All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (232)
  • reviews (37)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Bernardo Pictura Review(s)

    37 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    31 August 2017 | Bride at Christa & Rully Wedding

    2 Day Traditional Wedding Photo & Video

    Sejak awal ngerencanain wedding, saya sudah tahu mau pakai Bernardo Pictura untuk jadi vendor photo dan video, so it's like a dream comes true dan sedikit high expectations. Awalnya saya merasa khawatir juga karena acara pernikahan saya 2 hari berturut-turut dan sangat panjang, serta event yang dicover bisa sangat banyak, tapi pihak Bernardo selalu bilang bahwa mereka siap cover 2 hari itu termasuk acara adat yang super padat. Dari sisi orang-orangnya tentunya baik-baik semua, sejak awal saya cuma iseng nanya-nanya harga, sampai terakhir urusan cetak album selalu fast response dan ramah-ramah. Persiapannya semuanya OK, kita meeting beberapa kali sebelum hari H dan semuanya dihadiri, tepat waktu, pokoknya professional banget. Hari H tiba dan tentunya saya sudah kurang fokus lagi saking banyaknya hal yang terjadi, tapi foto-foto dan video yang diambil hasilnya tetap bagus-bagus banget... Jujur saya dan suami merasa kurang nyaman dan gak terbiasa pose di depan kamera, tapi fotografernya semua bikin suasana jadi lebih santai dan nyaman.. Setelah lihat hasilnya juga suka banget.. Semua jenis fotonya bagus dari foto venue, foto details, foto candid, videonya.. Tapi favorit saya foto candid karena bisa bikin saya dan suami jadi re-live the moment dan bisa ngerasain kembali rasa senangnya kita di hari pernikahan itu.. Overall Bernardo Pictura bagus banget, gak nyesel karena foto dan videonya bagus banget dan orang-orangnya baik dan profesional banget.. Keep up the good work! We surely recommend Bernardo Pictura.
    14 August 2017 | Client at Andison & Stefanie Wedding

    Prewedding & Wedding

    Sangat puas dengan Bernardo dari prewedding sampai wedding day. Bisa membangun suasana yg kondusif utk mendapatkan hasil foto & video yg baik dan sangat sabar menghadapi permintaan2 yg diajukkan
    11 August 2017 | Bride at kristi & kevin Wedding

    proses foto dan hasil foto selalu the best !!

    saya dan suami pakai bernado pictura dari prewed outdoor, indoor dan hari H. hasilnya memuaskan. tau bernado pictura dari pameran di sheraton hotel, dan udh lgsg super suka sama foto2nya. langsung diambil full paket deh sampe make up sama cici deasy juga dan hasilnya cantik bgt. pas prewed ko bernard sama kru2 yg lain (cornel, fendi, dll) sangat2 sabar dan kreatif. pas hari H juga ikut terbang ke manado 8 orang, dan smuanya asik2. makasih juga buat cornel yg dri prewed sampe hari H udh banyak membantu ama chandra juga hehe dan tmn2 yang lain. ga ada yg ribet dari awal sampe akhir. sampe kmrn albumnya dateng, smuanya perfect. makasih banyak yaa udh bantuin di moment bahagia kitaa...
    09 August 2017 | Bride at Christian & Novita Wedding

    Awesome..

    Saya menggunakan jasa Bernardo Pictura untuk foto prewedding indoor saya, dan saya sangat puas dgn hasil kerja ko bernardo and team.. Dr marketingnya sampai proses akhir editingnya.. Service ko Bernardo and team sangat memuaskan.. pokoknya ga kecewa dan suka sm semua hasil2nya.. Thanks ko bernardo and team!

    HandS Organizer

    24 July 2017 | Partnering Vendor at Wedding

    On Time and Professional

    Bernardo Pictura merupakan Vendor Photography yang dapat bekerja sama dalam hal waktu
    12 July 2017 | Bride at Setiawan & Deti Wedding

    Great photos, great teamwork from Ko Ber and team

    Sebagai pasangan yang "mati gaya", Ko Ber tau banget cara ngambil angle yang cakep buat kita berdua and the results were really beyond our expectation. Almost all of the pictures are beautifully taken. Gak cuma itu, setiap tahap memiliki team and PIC masing-masing. Jadi dari awal follow up, pemilihan concept dan outfit, hingga tahap pengeditan foto semua dilakukan dengan terorganisir dan selalu dilayani dengan ramah dan sabar. Ko Ber and team juga super friendly ya fyi. So kalo butuh apa mereka bakal ngasih yang the best sesuai yg kita mau. Thanks buat Ko Ber, Ewing, Ricky, Meillisa, Icha and team yang uda bantuin kita dari awal hingga pemotretan selesai. Thanks once again for a great experience with you guys! Ps. Can't wait to see our pre-wedding album and canvas. Keep the great job!

    Photography

    What do your packages include?
    We offer various range of services, from prewedding to wedding, photo and video, and related additional services. We serve both international and traditional wedding.
    Do you work overseas?
    Yes, absolutely! Travelling is in our blood, would love to explore surprise and breathtaking scenery. Talking about overseas, we can help you by taking care our own crew, hassle-free guaranteed!
    Do you have a replacement photographer in case you become unavailable on the day of the event?
    Yes, we do have backup procedures for anticipate bad things happen. Not just photographers, make up artist, even our photo assistants.
    Do you charge based on package, hourly or full day?
    We prefer to charge it based on package, every client is unique and has different needs for their wedding. Accommodate
    Are you available to shoot after hours? If yes, how much do you charge for extra hours?
    We can talk it as a part of package, who knows you can get it for free
    How soon after the event are the proof ready for viewing?
    2 weeks maximum for preview, afterwards we will make selections of your photos.
    When will the client get the final album?
    3 months after client hands over photo selection to us
    Do you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes, we do, in flash drive.
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    2013 - Best prewedding review from Weddingku.com
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cheques, Cash
    What is included in your photoshoot package?
    Albums,  Custom graphic design,  Digital files,  Hi-Res image,  Prints,  Custom album design,  Proof CD of all images
    What photography styles do you usually offer?
    Portraiture,  Candid,  Artistic,  Natural,  Classic,  Black and White,  Conceptual,  Destinations
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Portraiture,  Natural,  Black and White
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Studio shoot,  Beauty shoot
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Because clients are allowed to meet the team outside our showroom
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes We travel domestic and overseas for prewedding or wedding
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    Are you available to shoot after hours?
    Yes but with confirmation at first
    What is your payment terms?
    3 times payment, 100% payment should be received 30 days before the event
    When was your business established?
    1st February 2013
    What rate do you usually charge at?
    We usually charge based on per day basis, but we accommodate everything, just let us know.
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    2 weeks maximum after the event, you will receive the photos for selection, video up 3 months
    How long does it take for the client to receive the final product?
    3 weeks after final approval, we will deliver your album to your door
    How far in advance should your client contact you?
    We usually get booked between 1 years to 3 months prior to wedding
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    We have our own way to do so, but communication is important here.
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    We can take care ourselves, just inform us 2 days before the event.
    What makes your services unique?
    Personal and personal. Personal because you are allowed to say and ask what you want to achieve, another personal because our own photographers will help you guide thorough all the process from preparation to execution. There are some assistant available, but our photographer will be the first to accommodate yours.
    Service(s)
    Address
    Cengkareng-Jakarta Barat 10150
    Location(s)
    Jakarta​.​Bali​.​Tangerang

    Jakarta & Bali Based Prewedding & Wedding Photographer & Videographer. Our photographers, Bernardo & Cornelius always at your service. Established in 2013, we connecting the dots of your wedding journey. We make it personalised, we make it timeless.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.