love Weddings staat voor perfectie! Wat zijn Thea en Ysis een super vrouwen, naast het feit dat ze geweldig lief en attend zijn, zijn het ook geweldige vakmensen met oog voor ieder detail. Door dit power koppel is onze bruiloft echt een sprookje geworden. Het begon allemaal ruim anderhalf jaar geleden toen mijn partner en ik het belsloten hadden om te gaan trouwen op het prachtige eiland Sicilie. Na wat research op het internet gedaan te hebben kwamen we al snel uit bij Sicily love weddings. Na telefonisch wat informatie ingewonnen te hebbben, besloten we een kennismakingsgesprek in te plannen. Thea kwam bij ons bezoek en eigenlijk was er direct een geweldige klik, en besloten daarom om onze droombruiloft te laten organiseren door de dames van Sicily love weddings! Dit bleek achteraf de beste keuze die we ooit konden maken. Na het kennismakkings gesprek kwam er al snel een tweede gesprek bij ons thuis om onze wensen door te nemen. Alle wensen werden zorgvuldg genoteerd om er vervolgens een leuk moodboard van te maken. Vanuit dit moodboard werd ons droomhuwelijk opgebouwd. Wij begonnen met een zogeheten '' Pre wedding'' bezoek. Tijdens dit bezoek zijn we naar Sicilie afgereisd om een aantal geslecteerde locaties te bezoeken. Dit was voor ons ook onze eerste ontmoeting met de andere powerlady Ysis! Ysis begeleide ons langs de verschillende locaties en was een uitstekende adviseur voor ons. Uiteindelijk hadden we na een intensieve maar vooral een gezellige dag onze droomlocatie gevonden en kon de rest van de voorbereidingen beginnen. Wat wij erg fijn vonden was de goede communicatie met de dames. Je kon ze dag en nacht bereiken en hielden alles heel transparant en duidelijk bij. Het gaf ons veel rust, omdat we voelde dat Thea en Ysis constant alles onder controle hadden. Uiteindelijk reisde we dan ook met een heel goed gevoel af naar Sicilie voor onze mooiste dag uit ons leven! Net als tijdens de voorbereiding was onze huwelijksdag in perfecte handen bij Thea en Ysis. Van het begin tot het einde zorgde zij ervoor dat alles op rolletjes liep, zonder daarbij storend op de voorgrond te treden. Alles was onder controle, de planning, de gasten, de leveranciers enz enz. Contstant was er een complete controle en dit is toch wel heel erg fijn met alle spanning die bij een huwelijk komt kijken! Jeetje wat hebben wij genoten en wat zijn we Thea en Ysis eeuwig dankbaar wat ze allemaal voor ons betekend hebben! Als je het ons vraagt zijn er geen betere weddingplanners dandeze twee top vrouwen van Sicily love wedding. Het is dat we ze geen 10 sterren konden geven, want anders hadden ze deze zeker verdiend! Lieve Thea en Ysis, nogmaals bedankt voor alles en we zullen julie nooit vergeten! Dikke knuffel en veel liefs Michelle & Chris
  Charlotte
  28 Oktober 2019 | Pengantin perempuan di Pernikahan Charlotte & Carlo

  Droombruiloft

  Thea en Ysis wat een power couple! Zij hebben van onze bruiloft werkelijk een droombruiloft gemaakt. Mijn man is van Siciliaanse afkomst en ikzelf ben Nederlandse. De keuze in welk land wij het Ja woord wilde geven was natuurlijk overduidelijk, Sicilië ! Aangezien het niet makkelijk is om zelf een bruiloft te organiseren in het buitenland, ben ik op zoek gegaan naar Nederlandse wedding planners die bruiloften op Sicilië organiseren. Zo vond ik Sicily love weddings. Wat voor ons perfect was, is dat Ysis half Italiaans is en Thea de taal vloeiend spreekt zodat we in beide talen konden converseren. Thea kwam bij ons thuis op bezoek voor een kennismakingsgesprek. Wij hadden allebei een heel goed gevoel bij Thea! Thea kwam met allerlei locaties en thema ideeën wat ons nog enthousiaster maakten! Zodoende zijn wij in zee gegaan met Sicily love weddings. Wij hadden een Pre wedding visit geboekt zodat we de locaties in het echt konden bekijken. Daar hebben wij Ysis ontmoet die ons de hele dag op pad heeft genomen. Wat was dat een gezellige dag echt een leuke ervaring! Op deze dag hebben wij onze droomlocatie gevonden! De voorbereidingen voor de bruiloft was echt een feestje om met Thea en Ysis te organiseren. Zij kwamen met de leukste ideeën en hebben hele goede contacten met alle leveranciers. Zo werden we de hele tijd op de hoogte gehouden qua planning en kosten wat voor ons heel prettig was! Onze trouwdag op 30-08-2018 Vanaf het begin tot het eind hebben Thea en Ysis alles begeleid. Wij konden alleen maar genieten van onze dag met onze dierbaren en de prachtige locatie, het heerlijke eten en de sprookjes sfeer die Thea en Ysis hadden gecreëerd! Wauw, wij wisten dat het prachtig zou worden, maar zo mooi hadden wij ons niet durven voorstellen! Alles was perfect voor ons en zij hadden het niet beter kunnen organiseren. Dit boven alles, Thea en Ysis, wat zijn jullie lieve en gezellige mensen. Jullie hebben bij ons echt een speciaal plekje in ons hart. De mooiste dag van ons leven hebben jullie meer dan werkelijk gemaakt. Jullie waren onze Wedding Planners maar het voelde als hele goede vrienden! Heel erg bedankt Thea en Ysis! Liefs Charlotte & Carlo
  Maikel Hurts
  27 Oktober 2019 | Vendor rekanan di Pernikahan Arjen & Mihaela

  Fijne samenwerking!

  Voor mij als videograaf was de eerste keer dat ik samen met de dames van Sicily Love Weddings mocht samenwerken. Na het eerste mailcontact voelde het al heel relaxt aan en bij de kennismaking met het bruidspaar, waar ik Thea ook mocht ontmoeten, kan ik alleen maar zeggen dat het super gezellig was. Het voelde meteen alsof we elkaar al wat langer kende en zij hielden mij tot in detail op de hoogte van de grote dag van Arjen & Mihaela op 24 augustus 2019. Op de dag zelf ook zijn zij onwijs goed in wat zij doen, snel communiceren bij vragen, alles tot in detail geregeld en vooral beide dames hebben een zeer prettige persoonlijkheid en ik hoop van harte dat ik weer heel snel eens met ze samen mag werken want ik heb er geen slecht woord over te zeggen. Zoek je weddingplanners die ervaren zijn en onwijs leuk om erbij te hebben. kies voor Sicily Love Weddings!

  Wedding Planning

  What service do you provide?
  Full planning, Partial planning, Other Wedding favours, Day of coordinator
  How far in advance should your client make a booking?
  The most ideal time is from 6 months to 1 year
  Does a client need to schedule an appointment?
  Yes We do Skype appointments
  What payment systems are available for your business?
  Bank transfer, PayPal, Cash
  Do you provide services in other cities or countries?
  Yes Most European countries and Seychelles
  Please list, if any, your business' past achievements and awards
  We were involved in a visit of the Dutch Royals in Italy.
  What is your primary expertise?
  Religious wedding ceremony , Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding ,  Cultural wedding
  What makes your services unique?
  The Sicily Love weddingplanners are there for you to make sure you will experience a great time without any stress or hassle. We assist our bridal couples in creating memorable, magical celebrations that exceed expectations. We have experience with small and big events, religious and civil weddings and symbolic ceremonies. Are you looking for a personal assistant planning your wedding? Contact us!
  Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
  Yes Dutch, German, Italian, French
  When was your business established?
  Our joined business started in 2012. Before that we both were independent weddingplanners. We are currently one of the most prominent wedding planners for luxury weddings in Sicily.
  What sort of planning do you cover?
  Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning, Wedding styling and concept,  Ceremony planning,  Budget preparation,  Other pre wedding visits
  How many hours are included on the day of the wedding?
  The entire wedding day, no maximum
  Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
  0 - 1000 guests
  What is your payment terms?
  40% after confrimation of the contract, 60% 2 weeks before the event
  Alamat
  Via Ustica nr 7 98035 Giardini-Naxos ME 98035

  The gorgeous island of Sicily is perfectly placed in the heart of the Mediterranean and absolutely the most beautiful place for your bespoke wedding celebration. Whether you are looking for an outstanding luxury wedding day or a rural wedding celebration in the most beautiful olive orchard. Sicily Love Weddings makes your dreamed wedding day happen! We provide a variety of wedding planning services and bespoke packages for the modern bride and groom!

  This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.