All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • projects (1)
  • reviews (4)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 1

    All
    view 9

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    ZO'E Bridal Review(s)

    4 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Debora Kosasih
    19 March 2019 | Bride at Budi & Debora Wedding

    Terbaikkkk!!!

    Suka bangettt hasil makeup zoe bridal. Makeup nya sangatttt natural,menyesuaikan dengan keinginan kita. Ga gampang luntur,dr pagi sampai mlm masik okeee. Jenis muka saya oily,tp sampai mlm makeup masih oke. Cci nya super ramah
    Ririn
    05 February 2019 | Bride at Adi & Ririn Wedding

    Suka banget!!!

    Suka banget sama hasil make up nya. MUAnya teliti dan telaten, melihat kekurangan dan jago menutupi kekurangan kita, sehingga kelihatan flawless. top deh!! :) cicinya juga ramah sekali..
    metta
    29 January 2019 | Bride at Anton & Metta Wedding

    Best Bridal in Semarang

    Pilihan wedding dressnya banyak, kebetulan saya sewa second dan nggak keliatan kalau itu udah second. Kemarin banyak yg komen kliatan cantik dan langsing. Makasih Zoe Bridal
    Auriel Sonia
    28 January 2019 | Bride at Christian & Sonia Wedding

    Excelent Wedding Make up

    Make up nya flawless bagus bener waktu acara wedding ku kemarin & gak nyesel acara 1x seumur hidup bisa di make up in cantik gitu.❤️

    Bridal

    How far in advance should your client contact you?
    The sooner is better but ideally 3-6months before wedding
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Credit card payment
    What is your payment terms?
    20% for deposit, 50% on prewedding and 100% on 1 month before wedding
    When was your business established?
    We have over 10years experience in the industry
    Service(s)
    Address
    Jl Mgr Sugiyopranoto 96 (Siliwangi)
    Location(s)

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.