All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (7)
  • projects (106)
  • reviews (59)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    theSerenade Organizer Review(s)

    59 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Anis Erma Wulandari
    08 April 2021 | Bride at Anis & Dony Wedding

    An Amazing Journey with this Amazing Wedding Organizer

    Persiapannya cukup panjang karena dimulai pas ditengah2 pandemi (Agustus 2020) untuk 21 Maret 2021, dan seperti meant to be ketemu Mas Harry di awal banget ditengah keputusasaan dapet venue di tanggal tsb. Dan emang lucky us, Mas Harry bisa dapet venue yg ok banget dengan harga pandemi. Senengnya luar biasa. Dimulai dari situ, mas Harry and team nemenin persiapannya. Merekomendasikan vendor yang ok sesuai karakter bride and groom, memberikan advise supaya pengantin ngga “kalap” sama pemilihan vendor dan sekaligus tempat curhat krn calon pengantin sedang stress2nya. Sedikit perfeksionis sih haha tapi sangat bisa dipercaya dan memberikan rasa nyaman bagi calon penganten. Semua printilan aja dipikirin, jadi kita tenang apalagi calon penganten LDR an kan, so bisa nemenin jalan juga ditengah kegalauan mempersiapkan semuanya sendiri. Pas hari H aja, tentu aja luar biasa, mas Harry and Team menjadikan hari itu so memorable, penuh haru bagi aku, mas Dony, seluruh keluarga dan kerabat. Ngga ada negative feedback/comment, semuanya luar biasa. Bukan hanya itu, after the D daynya masih diurusin. Foto/video, voucher2 compliment venue dll. Ah pokonya amazing journey with this amazing vendor. Terima kasih Mas Harry, Mba Natal dan team atas bantuannya. Sampe skr jadi kaya sodara saking udah tau luar dalem nih haha. Again, thank you dari aku dan Mas Dony dari lubuk hati yang paling dalam♥️♥️♥️
    Nadine Shabrina
    04 January 2021 | Bride at Nadine & Rivan Wedding

    Thank you Serenade!

    Terima kasih banyak untuk Mas Harry & team. Acara kami berlangsung lancar😊 The Serenade super helpful membantu acara kita mulai dari pengurusan dokumen di KUA tempat kita menikah, sampai semua printilan2 acara hari H. Semuanya profesional, sabar, dan rapi. Mas Harry juga fast respon kalau dikonsulin ini itu soal preparationnya. Sukses selalu yaaa The Serenade❤️
    Dilla Bestari
    28 December 2020 | Bride at Dilla & Adit Wedding

    Dilla & Adit's Wedding

    Sangat bersyukur waktu itu dipertemukan dgn the Serenade. Bener2 semuanya dibantuin, diurusin, diingetin terus untuk jangan stress dan mereka bener2 sabar bgt menghadapi pernintaan kami yg sempat berubah2 krn pandemi. Mas Hari dan team aangat mengayomi kebutuhan kami dan kerennya mau dimasa gajelas ini mereka bs siapin banyak plan jd bener2 ga pusing. Dan hari h eksekusinya top bgt tamu2 seneng dan blg WOnya oke banget krn bener2 patuh sm protokol kesehatan jd mereka sangat aman. Makasii banyak ya mas hari & team! Gapahaam lg kl waktu itu gaada kalian bakal gimana :”
    Aisha Wita danastri
    26 December 2020 | Bride at Aisha & Faza Wedding

    My perfect day with theSerenade

    Terima kasih banyak untuk mas harry & team. Tidak menyesal memilih kalian untuk handle acara ku ♥️ semuanya kompak, terstruktur, dan benar benar expert dalam mengatur/menata acara wedding. Sukses selalu theSerenade -aisha&faza ♥️
    Marni Adityawati
    17 November 2020 | Bride at Ricky & Marni Wedding

    Attentive & Experienced Team

    Very experienced organizers, clearly udah nanganin banyak events so we feel like we're in good hands. Rekomendasi vendor2 lainnya (foto, dekor, dll) juga OK banget! Shout out to Pak Hari & Natalie for being there for us, especially saat kita perlu change of plan karena kondisi pandemi/psbb. Teamnya attentive, keluarga juga no complains. Mungkin saran dikit dari kami soal penyelenggaraan wedding kondisi pandemi/psbb, bisa di improve lagi karena kondisi spesial seperti sekarang memang ada details extra yang perlu dijadikan perhatian, agak berbeda dengan regular conditions. Tapi sangat dimengerti sih karena kita sama2 baru dalam hal ini :) Setelah ini pasti bisa better untuk future couples karena sudah ada pengalaman2 sekarang ini sebagai referensi. Overall we feel very well taken care of. There is room for improvement, but recommended. Lots of love from Ricky & Marni!! 4.5/5
    Beta Haedar
    20 October 2020 | Groom at Inas & Beta Wedding

    Review Akad dan Resepsi dengan Serenade WO

    WO sangat membantu dari awal persiapan acara, kami mendapatkan banyak referensi dari mulai venue dan vendor-vendor lainnya. Pada hari-H, WO juga sangat fast respon, sabar dan bisa mengatasi drama-drama yang tidak terduga.

    Wedding Planning

    What wedding planning services do you offer?
    we are offer all item about wedding
    How many hours are included on the day of the wedding?
    around 5 until 18 hours, depend your plan about your activity on the day.
    How many hours are included on the day of the wedding?
    We never think about how much we must working for client. For full day package we are working start from morning call until finish reception.
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    in May 2015 ago, we became part of the wedding first son of foreign ministers ms. Retno Marsudi
    How many weddings do you plan a year?
    24 wedding event a year
    Do you support or cater to any specific religions?
    Yes i will
    What is your primary expertise?
    Other international and traditional wedding
    What makes your services unique?
    we always do what it takes to make sure that every couples get the best from our vendors, and we make thats all discuss like homey
    What is required for booking your services?
    we have doing every step all about wedding, so we will give you every story from a real experience
    How soon should I book your services?
    A soon as posible
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes english
    When was your business established?
    since 2013
    What sizes of weddings have you coordinated in the past? Min? Max?
    we have coordinated sizez of wedding start from 100 persons until 3000 persons.
    What wedding planning services do you offer?
    We are planning start from to searching venue, decoratiom, entertaiment and all things about wedding.
    What service do you provide?
    Full planning
    How many hours are included on the day of the wedding?
    start from morning call its bout 15hours
    How soon should I book your services?
    as soon as possible
    How many weddings do you plan a year?
    I plan our wedding guest is minimum 36 every year.
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    100 person to 3000 person.
    What is your payment terms?
    50% after contract, 50% a month before the date of wedding
    Do you support or cater to any specific religions?
    yes, we are
    what is the best step for start our wedding plan?
    budgeting,,!!!
    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning,  Other
    How far in advance should your client make a booking?
    the most ideal time for client to contact us would be 6 till 12 months prior to the wedding
    Do you plan weddings internationally?
    yes we do
    What sizes of weddings have you coordinated in the past? Min? Max?
    I have coordinated the past wedding minimum 100 invitation 200 pax until 1000 invitation 2000 pax.
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes contact our marketing
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    Address
    Apartemen Serpong Garden Tower Bellarosa Lt. 26 No. 12 (By Appoiment Only)
    Location(s)

    The Serenade Organizer is a unity of many background of people. We are working based on our experience.
    https://www.instagram.com/p/COZ38yhgBwZ/
    https://www.instagram.com/p/COPYvKmAYLH/
    https://www.instagram.com/p/COLH8uag80_/
    https://www.instagram.com/p/COA85augjQn/
    https://www.instagram.com/p/CN9X73qAtzQ/
    https://www.instagram.com/p/CN18u16Am4P/
    https://www.instagram.com/p/CNrqKM5Aci8/
    https://www.instagram.com/p/CNo0NbqAFP0/
    https://www.instagram.com/p/CNmPLikgU3e/
    https://www.instagram.com/p/CNWixX0g2hD/
    https://www.instagram.com/p/CNSFUOBgglN/
    https://www.instagram.com/p/CMhKq5kAhTJ/