All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (69)
  • reviews (66)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 8

    All
    view 9
    SDE Video Wendy & Devia by HueminceSDE Video Wendy & Devia by Huemince
    Huemince & 1 OTHERS
    Videography
    Wedding Of Wendy & Devia by HueminceWedding Of Wendy & Devia by Huemince
    Wedding Of Wendy & Devia by HueminceWedding Of Wendy & Devia by Huemince
    +7
    Huemince & 1 OTHERS
    Photography
    STEVE & CINDY WEDDING by Discovery Hotel & Convention AncolSTEVE & CINDY WEDDING by Discovery Hotel & Convention Ancol
    STEVE & CINDY WEDDING by Discovery Hotel & Convention AncolSTEVE & CINDY WEDDING by Discovery Hotel & Convention Ancol
    +20
    Discovery Hotel & Convention Ancol
     & 8 OTHERS
    Venue
    SDE Video Yuki & Yenmi by HueminceSDE Video Yuki & Yenmi by Huemince
    Huemince & 2 OTHERS
    Videography

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    WedConcept Wedding Planner & Organizer Review(s)

    66 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    09 May 2019 | Client at Ardian & Cindy Wedding

    THE BEST WO

    Thank you so much for WedConcept team, especially (Alice and Aline) awalnya aku tau wedconcept ini dari salah satu teman yang sudah pernah di handled juga sama wedconcept, dari awal ketemu Alice aku dan pasanganku uda langsung oke. dannn hasil nya bener2 satisfied bgt sama kerja nya team wed concept! Alice dan Aline very detail dan banyak kasi info2 ketika meeting2 dan tech meeting. berhubung aku dan partner suka galau2, mereka juga sabar banget untuk handle kita haahhaha pas on the day nya ( 2 march 2019), everything done smoothly! and thank you for Selvi yang handled me as a bride ( walaupun mata ku alergi on the day, dia sigap banget buat kasiin aku obat dan make me feel better) Well Done!! and very recommended! Thank you Ardian and Cindy
    21 March 2019 | Bride at Windy & Gillian Wedding

    Wedding planner

    There was no second guessing the decision we made with WedConcept. They helped us a great deal in preparing for our wedding. Alice & Aline are very reliable, cooperative, and have great attention to detail. They were keen to offer assistance without any hesitation. We’ve been really grateful and appreciative in entrusting them, along with the team, with the organisation of our big day. Throughout the day we felt relaxed and stress free which enabled us to enjoy every second of it. When it comes to your wedding day, it is vital that you choose the best wedding planner. Just like we did. WedConcept, you guys did a great job! W & G
    08 February 2019 | Groom at Rudy & Vava Wedding

    WedConcept KEREN BANGET

    Persiapan awal, Alice sudah memberikan list pertanyaan yang lumayan banyak untuk kami. Beberapa pertanyaan yang tidak kepikirkan oleh kami malah ada di list pertanyaan tersebut. Sebelum kami mengisi pertanyaan, Alice membantu berbagi pengalamannya kepada kami. Vendor yang direferensi oleh Alice juga OK banget. Dari Photographer, MUA, Decor dan masih banyak lagi. Kemudian waktu Technical Meeting sama vendor. Alice membantu kami menanyakan hal-hal yang detail kepada vendor untuk memastikan waktu hari H berjalan dengan lancar. Kami hanya duduk, mendengarkan dan sekali2 memberikan senyum kepada vendor. Hari H, Alice dan Team dari Morning Call sampai hal-hal yang lain ONTIME dan OK banget. Untuk Papa Mama juga diingatkan untuk breakfast terlebih dahulu. Keluarga besar juga sangat nyaman dengan cara kerja Alice & Team. WedConcept : 1. Detail Oriented 2. On Time 3. Helpful 4. Good Team 5. yang terakhir 1 kata SEMPURNA Terima kasih untuk Alice, Aline dan Team WedConcept sudah bantu dari awal sampai hari H. MY BEST Wedding Organizer.
    22 January 2019 | Bride at Samuel & Elluana Wedding

    Wonderful Team!

    Thank You to Alice & Aline team, my wedding day was a fun and enjoyable one! The team was so helpful and on time. It was very well arranged and managed. Every single family member was very well taken care of. The perfect time keeping, escort and services has definitely made my wedding day an awesome one. I have heard many of my friend struggled during their wedding day, but mine was different, they make sure we drink, we eat 3 meals, we are fine, we don't feel hot. We both felt like superstar! i was doing an outdoor photoshoot, they even have someone to fan me! I was amazed. The wedding preparation was enjoyable too! Alice made sure i have done the right things, which was really helpful. Both me and my husband love this organizer. We can't say thank you enough! You guys are very very helpful!! If you are here wondering whether you should choose this team, OH PLEASE HIRE THEM! you will not regret!!!All you will have is a pleasant experience.! THUMBS UP! I am an event organiser myself, i definitely wanna hire them as my team! THANK YOU!!
    14 January 2019 | Groom at Simon & Elissa Wedding

    Always ready to go the extra miles with you !

    Alice dan tim selalu siap sama kebingungan-kebingungan kita ditengah-tengah kesibukan mereka. Padahal diantara waktu kita hire dia sebagai wedding organizer kita sampai hari wedding kita, ada life event yg gede buat mereka, disamping hari-hari libur dan wedding gigs yg lain, tapi mereka selalu siap bales WhatsApp kita even to the minute details(!) within reasonable time. Alice dan tim juga berpengalaman banget soal vendor relation. Kita dibantuin banget mulai soal sewa prewedding photography locations, sampe cara ngerti vendor mana yg enak buat diajak kerja sama. On the wedding day, tim wedconcept dibagi rata ke key persons diantara kedua keluarga. Akses kita ke pihak pengelola hotel dan vendor pada hari H terbantu banget kalo ada hal-hal yg perlu kita tau atau klarifikasi. Dari perspektif kami, kerja tim wedconcept sangat efisien; concern terbesar kita adalah membludaknya jumlah tamu, jadi walaupun memang pada akhirnya jumlah tamu kita terhitung lebih, pembagian makanan diatur oleh kerja sama antara pihak hotel dan pihak wedconcept supaya makanan tetap cukup, bahkan berlebih. Perubahan-perubahan yg diminta keluarga kami pas hari H, di address dgn professional. All in all, their services were more than satisfactory
    28 December 2018 | Bride at Kuncoro & Clarissa Wedding

    Wedconcept is the bestt!

    Thank you so much WedConcept WO ❤️ pertama kali ketemu n ngobrol sama Ci Alice di pameran Weddingku di JCC langsung ngerasa cocok.. detail banget jelasinnya.. ga pake pikir panjang, langsung deal deh! itupun berkat dikenalin sama kenalan di Muse entertainment.. jadi langsung percaya aja deh.. Sebelum first meeting, di-email segala macam pertanyaan yang super detail bersangkutan dengan semua di hari H.. So, buat kalian yg lgy cari WO, ga perlu ragu dengan wedconcept ini.. Puas banget sih sama hasil kerja semuanya.. Ci Alice dan ci Aline yang teliti banget, kerja sama dengan semua yang oke banget... jadi semuanya bisa berjalan dengan lancar!! Kmrn aku ditemenin terus sama 1 WO (sorry, lupa namanya) itu juga super baik n super sabar.. Thankyou so much yaaa.. Great team!

    Wedding Planning

    What wedding planning services do you offer?
    Wedding Organizer & Wedding Planner
    Do you support or cater to any specific religions?
    Any Religions and traditions
    What sizes of weddings have you coordinated in the past? Min? Max?
    Min. of 100 pax upwards
    How many weddings do you plan a year?
    up to 20
    Do you plan weddings internationally?
    Yes we do
    How soon should I book your services?
    1 year before - 3 months before
    How many hours are included on the day of the wedding?
    Full Day Work on D-Day
    What service do you provide?
    Full planning
    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding ,  Cultural wedding Chinese, Indonesian Culture,  Religious wedding ceremony Catholic, Christian, Buddhist, Muslim, other
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    No miminum or maximum of guest number.
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes English & Mandarin
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    How far in advance should your client make a booking?
    The most ideal time for client to contact us is 12 months until 3 months before wedding day.
    How many hours are included on the day of the wedding?
    Full Day Service on Wedding Day
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cheques, Cash
    Address
    Phone: 0819 3297 5590 - 0878 8997 0423 Instagram: wedconcept_wo Address: Taman Permata Indah 2 Blok D No. 21. Tubagus Angke, Jakarta Utara 14450
    Location(s)

    Wedding is not just simply having a magnificent party, but also more about enjoying every process in it. It contains the pleasure and satisfaction on what we have put in to make our celebration day an unforgettable moment for every single heart involved. And there we are, ready to assist and organize your wedding event professionally.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.