All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (27)
  • Product (12)
  • reviews (18)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    TJIJERAHMADE Review(s)

    18 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    lazurdian wafdah
    13 July 2020 | Client at Al Wafdah & Dimas Wedding

    Best Souvenir Wedding!

    pertama kali discover tjireahmade di ig. lgsg jatuh cinta dan lgsg bilang ke calon (skrg dah jadi suamik wqwq) buat pake thireahmade aja. dan skrg kalo ketemu temen2 souvenir kita diapake sama mrk rasanya senwng banget. how satisfied i am :)))
    Mey Diana  Sari
    13 July 2020 | Bride at Denny Tanos Wedding

    BEST WEDDING' souvernirs

    Untuk vendor souvernir aku dan denny ga pilih2 lg yg lain. Pas liat kualitas Tjijerah di BS langsung jatuh hati. Dan hrg mereka pun worth menurutku dgn kualitas sbagus itu. Admin nya jg fast respon banget, di saat lg ketar ketir dgn hal setidaknya untuuk hal souvernir ak ga perlu kuatir 🥺 Thankyou! Salam #DM
    Melisa Handayani
    13 July 2020 | Client at Icha & Bias Wedding

    Key Chain Souvenir

    Awalnya sempet ga yakin mau ngasih souvenir gantungan kunci ke para tamu tapi pas liat produk2 nya Tjijerah ïni sih bukan gantungan biasa" dan bisa langsung yakin mutusin pesen souvenir disana dari pandangan pertama :D Alhamdulillah banyak yang bilang gantungan kunci nya bagus dan awet sampe sekarang padahal udah dari tahun 2018 nikahnya
    Dito Pranata
    12 July 2020 | Bride at Dito & Dwihani Wedding

    Best Product From Tjijerahmade

    puas banget nikah 16 maret 2019, bikin souvenir di sini, temen pada nanya buat di mana, pengerjaanya rapih banget overall puas banget, thank you tjijerahmade
    Leeviany
    12 July 2020 | Bride at Leeviany & Johannes Wedding

    Best Wedding Souvenirs!

    Pertama kali discover Tjijerahmade di instagram pas browsing vendor utk wedding souvenirs yg unik dan affordable tetapi kualitas tetap top, and then I found Tjijerahmade! Lgsg suka dong dan cus WA ke vendor! Walopun cukup mepet tapi untung masih sempat! Souvenirnya bagus bgtt and I am a satisfied client :)
    Anggi
    12 July 2020 | Bride at Anggita & Ficky Wedding

    Jatuh Cinta Pada Pandangan Pertama

    Pertama kali tau Tjijerah saat datang ke acara Bride Story di ICE BSD. Waktu itu iseng cari segala keperluan utk wedding kami. Lalu ketemulah sama standnya Tjijerah daannn langsung sejatuh cinta ituuu. Aku dan suami sepakat utk pakai souvenir buatan tjijerah utk weddimg kami. Kami memang berencana mencari souvenir yg unik, bermanfaat, dan bukan seperti souvenir orang kebanyakan. Tujuannya supaya yg datang ke acara kami mendapat souvenir yg unik dapat bermanfaat. Ada perasaan bangga saat bertemu dgn orang2 yg masih memakai souvenir pernikahan kami dari setahun yg lalu. Terimakasih Tjijerah dan sukses selalu

    Favors & Gifts

    What services do you offer?
    Personalized wedding favours,  Bridesmaid gifts,  Groomsman gifts,  Cultural wedding favours Customizing Wedding Gifts,  Other Board Signage, Bridal shower favours,  Themed wedding favours
    What are your delivery times?
    The delivery takes until 3 days after all of ordered completed.
    Do you offer a limited catalogue of favours or custom wedding favours?
    Custom favours Anything custom goods can tell us whatever you want (size, color, shape, pattern, type, etc)
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    Do you offer samples?
    Yes. If the transaction and agreement are complete, we make sample first.
    What services do you offer?
    Cultural wedding favours Customize Wedding Favours,  Other Board Signage Wedding, Bridal shower favours,  Personalized wedding favours,  Bridesmaid gifts,  Groomsman gifts,  Themed wedding favours
    Is there a minimum order requirement?
    No
    How far in advance should your client make an order?
    1-6 months in prior to the wedding day.
    Do you ship worldwide?
    Yes
    What is your payment terms?
    Rp 1.000.000 for booking payment First Payment 40% Second Payment 30% Last Payment 30% + Shipping Fee
    What type of items do you offer?
    Decorative items,  Other Customizing Wedding Gifts
    What makes your services unique?
    We designed simple and creative favor gift based method by lasercut and we also stitch all the goods by hands.
    Ordered any product that none at our page with customize?
    Yes, you can. Just let me know on chat.
    Do you provide delivery services?
    Yes Yes (please give details if any)
    When was your business established?
    Our bussiness started from 2014 in Bandung with solid team.
    Service(s)
    Address
    Jalan Nyengseret No 22 A RT02/06 Kelurahan Pelindung Hewan Kecamatan Astana Anyar, Bandung 40243 40243
    Location(s)

    Tjijerah Made is a creative and passionate wedding favor gift place that helps engaged couples give their guests a long lasting yet useful wedding gifts. Our passion is to make every bride-to-be dreams to give their passionate wedding gift to memorable. Hand-stitched and lasercut is our identity. To be less plastic is our business do daily.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.