All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (26)
  • reviews (4)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Showing page 1 of 3

    All
    view 9
    Noel & Ingrid Wedding by Reynard Karman Photography
    Noel & Ingrid Wedding by Reynard Karman PhotographyNoel & Ingrid Wedding by Reynard Karman Photography+47
    WEDDINGS ON 2015 by Becky Tumewu
    WEDDINGS ON 2015 by Becky TumewuWEDDINGS ON 2015 by Becky Tumewu+25
    Other Events by Becky Tumewu
    Other Events by Becky TumewuOther Events by Becky Tumewu+17
    Entertainment (MC)
    Weddings on 2014 by Becky Tumewu
    Weddings on 2014 by Becky TumewuWeddings on 2014 by Becky Tumewu+50
    Handphone Pouch by Le'kado
    Handphone Pouch by Le'kadoHandphone Pouch by Le'kado+1
    Le'kado & 1 OTHERS
    Entertainment (MC)

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Becky Tumewu Review(s)

    4 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    10 September 2015 | Partnering Vendor at Prio & Leli Wedding

    Mc profesional

    Selamat dan sukses selalu untuk MC Becky Tumewu. Kami dari Venue outdoor wedding Museum Bank Indonesia. Venue outdoor wedding di Jakarta Kota ( Kota Tua ). # Museum Bank Indonesia outdoor wedding # Istagram : museum_bi_outdoor_wedding

    Just Keren!!!

    Saya datang kepernikahan temen, waktu itu Becky yang jadi MC nya...dia bisa membawa suasana menjadi kayak permen nano-nano...rame rasanya. sip suka banget deh!

    Vendor Reply

    29 May 2015
    Thank you so much Intan for your kind words. Be blessed!

    Becky Tumewu

    Kami memilih Becky Tumewu sebagai MC wedding kami 8 Maret 2014 yang lalu bersama dengan Daddo Parus. Duet mereka sangat appropriate, professional dan mampu mengangkat saat2 yang biasanya terbilang klise seperti potong kue dan lempar bunga menjadi tidak membosankan. Acara wedding kami tergolong padat dan sarat penampilan tapi dengan MC Becky Tumewu flow nya menjadi santai dan tidak terlihat tergesa2. Very recommended.
    07 July 2014

    Becky Tumewu great MC

    Acara saya tanggal 31 Mei 2014 di Grand Hyatt dengan MC dari Becky Tumewu karena orang tua dari dulu penggemarnya, apalagi kita sama sama dari Manado makin pengen deh pake jasanya hehe. Beruntung ada sepupu yg juga kerja dibidang wedding yang kenal dengan Becky jadi lebih mudah menghubunginya. Kesan pertama saat bertemu saat meeting, Becky orangnya ramah dan humoris tapi tetap anggun penampilannya. Dan pada saat acara pun Becky membawakan dengan sangat baik, pokoknya ga nyesel deh uda pake MC sekelas ini. Jadi buat calon pengantin yang masih bingung mau pake MC siapa, saya saranin pake MC Becky karena she is the best, suksesss.

    Entertainment (MC)

    What are the languages that you use?
    English,  Indonesian
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes - Other Cities : Bandung, Semarang, Yogyakarta, Solo, Surabaya, Bali, Medan, Padang, Palembang, Pekanbaru, Bangka-Belitung, Balikpapan, Banjarmasin, Samarinda, Ujung Pandang, Menado // Other Countries : Singapore, Australia
    What cultural wedding procession are you most familiar with?
    Other : International Wedding
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cheques
    What is your payment terms?
    DP : 50% after confirmation of contract - Final Payment : 50% is 1 day before the D-day
    What is your usual attire?
    Basically anything depending on client's request
    How far in advance should your client contact you?
    6 months in advance would be great
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    The latest achievement was on April 22 2015 as Ten Inspirational Indonesian Women presented by POND's Age Miracle http://www.unilever.co.id/media-centre/pressreleases/2015/PONDS-Ajak-Perempuan-Indonesia.aspx
    What is your mc style during a wedding?
    It depends on client's request : formal or smart casual conversation. Becky Tumewu can do both style.
    When was your business established?
    Our business started way back on 1995 when Becky was still working for Prambors Radio as a radio DJ
    What rate do you usually charge at?
    We usually charge per event which is 2 - 3 hours maximum. But we can discuss the budget if client need more than 3 hours service.
    Address
    Jl. Cempaka I no. 20-22 Bintaro Jakarta Selatan - 12330 12330
    Location(s)

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.