All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (64)
  • reviews (33)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    The Vida Ballroom Review(s)

    33 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    15 October 2019 | Bride at Jason Christianto Wedding

    The Vida package super complete and excelent performance

    Dear The Vida, Thankyou banget ya uda banyak bantu" saya dan jason beserta keluarga dari awal hingga sampai acara selesai, so far paketan terlengkap yg pernah saya temuin hanya di the vida, vendor" rekanannya juga bagus" performnya. Sukses terus buat the vida beserta team, thanks to fani uda bantuin juga dari awal sampai akhir. Dan kami juga minta maaf jika ada kesalahan kata" atau perilaku God bless The Vida
    03 October 2019 | Groom at Christian & Arta Wedding

    Sangat Impresif

    Ci fani dari Vida ballroom sangat helpful dan responsif. Kayaknya 24 jam stand by dalam 7 hari deh. Kita bisa kontak dia kapanpun dan selalu quick response. Sangat sabar dalam menjawab semua pertanyaan dan kekhawatiran kami. Vendor-vendor yang kerja sama dengan Vida Ballroom sangat profesional dan terpilih untuk service yang memang ok juga :) Kalau ga karena Vida Ballroom, kami ga akan tau banyak mengenai vendor-vendor yang kami pilih dari awal. Tempatnya sangat enak juga, bagus banget. Kami book untuk 400 undangan dan hampir full dateng, tapi ga sumpek. Masih nyaman padahal ada 6 stalls makanan. Tempatnya mudah didekor dan atmospherenya enak banget. Yang paling manteb sih, bisa dipake untuk pemberkatan, tea pai, dan resepsi dalam 1 hari tanpa harus pindah2 gedung lagi dan biaya tambahannya cuma listrik pas pagi aja - sangat masuk akal harganya juga. Bonus hotelnya juga dekat dengan gedung jadi mudah untuk ke hotel kalau ada yang dibutuhkan. Pokoknya, sangat recommended deh vida ballroom!! Makasih ci fani.

    Vendor Reply

    03 October 2019
    Wah thank you bgt reviewnya, Christian & Arta..
    20 September 2019 | Bride at Verina & Rendy Wedding

    Review Vida Ballroom

    Excellent Service! Response nya cepat, Orang-orang nya friendly and helfpful. Gedung nya juga dilengkapi dgn fasilitas2 yang memadai, dan pilihan-pilihan vendor rekanan yg baik. Benar2 memberikan yang terbaik untuk kesuksesan acara.

    Vendor Reply

    03 October 2019
    Yay!! Thank you so much, dear Verina & Rendy.. It's our big pleasure to assist your dream wedding.. Such a beautiful wedding.. Congratulations once again, happily ever after and God bless you both always ya.
    19 September 2019 | Bride at Raymond & Gita Wedding

    Puassshhh!

    Waktu itu lagi nyari venue, dan pas dateng ke open house Vida, ehh langsung seneng soalnya dapet paket lengkap dengan rekanan vendor yang oke.. Jadilah langsung tanda jadi hari itu dan sampai hari H juga mudah kl mau nanya2 karena Fanny selalu standby di whatsappnyaa.. Intinyaa puas bangettt.. Dekorasi rusticnya juga super bagusss.. Thankss Fannyyyy.. ❤️❤️

    Vendor Reply

    19 September 2019
    Dear Gita & Raymond, Thank you bgttttt ya udah percayain VIDA. What a blessing holy matrimony and great wedding back then.. Congrats once again ya darling.. May God always bless your marriage!
    12 September 2019 | Bride at Y+L Wedding

    Perfect wedding

    Big thanks to all vendor especially The Vida Ballroom team for making my day extra special. It’s been a busy 18 months preparing a wedding, also since then the Vida Ballroom team always available for any queries related with wedding. Giving the best option for vendor from catering, wo, photo and etc. All the vendors are also very recommended, so you don’t need to look for a separate vendor outside.. Special thanks to ka Fanni for making all my dreams come true <3 Goodluck for The Vida Ballroom in the future. A better days will come! Love, Yoss and Lisa

    Vendor Reply

    12 September 2019
    Thank you so much dear Lisa.. Congrats again for your beautiful wedding ya. God bless you both abundantly. It's been a honor for being part of your dream wedding, dear. Keep in touch ya ;) ..
    21 August 2019 | Bride at Dilla noer tasyani & Muhammad akhrizal Wedding

    Awesome!

    Alhamdulillah acara pernikahan saya tgl 18-8 kmrn berjalan lancar aku sangaaat berterimakasih dengan mb fani yg selalu mau aku ribetin dr hari pertama dp gedung.. the vida ini sukses mewujudkan impian saya nikah konsep ad outdoor tapi dingin hihii, pokoknya thevida top markotop marketing oke vendor yg bekerja sama juga luaar biasaaa semuaa aku terharu.. sekali lagi saya dan rizal mengucapkan tmksih yaaa..

    Vendor Reply

    21 August 2019
    Dear ka Dilla & ka Rizal.. Terima kasih bgttt udah percayain Vida untuk resepsinya kemarin. Luar biasa seru! Seneng bgt bisa jadi bagian dari moment paling indah dalam keluarga baru ka Dilla & ka Rizal. Semoga selalu berbahagia, menjadi keluarga yang samawa ya.. Amin amin.. Keep in touch ya ka..

    Venue

    What activities are suitable in this venue?
    Religious ceremony,  Reception,  Other Corporate & Social Event
    What settings does your venue provide?
    Indoor,  Other Jakarta City View
    What type of venue(s) do you offer?
    Banquet hall/ ballroom,  Other Voyage/city view
    Minimum and maximum number of guests
    800 - 1000 guests
    Do you offer an onsite wedding consultant?
    Yes
    What types of cuisine does your venue specialize in?
    Asian,  Chinese,  Indonesian - ,  Other Vegetarian Food
    Do you allow outside catering?
    No
    Do you allow outside liquor?
    Yes Diijinkan membawa liquor dengan menandatangani surat pernyataan
    Is there any corkage fee?
    Yes for alcohol drink
    What type of other services do you also provide?
    Decoration,  Catering,  Entertainment,  Photography,  Videography,  Wedding Cake,  Guest accommodation
    Do you offer valet parking?
    No
    Is there handicap access?
    Yes
    Do you have liability insurance?
    No
    How far in advance should your client make a booking?
    1,5 tahun sebelum pesta
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    Pembayaran dilakukan dalam 4 tahap, sebagai berikut: Pembayaran ke 1 : Booking Fee Rp. 5.000.000,- Pembayaran ke 2 : 1 bulan setelah booking fee Pembayaran ke 3 : Pertengahan periode ke 2 dan ke 4 Pembayaran ke 4 : Pelunasan dilakukan 1 bulan sebelum tanggal pesta
    When was your business established?
    2014
    Please describe more details on the venues that you have
    We have ballroom with 500 guest capacity and foyer city view with 300 guest capacity*. *standing party
    What is about your location?
    The Vida Ballroom located in very strategic area, near from exit Tol Kebon Jeruk and beside the highway. So you can easily find our location.
    What makes your services unique?
    We like to take an extra mile weddings. A number of meeting can be beforehand, and on the day, we'll be happy to help the couples in rehearsing. We always do what it takes to make sure that every couples get the best out of our venue. The most beautiful memories will always be remind for each couples who held their most precious moment with us.
    What your plus point as wedding venue?
    We offer you a new wedding celebration experience by present you a party at 10 floor with big windows city view of Jakarta. It will give you a prestigious for giving your guest with our excellent service.
    Service(s)
    Address
    Office Management - The VIDA Ballroom The VIDA Building. Lantai 3A Unit 2 Jl. Raya Perjuangan No. 8 Kebon Jeruk, Jakarta Barat DKI - Indonesia 11530
    Location(s)

    THE VIDA BALLROOM offers a prestigious space for your private events, lavish parties, memorable weddings and impressive seminars or meetings. Our ballroom is at the tenth floor which is at the very top of The VIDA building, so by standing at our function hall you will see a marvelous city view of Jakarta. The VIDA Ballroom can accommodate up to 800 guests with a standing model party, three fully working elevator, full working sound system, stage, security, engineering and car call.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.