All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (134)
  • reviews (48)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Valentine Wedding Decoration Review(s)

    48 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Regyta Permata
    18 June 2022 | Bride at Regyta & Surya Wedding

    Thanks Valentine Decor

    Setelah research decor decor akhirnya jatuh hati ke valentine, dan gak salah pilih decor pas hari H bagus banget banyak yg bilang keren dan glamour bgt sesuai ciri khas decor valentine dan rapih and clean bgt looknya🤍🤍makasih team valentine dan ko Marshall enak bgt bgt diajak diskusi makasih🤍✨✨✨
    Maudy Annissa
    17 June 2022 | Bride at Maudy & Rian Wedding

    Thank You Valentine!

    So glad that we chose valentine as our wedding decoration! Udah suka banget sama hasil dekor valentine dari ig. Setelah kontakan, diskusi dan dikasih banyak masukan dari ko marshall yg baik banget dan sabar sama keinginan kita. Dibantu ngeyakinin pilihan juga pas bingung sama color palletenya. Percaya sama valentine dan turns out pas hari H suka banget ngeliat dekornyaa sesuai ekspektasi bahkan looks so much better in real life. Thankyou so much ko Marshall & team!
    fitrafebby
    15 June 2022 | Bride at Fitra & Okta Wedding

    Fitra Okta Wedding Decoration 28-05-2022

    Thankyou so much valentine.. udah bikin dekor keren banget untuk weddingku, dari pertama ketemu sangat membantu aku yg bingung bikin konsep yg pas untuk modern dan tradisional, sampe h-1 minggu masih final meeting untuk bahas perubahan2 dekor yg aku mau hahahaa.. terimakasih udah sabar dan sangat membantu, hasilnya bener2 diluar ekspektasi bgttt.. keren bgt. Terimakasih valentine🤍
    Ira Jessica
    08 June 2022 | Bride at Arnold & Jessica Wedding

    wedding decoration

    Very happy with the result and service. Yoma was very patient with our every requests and feedbacks. The result was beyond our expectation. So glad we chose Valentine as a part of our special day ✨
    Devina Febriani
    30 April 2022 | Bride at Brandon and Devina Wedding

    Thank you Valentine Decoration

    Thankyou VALENTINE for the super wonderful decoration 🤍 Suka banget sama hasilnyaaa sesuai banget sama warna dan tema yang kita mau. Semua detail request dari kita dikabulkan + turns out lebih extra lagi 💫💫 Looks super elegant tapi tetep intimate. Received so many good comments about the decor :) Thank you so much Ko Marshall dan Valentine team, sukses selaluuu yaa!!
    Khalandara
    25 March 2022 | Bride at Khalandara & Jajang Wedding

    Decoration valentine

    Beyond the expectations! Decoration was magnificent! Thankyou ko marshal & valentine's team!

    Decoration & Lighting

    Which of the following services do you provide?
    Event décor,  Event lighting,  Floral design, Event Cake
    Do you offer consultations?
    For fast respond +6289625012623
    Do you provide sample arrangements?
    Get contact via line/wa +6289625012623
    Minimum and maximum number of guests
    250 person
    What is the style of your decorations?
    Classic,  Glamorous,  Modern,  Romantic,  Rustic,  Vintage
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes in java only
    What supporting equipment do you provide?
    Chairs,  Chair covers,  Tables,  Tablecloths and linens,  Tableware,  Centerpieces,  Room or ceiling draping,  Lighting,  Stage or dance floor
    Do you offer delivery, set up, and breakdown services?
    Yes
    What makes your services unique?
    We give you more added value in our decoration and we are very flexible with the price! We give you another look for unique wedding decoration and wedding cake. We give you an exquisite look for all of our decoration
    How far in advance should your client contact you?
    2 months-1year in advance
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    30% down payment and rest 3days before D-day
    When was your business established?
    1989
    If you have not worked at the ceremony or reception sites previously, would you be willing to visit the sites before the event?
    before the 1st meeting
    Do you provide sample arrangements?
    Yes
    Address
    Jl. Holis No.257Caringin, Kec. Bandung Kulon, Kota Bandung, Jawa Barat 40212 40212
    Location(s)

    Uncover your true wish with us! On every service we provide, you will experience service that thoughtfully designed to bring out very characteristic of you. We offer best selection of services that help you to make your exceptional and personal wedding day come true so it shall become nostalgic reminiscence.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.