All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (25)
  • reviews (12)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Winona Makeup & Bridal Review(s)

    12 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    30 October 2017 | Client at Innayah & Azwar Wedding

    Prewedding

    thankyou atas semua bantuannya utk prewed sesuai kemauan aku Non dr mulai hunting studio shabby chic smpe pagi2 buta foto di ancol utk ngambil foto ala2 sunset (yg pdhl sunrise). tq bgt.. sukses terus.
    27 October 2017 | Client at Resti & Astra Wedding

    Prewedding (adat karo) & simple chic

    Terimakasib Mb Nona sudah membantu bgd utk sesi prewedding kami.. dr awal chat sudah sgd2 terperinci kasih ide di tiap2 konsep yg kita kasih.. trims ia:)
    23 October 2017

    Prewedding Vendor

    Terima kasih Joan atas kerja sama untuk sesi preweddingnya. Semoga sukses selalu dan terus berkembang. Kami tunggu untuk kerja sama selanjutnya :)
    07 September 2017 | Bride at Kristy & Yonathan Wedding

    Thankyou:)

    Terimakasih untuk kerepotan dari sblm hari H, walaupun kami sempat ada pergantian tgl, winona tetap baik hati bekerjasama memberikan tgl yg sama2 available. hope u're doing well success!
    27 March 2017 | Bride at Anggia & Angga Wedding

    Prewedding Makeup

    thankyou winona udh bikin cantik dan gak maksa cukur alis kayak mua-mua lain.. sukses trs ya sayang
    16 February 2017 | Bride at Nurul & Wahyu Wedding

    Prewedding Makeup

    Thankyou joan udah bikin cantik, walaupun harus becek2 di gunung pancar.. sukses terus<3

    Bridal

    What services do you provide
    Dress rental,  Accessories,  Groom's attire,  Hair and make up,  Photography,  Flowers and bouquet,  Wedding cake
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Please contact our WhatsApp/Line for fitting
    What kind of dress style do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Classic,  Glamour,  Other - Prewedding dresses
    What accessories do you provide?
    Hair accessories,  Veil,  Jewelries,  Other Crowns
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes with additional price for accommodations
    How far in advance should your client contact you?
    The sooner the better:)
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    50& DP for booked date. 2 Weeks before the wedding for full payment
    Service(s)
    Address
    Kalibata City Apartment, Jakarta Selatan
    Location(s)

    Prewedding & Wedding Services such as Rental Gown, Make Up, Hairstyle, & Hijabstyle, also photography.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.