All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (6)
  • projects (27)
  • reviews (22)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    83photostudio Review(s)

    22 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Erni Yunita As-shobry
    20 October 2021 | Bride at Erni & Indra Wedding

    The best photo booth

    Team untuk photobooth pada baik dan ga perhitungan masalah waktu. Fotografer nya bahkan ngingetin aku buat photobooth di saat aku hampir lupa.\nMereka udah nyiapin atribut foto yang lucu-lucu banget dan bisa kita pake sesuka hati.\nHasil photobooth nya juga memuaskan. Desain elegan dan kertas fotonya bagus, kualitas cetakannya pun oke. Recommended nih. Terimakasih banyak ❤️
    helen
    06 January 2020 | Bride at Effendy Helen Wedding

    Timefreeze 12 cam

    Ketemu vendor ini pas bridestory fair, so lucky! Yang tadinya cuma mau compare harga krn sebenernya udah dpt photobooth. Tapi krn package n harganya menggiurkan bgt plus ownernya (ci ella) ramah, akhirnya kita deal juga. Puas banget sama photoboothnya, standby dr sore sampai acara udah selesai semua, jadi bride n groom, even EOnya masih sempet foto2. Sukses terus ya 83photostudio!
    Dhiara Fasya
    26 November 2019 | Bride at Dhiara & Arief Wedding

    Crowne Plaza Hotel, 3 Nov 2019

    Terima kasih 83 Photostudio telah menjadi bagian di hari bahagia kami. Dari awal kontakan responnya selalu cepat, dan sampai hari H teamnya professional. Recommended banget untuk di setiap acara, biar jadi tambah meriah.. :)
    Clara Angelina
    01 November 2019 | Bride at Clara & Alvin Wedding

    Recommended!

    Thankyouu 83photostudio for completing our wedding day! Fast response, sangat baik saat menjawab pertanyaan dan request melalui chat. Hasil photo sangat memuaskan dan high quality! dan terima kasih udah kasih kita copy nya juga :) semua tamu enjoy dan fun bgt pas ambil photobooth. Very recommended to complete important days!
    Mariana Rachmawati
    16 October 2019 | Bride at Audric & Dewi Wedding

    Fun and professional photobooth

    Ketemu 83photostudio di Bridestory Market. Awalnya cuma iseng doang masuk ke booth-nya, eh tapi disambut baik banget sama kakak2nya. Jadi dari yang tadinya gak mau pake photobooth, eh malah jadi DP hahaha. Soalnya photobooth ini beda sih dari yang lain. Pake mesin trus bisa polaroid style dan boomerang gitu, jadi gemes aja sih. Udah gitu dapet promo juga dari wheel of fortune-nya, jadi makin seneng dah. Pas hari H juga semuanya pada seneng sih foto2 di sini, pada take berkali2 dan karena free print, jadi semuanya bisa kedapetan fotonyaaa. Thanks banget yaaaa udah bantuin di acara kami dan bikin acara kami jadi berkesan. GBU!
    Sarah Pramiarsih
    23 July 2019 | Bride at Sarah & Mico Wedding

    Bagus paraaaaaah!! Must take this vendor to your wedding event!!

    Bagus bangeeeet, hasilnya ga ada yg mengecewakan, dan kemaren dapet bonus boomerang

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Hi-Res image
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Conceptual
    What do your services cover?
    Other -
    What is your speciality?
    Wedding day coverage
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    I direct the personalty with my team, making sure every moment looks perfect in the album
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    Depending, on the requirements of the clients, they usually get the proof ready for review 3-7 days after the wedding day
    How long does it take for the client to receive the final product?
    Depending on the requirements of the client, they usually get the final album 4-6 weeks after client after their approval
    What photography styles do you usually offer?
    Classic
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    Photo booth

    What type of photo booth do you offer?
    Other
    How do you usually charge?
    By session length
    Do you provide softcopy of the pictures?
    Yes
    Do you provide props for picture taking?
    Yes
    What is the minimum and maximum capacity of your photo booth
    minimum order kami ditentukan dari lama waktu, yaitu 2 jam
    Do you provide custom frame design?
    No
    Do you provide backdrop/booth design?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Does your rental include attendants or technicians?
    Yes
    How far in advance should your client make a booking?
    Minimal H-1 bulan
    What makes your product and services unique?
    Karena mesin photobooth kami sudah menggunakan jasa self service selfie machine dan modelnya yang unik
    Service(s)
    Address
    Jl. Tambakan, Cluster Jatimelati Mansion No 19 17415
    Location(s)
    Jakarta​.​Bogor​.​Bali​.​Bandung

    83photostudio is a Photo Booth Company based in Indonesia especially in Jakarta, Bogor, and Bali area. What is unique about us is that we design our boxes with a Rustic touch, and have used selfie and touchscreen monitors. Our product can be a place for having fun photoshot as well as a souvenir for all your special events.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.