All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (65)
  • reviews (51)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    ZEITGEIST Review(s)

    51 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    19 September 2017 | Groom at Reza & Christine Wedding

    I got what exactly i need in here

    dari awal pengen bikin wedding souvenir udah kebayang harus bikin pouch yg simple dan 'kami' banget. Begitu ngeliat laman ig zeitgeist kami lgsung cocok. Mba Atha helpful bgt, ramah gila, intiny kami kebantu bgt dari segi harga, bentuk, dan hasil request custom kami yg bahkan lebih dr ekspektasi. Puas pokoknyaa, terimakasih banyak mba Atha buat bantuannya..sukses selalu
    19 September 2017 | Bride at Inna & Nurdin Wedding

    Thanks Zeitgeist

    Folding bagnya keren ma lucu banget Apalagi ditambah keranjangnya aku suka suka banget Makasih udah bikin souvenir nikahku keren banget
    19 September 2017 | Bride at Linda & Togu Wedding

    Souvenir berkelas dengan harga terjangkau

    Jatuh cinta pd pandangan pertama pas liat ig zeitgeist karena menyediakan souvenir yg memang saya cari2. Akhirnya pilihan saya adalah cosmetic pouch dengan motif bunga2 vintage. Hasil jahitannya rapih dengan tag dari bahan kulit bikin tambah elegan. Packagingnya pun sederhana namun classy,jadi ga berkesan asal2an ngasih souvenir ke tamu. Untuk harga,dengan kualitas bagus seperti itu,menurut saya masih terjangkau dan masuk akal. Puas maksimal..hehe.thank you zeitgeist :)
    13 September 2017 | Bride at Melani & Rifai Wedding

    I found everything what i need in zeitgeist!

    Seneng bgt rasanya bisa nemuin vendor souvenir yg bisa mewujudkan souvenir yg kami inginkan. Setelah bingung kesana kesini, ternyata kami bisa nemuin semuany di zeitgeist ini, dimulai dr bisa custom souvenir yg kami pengen, hrga yg cocok, hasilnya bgs dan rapi, dan yg paling penting ownerny ramah bgt yg ngebuat kami nyaman buat nyampein apa yg kami pengenin, i love you mbak athaaaa!!
    28 July 2017 | Bride at Maya & Andrian Wedding

    Love Love Love

    Ceritanya lagi cari souvenir untuk teman-teman dekat buat nikahan nanti, browsing sana sini akhirnyaa ketemu deh sama vendor satu ini. Pertama kali liat langsung suka cuma agak deg degan waktu nanya harga ehhh ternyataaa harganya masih masuk di akal apalagi dengan wraping bambu. Hasil kerjanya rapi, cepet, motif bahan pouchnya lucu lucu dan ownernya ramah banget ngeladenin kebawelan aku. Thank youuuuu Zeitgeist for helping me preparing my wedding day
    16 May 2017 | Bride at Putri & Ilfan Wedding

    Thank you zeitgeist

    Suka bangett sama hasil pouchnya, sempet bingung mau pilih model dan bahan apa. Tapi zeitgeist ngasih beberapa masukan, jadi ngebantu banget, dan hasilnya memuaskan sekali, thank youu ❤❤

    Favors & Gifts

    What services do you offer?
    Bridal shower favours,  Personalized wedding favours,  Bridesmaid gifts,  Groomsman gifts,  Themed wedding favours,  Cultural wedding favours Cultural wedding favours (please specify)
    What type of items do you offer?
    Fashion accessories
    Do you offer a limited catalogue of favours or custom wedding favours?
    Catalogue of choices ,  Custom favours
    Is there a minimum order requirement?
    Yes 350pcs
    Do you provide delivery services?
    Yes by POS, Travel, Wahana, Vifica Loyd ( East & Bali )
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Indonesia and World Wide
    Do you ship worldwide?
    Yes Ship by TNT, DHL or as request. Money transfer by Western Union.
    Do you offer samples?
    Depends of the available sample stocks.
    What is the charge for not reaching minimum?
    If you order less than our minimum requirements, we will need to charge an extra 20% from each piece price
    Do you have a return policy?
    If our goods received with damage or does not as your specification orders, please send back to us and receive refund
    What are your delivery times?
    Around 2 - 4 weeks business day
    What makes your services unique?
    - We provide many patterns of canvas and cotton. - We provide your pouch stitching with 'printing label' with your initial couple name and also your sweet wedding day - The souveniers wraped with doilies or paper lace, plastic. - The price on catalog already include with all specifications above
    How far in advance should your client make an order?
    3- 6 months on prior your wedding
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    Down Payment 50% before production process, rest payment paid 7 days before shipment your wedding favors with shipping cost
    When was your business established?
    East 2012 based in Yogyakarta
    Appointment
    Please arrange our schedule by telephone or watsap to discuss about the favors around 1 week before meet up! :)
    Extra Charge
    1. Wrapping with Ribbon and Mica / Plastic Box 2. Speed Order 3. Custom sample
    Special Promo
    FREE SHIPCOST in Big Holiday ~ Eid Mubarak & Christmas
    Service(s)
    Address
    Jl. Kakap 4 / 11, Perum Minomartani, Sleman, Yogyakarta 55581
    Location(s)

    PREMIUM VENDOR SOUVENIR ~ WEDDING FAVORS CONTACT : Email : zeitgeiststore@gmail.com WA : 0813 1302 8005 / 0857 0007 1984 Line : zeitgeistdept Instagram : @zeitgeiststore Blog : zeitgeiststore.wordpress.com

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.