All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (118)
  • reviews (20)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    83photostudio Review(s)

    20 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    26 November 2019 | Bride at Dhiara & Arief Wedding

    Crowne Plaza Hotel, 3 Nov 2019

    Terima kasih 83 Photostudio telah menjadi bagian di hari bahagia kami. Dari awal kontakan responnya selalu cepat, dan sampai hari H teamnya professional. Recommended banget untuk di setiap acara, biar jadi tambah meriah.. :)
    01 November 2019 | Bride at Clara & Alvin Wedding

    Recommended!

    Thankyouu 83photostudio for completing our wedding day! Fast response, sangat baik saat menjawab pertanyaan dan request melalui chat. Hasil photo sangat memuaskan dan high quality! dan terima kasih udah kasih kita copy nya juga :) semua tamu enjoy dan fun bgt pas ambil photobooth. Very recommended to complete important days!
    16 October 2019 | Bride at Audric & Dewi Wedding

    Fun and professional photobooth

    Ketemu 83photostudio di Bridestory Market. Awalnya cuma iseng doang masuk ke booth-nya, eh tapi disambut baik banget sama kakak2nya. Jadi dari yang tadinya gak mau pake photobooth, eh malah jadi DP hahaha. Soalnya photobooth ini beda sih dari yang lain. Pake mesin trus bisa polaroid style dan boomerang gitu, jadi gemes aja sih. Udah gitu dapet promo juga dari wheel of fortune-nya, jadi makin seneng dah. Pas hari H juga semuanya pada seneng sih foto2 di sini, pada take berkali2 dan karena free print, jadi semuanya bisa kedapetan fotonyaaa. Thanks banget yaaaa udah bantuin di acara kami dan bikin acara kami jadi berkesan. GBU!
    23 July 2019 | Bride at Sarah & Mico Wedding

    Bagus paraaaaaah!! Must take this vendor to your wedding event!!

    Bagus bangeeeet, hasilnya ga ada yg mengecewakan, dan kemaren dapet bonus boomerang
    20 June 2019 | Bride at Febby & Dimas Wedding

    wedding June 15 ‘ 2019

    photobooth ini super recomended . yaampun bener bener aku puas banget menggunakan vendor ini untuk di acara wedding ku kemaren. suka banyak promo dan hasil nya bener bener memuaskan bangett!! temen & tamu aku juga super suka sampe rela antri panjang banget
    10 May 2019 | Bride at Victoria & William Wedding

    Wedding

    Unikk banget fotonya, baguss banget. Tamu tamu banyak yang komen bagus. Antriannya panjang banget banyak yang mau coba. Pokoknya beda dari photobooth lainnya, buat yang bosen sama yang biasa atau mau wedding/acaranya beda dari yang lain 83 photostudio pilihan tepat banget.

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Hi-Res image,  Matted prints, Albums,  Prints,  Custom graphic design,  Custom album design,  Digital files
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Conceptual,  Portraiture,  Other - photobooth
    What do your services cover?
    Other - photobooth,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot
    What is your speciality?
    Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Other - photobooth
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    I direct the personalty with my team, making sure every moment looks perfect in the album
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    Depending, on the requirements of the clients, they usually get the proof ready for review 3-7 days after the wedding day
    How long does it take for the client to receive the final product?
    Depending on the requirements of the client, they usually get the final album 4-6 weeks after client after their approval
    What photography styles do you usually offer?
    Classic,  Black and White, Contemporary
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    Photo booth

    What type of photo booth do you offer?
    Other Photo Booth Selfie dan Touchscreen machine, dengan design box Rustic yang unik
    How do you usually charge?
    By session length
    Do you provide softcopy of the pictures?
    Yes Yes (please give details if any)
    Do you provide props for picture taking?
    Yes Yes (please give details if any)
    What is the minimum and maximum capacity of your photo booth
    minimum order kami ditentukan dari lama waktu, yaitu 2 jam
    Do you provide custom frame design?
    No No (please give details if any)
    Do you provide backdrop/booth design?
    Yes Klien dapat memilih dari backdrop design yang telah kami siapkan, kami belum menyediakan jasa custom
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Dengan biaya tambahan transportasi dll
    Does your rental include attendants or technicians?
    Yes Our attendant will help you to explan how our photobooth work
    How far in advance should your client make a booking?
    Minimal H-1 bulan
    What makes your product and services unique?
    Karena mesin photobooth kami sudah menggunakan jasa self service selfie machine dan modelnya yang unik
    Service(s)
    Address
    Jl. Tambakan, Cluster Jatimelati Mansion No 5 17415
    Location(s)
    Jakarta​.​Bandung​.​Bali​.​Bogor

    83photostudio is a Photo Booth indusrty based in Indonesia especially in Jakarta and Bogor area. What is unique about us is that we design our boxes with a Rustic touch, and have used selfie and touchscreen 24" monitors. Our product can be a place for having fun photoshot as well as a souvenir for all your special events.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.