All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (27)
  • reviews (54)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Showing page 1 of 3

    All
    view 9

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Bernardo Pictura Review(s)

    54 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    16 August 2019 | Bride at Wendy & Steffi Wedding

    Nice n Professional Vendor

    Dari awal uda suka sama hasil foto2nya dan bener aja hasil foto kita bagus2, sampe bingung milihnya haha \nDan cukup professional jg, jd ga perlu khawatir dr pemilihan lokasi foto, waktu, semuanya pas..good job 👍\n\nThanks bernardo! 😊
    14 August 2019 | Groom at Tedy & Sandra Wedding

    Great experience, hospitality, and of course great result

    Setia pasangan yang akan menikah, biasanya akan dipusingkan oleh persiapan yang ada sekaligus pemilihan vendor yang tepat untuk menjadi bagian dalam moment "once in a lifetime" ini ya, tidak terkecuali aku dan pasangan.. Salah satu yang menjadi fokus utama, tidak lain tidak bukan adalah pemilihan fotografer, karena buat aku sendiri, moment itu tidak bisa diulang 2x, dan yang bisa membawa kita kembali ke moment itu salah satu nya lewat foto. Aku termasuk orang yg cukup cerewet kalau soal foto, karena banyak faktor yang aku lihat, dan itu semua bisa kita lihat dari hasil foto dan portfolio yang ada dari masing masing fotografer. Bernardo pictura.. Pertama saya dan pasangan lihat hasil hasil fotonya, kami langsung jatuh hati dengan hasil jepretan, ekspresi yang ditangkap, serta tone dari hasil foto yang dihasilkan..Tone jadi point penting buat kami, karena kami punya referensi tone tersendiri yang mengarah ke rasa intim, hangat, serta rasa klasik elegan..karena semua faktor itu lah, kami memilih Bernardo pictura sebagai pilihan fotografer prewedding kami, dan kami tidak ada penyesalan sama sekali. Mulai dari persiapan foto, kami sudah puas sekali dengan service yang diberikan Jeber dan tim dari Bernardo Pictura, semua hal sungguh diperhatikan dan dibantu, dari pemilihan lokasi, pemilihan outfit, diskusi konsep, semua kita bahas dan saya dan pasangan benar-benar merasa terbantu..Hal ini mungkin sepeleh, tapi beneran deh ini akan ngefek sekali di hasil akhir. Lanjut ke hari H pemotretan, untuk ini jempolan banget deh Jeber, profesional banget meskipun kondisinya sedang tidak fit, tapi dia tetap kasih yang terbaik buat kami, thankyou banget Ber..Meskipun padat, tapi yang kami rasain itu rasa nya excited sekali, tidak berasa capek sama sekali, itu karena pembawaan dan keramahan Jeber yang dibawa ketika pemotretan, dan itu juga menjadi nilai plus lagi untuk kami..Untuk Dessy, make up nya juga, pasangan saya suka sekali dengan hasil make up dan hairdo nya, terpercaya banget.. Untuk hasil foto, kebetulan lagi dalam proses pengeditan, tapi saya dan pasangan yakin sekali dengan hasilnya nanti pasti akan bagus sekali.Once again, thankyou Jeber, Dessy, Bernardo Pictura, dan juga "si kecil" untuk keceriaan dan kehangatan nya.. Buat pasangan lain yang sedang cari vendor fotografer untuk acara pernikahan kalian, saya rekomen banget untuk coba mampir dan diskusi sama Jeber dan tim dari Bernardo Pictura.. Once Again, thankyou so much Bernardo Pictura, and hope to see you again
    10 August 2019 | Bride at Aris & Tiara Wedding

    Great communication & highly attentive to details

    We are thankful for Bernardo & Verdian for taking amazing pictures on our wedding day. During the first meeting, we were impressed that Bernardo handled client relations himself. As he walked us through samples of his work, he asked all the right questions that helped determine our style preference. In addition, Verdian is highly attentive to details. He listened carefully to our requests, and on the day he ensured that we got the shots we wanted. They directed us whenever needed, but they did an exceptional job in capturing candid moments. Once again, thank you Bernardo Pictura. Best of luck for your future endeavours!

    Vendor Reply

    13 August 2019
    thank you Tiara and Aris, your wedding was different and fresh, we never regret it!
    19 April 2019 | Bride at Inovia & Immanuel Wedding

    Foto Prewedding

    Hasilnya bagus dan selama proses pemotretan dilakukan dengan sangat total untuk mendapatkan hasil yang maksimal
    08 January 2019 | Bride at Eric & pritha Wedding

    Holy matrimony and wedding reception photo

    Such a pleasure that we choose bernardo pictura to be our wedding photographer.. from the first time we meet ko bernardo, he’s such a humble, friendly and patient person..the price he offers also such a reasonable price.. the service that he gives also very satisfying..he and his team can make the situation on the day become more relax and fun to overcome the tenses..the result of the photo also so satisfying..overall, we are so grateful to meet you and team.. gudluck for all of you..
    07 December 2018 | Client at Wendi & Ria Wedding

    Prewedding

    kita benar2 puas dengan hasil foto dan videonya bagus semua.

    Photography

    What do your packages include?
    We offer various range of services, from prewedding to wedding, photo and video, and related additional services. We serve both international and traditional wedding.
    Do you work overseas?
    Yes, absolutely! Travelling is in our blood, would love to explore surprise and breathtaking scenery. Talking about overseas, we can help you by taking care our own crew, hassle-free guaranteed!
    Do you have a replacement photographer in case you become unavailable on the day of the event?
    Yes, we do have backup procedures for anticipate bad things happen. Not just photographers, make up artist, even our photo assistants.
    Do you charge based on package, hourly or full day?
    We prefer to charge it based on package, every client is unique and has different needs for their wedding. Accommodate
    Are you available to shoot after hours? If yes, how much do you charge for extra hours?
    We can talk it as a part of package, who knows you can get it for free
    How soon after the event are the proof ready for viewing?
    2 weeks maximum for preview, afterwards we will make selections of your photos.
    When will the client get the final album?
    3 months after client hands over photo selection to us
    Do you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes, we do, in flash drive.
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    2013 - Best prewedding review from Weddingku.com
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cheques, Cash
    What is included in your photoshoot package?
    Albums,  Custom graphic design,  Digital files,  Hi-Res image,  Prints,  Custom album design,  Proof CD of all images
    What photography styles do you usually offer?
    Portraiture,  Candid,  Artistic,  Natural,  Classic,  Black and White,  Conceptual,  Destinations
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Portraiture,  Natural,  Black and White
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Studio shoot,  Beauty shoot
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Because clients are allowed to meet the team outside our showroom
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes We travel domestic and overseas for prewedding or wedding
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    Are you available to shoot after hours?
    Yes but with confirmation at first
    What is your payment terms?
    3 times payment, 100% payment should be received 30 days before the event
    When was your business established?
    1st February 2013
    What rate do you usually charge at?
    We usually charge based on per day basis, but we accommodate everything, just let us know.
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    2 weeks maximum after the event, you will receive the photos for selection, video up 3 months
    How long does it take for the client to receive the final product?
    3 weeks after final approval, we will deliver your album to your door
    How far in advance should your client contact you?
    We usually get booked between 1 years to 3 months prior to wedding
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    We have our own way to do so, but communication is important here.
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    We can take care ourselves, just inform us 2 days before the event.
    What makes your services unique?
    Personal and personal. Personal because you are allowed to say and ask what you want to achieve, another personal because our own photographers will help you guide thorough all the process from preparation to execution. There are some assistant available, but our photographer will be the first to accommodate yours.
    Service(s)
    Address
    Cengkareng-Jakarta Barat 11820
    Location(s)

    Jakarta & Bali Based Prewedding & Wedding Photographer & Videographer. Our photographers, Bernardo & Cornelius always at your service. Established in 2013, we connecting the dots of your wedding journey. We make it personalised, we make it timeless.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.