All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (4)
  • projects (27)
  • reviews (10)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Yuka Makeup Artist Review(s)

    10 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    agrippinabrescia19
    28 April 2022 | Client at Agrippina Brescia Wedding

    MUA 3 hari outdoor & underwater photoshoot pre wedding

    Suka banget banget sama looknya sesuai request, gak ada kesan menor, banyak yang bilang bagus banget, standby touch up dan seru banget, bisa diajak ngobrol dan komunikasinya bagus, effort ikut di kapal juga sampai ke nusa penida, harga bersahabat & worth it banget make up & hairdo untuk prewed kali ini. Thanks kak Yuka! pokoknya yang pada ke Bali ada acara/prewed wajib sama kak Yuka.

    Vendor Reply

    28 April 2022
    Thank you soo much for your kind and memorable prewedding cee
    veronikadesi93
    01 April 2022 | Bride at Sani & Vero Wedding

    Hair do

    Kkaknya ramah,helpful dan profesional banget.. sesuai request rambutku di sulap kayak princess elsa, cantik banget, kesan elegan dan simple ny jga msh ttep dpat. makash kak Yuka. sukses terus ya

    Vendor Reply

    01 April 2022
    Thank you kak Veroo
    Laurencia Lauren
    11 March 2022 | Client at Kris Wedding

    Prewed

    Pertama kali di makeup sama kak Yuka, kakaknya baik, humble, ramah, makeup dari subuh sampai sore tetep on, the best deh

    Vendor Reply

    11 March 2022
    Aciiikk, thank you cii 🥰
    Vonny Carolina
    17 December 2021 | Client at Vonny & Reynaldi Wedding

    MUA TERDEBEST!

    Aku sudah di makeup sama kak Yuka mulai dari tingjing sampe ke prewedd. Dan nanti sangjit + wedding juga bakal pake kak Yuka. Dari awal di makeupin kak Yuka enak banget, orangnya sabar, ngajakin ngobrol juga jadi gak tegang, ngasih tips2, dan juga ngomongin harga sama kak Yuka itu bisa banget. Pas prewedd kemarin makeupnya tetep stay dan super bagus banget, padahal aku prewedd udah keringetan kena ombak, air, lari2 gak karuan tapi bener2 masih stay dan bagus banget. Terus dikasih tips juga buat hairdo nya supaya tetep bagus meskipun setelah di bun, pas di buka rambutku masih bagus bangetttt 😍😍😍 pokoknya puas bgt dan super recommended 👌🏻🔥🥰

    Vendor Reply

    17 December 2021
    Waaaww.. thank you sooo much Vonny for you kind review
    Angel Ria
    06 October 2021 | Bride at K & A Wedding

    Manteppp

    Dijamin ga nyesel pake MUA kak yuka 🥰 orgnya ramah, baik, sangat membantu & hasil makeupnya juga oke bgtt

    Vendor Reply

    06 October 2021
    Thank you kakak cantiik 😘
    Nadia Kusuma
    05 October 2021 | Client at N & A Wedding

    Magic hands kak yuka

    Pertama kali chatdan ketemu kak yuka udah keliatan orangnya ramah, humble, dan enak banget diajak cerita” &sharing. Makeupnya jangan di tanya lagi, semua noda” di muka jadi hilang dan pastinya sesuai sama warna kulit asli gak belang, kalau di pegang tekstur muka jadi halus udah berasa jadi princes🥰, next time klo mau makeup lagi pasti bakal di kak yukaa, thank u kak yukaa

    Vendor Reply

    05 October 2021
    Thank you Nadia for kind review 🥰

    Hair & Makeup

    What do your beauty services offer?
    Bridal make up,  Bridesmaids make up, Balinese Style Prewedding Makeup & Hairdo, 
    What do your beauty services offer?
    Bridal make up,  Bridesmaids make up, Balinese Style Prewedding Makeup & Hairdo, 
    How many customers can you serve at once if the bride were to book her entire bridal party?
    1 or 2 persons
    Do your services continue until the photoshoot or the event ends?
    Yes
    What kind of hair and make up looks do you specialize in? (max.3)
    Natural,  Glamour and bold,  Romantic and soft
    Are you available to do make up after hours?
    Yes
    How far in advance should your client contact you?
    At Least 3 days before the event begin
    When was your business established?
    My business just started in 2018
    What is your payment terms?
    Online Banking, Cash
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    What do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Balinese Style Make-up, Bridal make up,  Bridesmaids make up
    Do you provide your services in other cities or countries?
    I accept makeup and hair in other cities outside Bali with terms and conditions
    How many make up retouch sessions do you offer in one wedding event?
    Normally in a wedding day, I offer 2 times makeup. Makeup and hair for morning blessings and retouch for reception or after party. However retouch also can be done based on my client request.
    What makes your services unique?
    We make sure that the bride will become the best version on herself and enhance her natural beauty. Also, we accept request based on the Bride style and preferences
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes, I have several partner that I can suggest to my client as a replacement if on the wedding day I become unavailable because of important reason.
    Service(s)
    Address
    Jalan Sekar Tunjung IV/17, Denpasar, Bali 80237
    Location(s)

    We provided Makeup Service for Bridal, Bridesmaid, Prewedding Photoshoot, Maternity Photoshoot. We also provided Balinese Wedding Makeup & Wardrobe and Balinese Style Prewedding Makeup and Wardrobe.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.