All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (43)
  • reviews (25)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Catherine Wedding & Photo Review(s)

    25 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Angela -
    17 April 2022 | Bride at Suryanto & Angela Wedding

    Amazing vendor

    Tau Catherine gara2 liat foto prewed outdoor temen yg oke pisan.. akhrnya lgsg decide ambil paket prewed dan wedding gown, makeup, foto & videographer di wedding day. Overall experience mantap banget, ce Linda PIC yg selalu aq tanya2in juga super sabar jawabin da kasi solusi utk tiap permasalahan yg aq ajuin, make up juga mantapp, tim fotographer dan videographer jg asik2 dan bikin momen foto2 nya enjoyable. Notes nya paling utk make up harus ke catherine, kl yg mau buat venue di jakarta cucok bangett.
    Kalyana Mitta
    02 April 2022 | Bride at Mike and Mitta Wedding

    Thank you catherine bridal

    Dari prewed sampai wedding semua pakai jasa catherine bridal. Semuanya puas. Kru nya over all profesional. Baik2 dan ramah. MUA Ci Cindy Hobes okee banget. Marketing Ci Linda juga baik banget. Terima kasih utk catherine bridal

    Vendor Reply

    03 April 2022
    Thank you dear for trusting Catherine team to be part of your big day 🥰
    Fransiska Huang
    01 April 2022 | Bride at Ghandy & Siska Wedding

    Sangat Puas

    Dari prewed sampai wedding smua di sini..ga nyesal pilih Catherine.. Tim nya professional, ramah2, hasil2nya menakjubkan memuaskan, make up sangat ok, hasil2 foto dan tim prewed yg all out untuk proses foto outdoor yg sangat melelahkan... Gown ny bagus2 dan berkelas.. . Prokesny juga oke banget... 🥰🥰🥰

    Vendor Reply

    03 April 2022
    Thank you dear for trusting Catherine team to be part of your big day 🥰
    Ika Widya
    31 March 2022 | Bride at angga & ika Wedding

    wonderful day

    wah dpt vendor ini rasanya beruntung bgt. vendor pertama yg dicari wkt itu ya bridal, maklum ya cewe hahah :D dari awal udh dijelasin detail banget sm ci linda, trs pas masih liat2 gaunnya n cobain fittingannya udh ngerasa click, tp wkt itu belom putusin ambil catherine, sempet cari beberapa vendor lain untuk pilihan, tp yg lain ga sreg, jd balik lg ke catherine. pas prewed pun happy, makeup nya juara di tangan cindyso, hasil fotonya apalagi. seharian foto capek, tapi happy puas karena team yg bantuin hr itu bener2 asik.. pas hr H kmrn berasa jadi princess seharian, my dream wedding dress come true, koleksi baju nya bagus2, kekinian, ngikutin trend, cuttingannya pun enakkk... ada harga ada rupa memang nyata. ini termasuk salah 1 vendor yg bikin aku puasss untuk acara ku kmrn. thankyouuu catherineee... semoga next time kita berjodoh lagi yaaa....

    Vendor Reply

    03 April 2022
    Thank you dear for trusting Catherine team to be part of your big day 🥰
    Elin Liman
    31 March 2022 | Client at Elin&yuta Wedding

    Photo prewed

    Catherine best n top bgt.. Dri gown, make up dan semua kru nya best.. Aq bisa request make up n hair do yg aq mau.. Dr awal udh lovee bgt sama Catherine bridal. Thank youuu Catherine bridal udah bikin mimpi aq jd wanita cantik sehari, look like Princess bgt, hehehe... ❤❤ arigatou gozaimasu Catherine bridal 😘

    Vendor Reply

    03 April 2022
    Thank you dear for trusting Catherine team to be part of your big day 🥰
    Nathania Astria
    23 February 2022 | Bride at Rendy & Nathania Wedding

    Hello Catherine Bridal! ❤️❤️❤️

    bridal terbaik yang bikin acara weddingku waktu tgl 8 Januari 2022 jadi sukses banget 😍 dari pre-wedding sampai acara wedding aku percayakan 100% ke Catherine dan hasilnya bikin kita puas banget. hasil foto pre-weddingnya yang super bagus, make up nya juga bikin pangling, gaunnya juga mewah banget. team bridalnya juga semuanya super friendly, ramah banget dan kocak2 luv. thank you so much Catherine Bridal! sukses selalu 😍😍😍

    Vendor Reply

    03 April 2022
    Thank you dear for trusting Catherine team to be part of your big day 🥰

    Photography

    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Family shoot
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Family shoot
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cash
    What is included in your photoshoot package?
    Albums,  Digital files,  Hi-Res image,  Proof CD of all images
    What photography styles do you usually offer?
    Portraiture,  Natural,  Conceptual
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Portraiture,  Natural,  Conceptual
    When was your business established?
    Our business started way back in 2008. We are currently one of the most prominent vendors in ourfield.
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    No
    Bridal

    What services do you provide
    Dress rental,  Hair and make up,  Photography
    What accessories do you provide?
    Hair accessories,  Jewelries
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What kind of dress style do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Classic,  Glamour,  Contemporary
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cash
    What makes your services unique?
    Catherine Wedding & Photo specializes in Wedding gown, Pre-wedding photos, make-up and Wedding packages. We strive for excellent customer service and offer competitive prices and wedding packages all year long. Our friendly staff are fluent in Chinese (Mandarin), Indonesian and English to cater to vast demographics of population. Catherine’s Taiwanese photographer will guide you how to pose in every shoots. Your photo session will be fun and memorable. With the Taiwanese style, the photo result is natural and wonderful. Our experienced Taiwanese make up artist & team always use international brand cosmetics to give you a perfect result make over and hair do. They will make you look beautiful and fabulous. Catherine provide you a lot of choices of high quality gown with new trend design by international designer that directly imported monthly from Taiwan.
    How far in advance should your client contact you?
    The sooner the better, but the most ideal time for a client to contact us would be 3-5 months prior to the wedding.
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    In 2011 - Best Bridal Vendor by Weddingku
    What is your payment terms?
    30% after confirmation of contract, 40% after Prewedding photo session, 30% after Final fitting Gown Wedding Day.
    When was your business established?
    Our business started way back in 2008. We are currently one of the most prominent vendors in ourfield.
    Service(s)
    Address
    The Kensington Commercial A-09, Kelapa Gading 14240
    Location(s)

    We provides Bridal Gowns, Pre-Wedding Photos, Make-Up and Wedding Packages

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.