All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (91)
  • reviews (55)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    ZEITGEIST Review(s)

    55 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    14 January 2018 | Bride at Syifa Wedding

    Best choice souvenir vendor

    Berawal dari gak sempatnya survey ke tempat souvenir, cek di bridestory dan ketemu zeitgeist store ini. Langsung liat-liat di ig jg. Voila, lucu elegan lgsg chat kak atha yang baik dan penyabar. Kami deal dengan order pouch 750pcs. Ketika orderan nya kami terima, Mas ku bilanh “ini mah kebagusan”. Kewrennn
    11 January 2018 | Bride at Tommy dan Tya Wedding

    Souvenir wedding kami lucuu

    Kami pengantin baru, baru tgl 24 Desember 2017 kemarin kami menikah. Pernikahan tdk akan lepas dr yg namanya souvenir, kami percayakan kepada Zeitgeist, utk membuat pouch simple dan elegan sebanyak 400 pieces. Team Zeitgeist sangat kooperatif dan tepat waktu dalam penyelesaian deadline. Hasilnya OK bgt, harga terjangkau, kualitas terjamin OK. Temen2 yg dtg ke wedding kami pada komen kl souvenirnya lucu dan useful. Creative and good taste kata mereka. Aahhh laaaff❤️ Thanks bgt ya Zeitgeist, Mba Atha dan Mas Sigit.
    09 October 2017 | Bride at Fanny & Diki Wedding

    Thank You Zeitgeist

    Zeitgeist adalah pilihan pertama dan gak cari kemana-mana lagi untuk mencari souvenir acara pernikahan kami. Karena kami maunya souvenir itu "kepake". Model pouch nya saya suka.. Dan Atha ( owner ) sangat berkomitmen dari sisi service dan cooperative waktu saya tanya-tanya. In the other words saya puas dan gak salah pilih sudah memesan di zeitgeits. Thanks Atha and team
    21 September 2017 | Bride at Lin & Yogi Wedding

    Thankyou Zeitgeist♥️

    Akhirnya pencarian souvenir pernikahan berakhir di Zeitgeist. Saya langsung hubungi pemiliknya, Mba Atha, dan ke rumanya Mba Atha setelah melihat halaman instagram Zeitgeist yang sangat menarik utk melihat contoh2 yg sudah di buat. Langsung saya percayakan semuanya sama Zeitgeist karena desainnya sesuai dgn saya inginkan, simple, manis, rapih dan harga yg cocok. Mba Atha yg baik hati, terima kasih. Sukses utk Zeitgeist♥️♥️
    19 September 2017 | Groom at Reza & Christine Wedding

    I got what exactly i need in here

    dari awal pengen bikin wedding souvenir udah kebayang harus bikin pouch yg simple dan 'kami' banget. Begitu ngeliat laman ig zeitgeist kami lgsung cocok. Mba Atha helpful bgt, ramah gila, intiny kami kebantu bgt dari segi harga, bentuk, dan hasil request custom kami yg bahkan lebih dr ekspektasi. Puas pokoknyaa, terimakasih banyak mba Atha buat bantuannya..sukses selalu
    19 September 2017 | Bride at Inna & Nurdin Wedding

    Thanks Zeitgeist

    Folding bagnya keren ma lucu banget Apalagi ditambah keranjangnya aku suka suka banget Makasih udah bikin souvenir nikahku keren banget

    Favors & Gifts

    What services do you offer?
    Bridal shower favours,  Personalized wedding favours,  Bridesmaid gifts,  Groomsman gifts,  Themed wedding favours,  Cultural wedding favours Cultural wedding favours (please specify)
    What type of items do you offer?
    Fashion accessories
    Do you offer a limited catalogue of favours or custom wedding favours?
    Catalogue of choices ,  Custom favours
    Is there a minimum order requirement?
    Yes 350pcs
    Do you provide delivery services?
    Yes by POS, Travel, Wahana, Vifica Loyd ( East & Bali )
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Indonesia and World Wide
    Do you ship worldwide?
    Yes Ship by TNT, DHL or as request. Money transfer by Western Union.
    Do you offer samples?
    Depends of the available sample stocks.
    What is the charge for not reaching minimum?
    If you order less than our minimum requirements, we will need to charge an extra 20% from each piece price
    Do you have a return policy?
    If our goods received with damage or does not as your specification orders, please send back to us and receive refund
    What are your delivery times?
    Around 2 - 4 weeks business day
    What makes your services unique?
    - We provide many patterns of canvas and cotton. - We provide your pouch stitching with 'printing label' with your initial couple name and also your sweet wedding day - The souveniers wraped with doilies or paper lace, plastic. - The price on catalog already include with all specifications above
    How far in advance should your client make an order?
    3- 6 months on prior your wedding
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    Down Payment 50% before production process, rest payment paid 7 days before shipment your wedding favors with shipping cost
    When was your business established?
    East 2012 based in Yogyakarta
    Appointment
    Please arrange our schedule by telephone or watsap to discuss about the favors around 1 week before meet up! :)
    Extra Charge
    1. Wrapping with Ribbon and Mica / Plastic Box 2. Speed Order 3. Custom sample
    Special Promo
    FREE SHIPCOST in Big Holiday ~ Eid Mubarak & Christmas
    Service(s)
    Address
    Jl. Kakap 4 / 11, Perum Minomartani, Sleman, Yogyakarta 55581
    Location(s)

    PREMIUM VENDOR SOUVENIR ~ WEDDING FAVORS CONTACT : Email : zeitgeiststore@gmail.com WA : 0813 1302 8005 / 0857 0007 1984 Line : zeitgeistdept Instagram : @zeitgeiststore Blog : zeitgeiststore.wordpress.com

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.