All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (68)
  • reviews (35)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    The Vida Ballroom Review(s)

    35 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    31 October 2019 | Bride at Anton & Ellita Wedding

    Incredible experience

    Thank you soo much buat vida ballroom especially Mba Fanni yang super duper helpful. Mba Fanni bener2 responsive untuk semua pertanyaan, curhatan, dan keluhan aku. Thanks for your help for preparing our special day!\n\nKami bener-bener picky untuk wedding venue (apalagi yang isinya paketan), karena menurut pengalaman temen2, yang paketan itu biasa dikasih yg bener2 standard dan ujung2nya harus upgrade ini itu. Tapi untuk vendor2 rekanan the vida semuanya oke2 tanpa harus banyak upgrade ini itu, semuanya enak diajak komunikasi dan kerjasama.\n\nHall vida pun luas untuk accommodate tamu2 kita. Untuk parkir pun ga ada masalah, no complain from our guest about parking space. Tim entertainment pun bagus2.\n\nOverall, we were satisfied with The Vida Ballroom and recommend them to any couple looking for great venue. There is an amazing value for money, especially when compared to other popular wedding venues. Keep up the great work and we wish you all the very best in the future!\n\nThanks for making our day so special. It has been a pleasure working with you.\n\nRegards,\n\nAnton & Ellita

    Vendor Reply

    31 October 2019
    Dear Anton & Ellita, thank you bgtttt untuk reviewnya yang luar biasa.. We are more than happy to assist you for making true your dream wedding! It was a blessing holy matrimony and beautiful wedding back then! Thank you so much, keep in touch! God bless you both abundantly yah sis..
    23 October 2019 | Bride at Alvin&Meilisa Wedding 5 october 2019 Wedding

    Super Excellent!!

    Super puas dengan Vida Ballroom! Thank you buat Ko Marcel yang dari awalll banget uda bantu kita dan buat Ka Fanny thank you banget bantuan nya sampaiii hari-hari mendekati hari H pun masih nanyain ada yang perlu dibantu lagi apa gak, super humble bangett dan lucu bngt jadi buat aku sudah merasa sprti teman bukan cuma client dan sales.. untuk venue nya sendiri aku merasa puas banget juga karena walaupun bagian area nya terbagi 2, yaitu ballroom dan teras kaca (indoor) tapi tuh cakeppp banget apalagi setelah di decor, dan tamu juga rata tersebar nya gak jomplang sebelah atau sepi sebelah.. untuk area make up nya dan ruang keluarga sih super banget bersihh, nyaman, ad coffee maker juga, waww bngt pkknya.. kita sekeluarga ud suka banget sama Vida dr awal hingga akhir acara hari H juga semua keluarga happy ☺️ thank you The Vida Ballroom, Thank you Ko Marcel, Ka Fanny and team lain nya 🙏 ❤️

    Vendor Reply

    30 October 2019
    Dear Alvin & Meilisa, Thank you bgttt udah trusting The Vida Ballroom untuk dream weddingnya. Been a great pleasure assisting you both! Have a beautiful life together yaaaa..
    15 October 2019 | Bride at Jason Christianto Wedding

    The Vida package super complete and excelent performance

    Dear The Vida, Thankyou banget ya uda banyak bantu" saya dan jason beserta keluarga dari awal hingga sampai acara selesai, so far paketan terlengkap yg pernah saya temuin hanya di the vida, vendor" rekanannya juga bagus" performnya. Sukses terus buat the vida beserta team, thanks to fani uda bantuin juga dari awal sampai akhir. Dan kami juga minta maaf jika ada kesalahan kata" atau perilaku God bless The Vida
    03 October 2019 | Groom at Christian & Arta Wedding

    Sangat Impresif

    Ci fani dari Vida ballroom sangat helpful dan responsif. Kayaknya 24 jam stand by dalam 7 hari deh. Kita bisa kontak dia kapanpun dan selalu quick response. Sangat sabar dalam menjawab semua pertanyaan dan kekhawatiran kami. Vendor-vendor yang kerja sama dengan Vida Ballroom sangat profesional dan terpilih untuk service yang memang ok juga :) Kalau ga karena Vida Ballroom, kami ga akan tau banyak mengenai vendor-vendor yang kami pilih dari awal. Tempatnya sangat enak juga, bagus banget. Kami book untuk 400 undangan dan hampir full dateng, tapi ga sumpek. Masih nyaman padahal ada 6 stalls makanan. Tempatnya mudah didekor dan atmospherenya enak banget. Yang paling manteb sih, bisa dipake untuk pemberkatan, tea pai, dan resepsi dalam 1 hari tanpa harus pindah2 gedung lagi dan biaya tambahannya cuma listrik pas pagi aja - sangat masuk akal harganya juga. Bonus hotelnya juga dekat dengan gedung jadi mudah untuk ke hotel kalau ada yang dibutuhkan. Pokoknya, sangat recommended deh vida ballroom!! Makasih ci fani.

    Vendor Reply

    03 October 2019
    Wah thank you bgt reviewnya, Christian & Arta..
    20 September 2019 | Bride at Verina & Rendy Wedding

    Review Vida Ballroom

    Excellent Service! Response nya cepat, Orang-orang nya friendly and helfpful. Gedung nya juga dilengkapi dgn fasilitas2 yang memadai, dan pilihan-pilihan vendor rekanan yg baik. Benar2 memberikan yang terbaik untuk kesuksesan acara.

    Vendor Reply

    03 October 2019
    Yay!! Thank you so much, dear Verina & Rendy.. It's our big pleasure to assist your dream wedding.. Such a beautiful wedding.. Congratulations once again, happily ever after and God bless you both always ya.
    19 September 2019 | Bride at Raymond & Gita Wedding

    Puassshhh!

    Waktu itu lagi nyari venue, dan pas dateng ke open house Vida, ehh langsung seneng soalnya dapet paket lengkap dengan rekanan vendor yang oke.. Jadilah langsung tanda jadi hari itu dan sampai hari H juga mudah kl mau nanya2 karena Fanny selalu standby di whatsappnyaa.. Intinyaa puas bangettt.. Dekorasi rusticnya juga super bagusss.. Thankss Fannyyyy.. ❤️❤️

    Vendor Reply

    19 September 2019
    Dear Gita & Raymond, Thank you bgttttt ya udah percayain VIDA. What a blessing holy matrimony and great wedding back then.. Congrats once again ya darling.. May God always bless your marriage!

    Venue

    What activities are suitable in this venue?
    Religious ceremony,  Reception,  Other Corporate & Social Event
    What settings does your venue provide?
    Indoor,  Other Jakarta City View
    What type of venue(s) do you offer?
    Banquet hall/ ballroom,  Other Voyage/city view
    Minimum and maximum number of guests
    800 - 1000 guests
    Do you offer an onsite wedding consultant?
    Yes
    What types of cuisine does your venue specialize in?
    Asian,  Chinese,  Indonesian - ,  Other Vegetarian Food
    Do you allow outside catering?
    No
    Do you allow outside liquor?
    Yes Diijinkan membawa liquor dengan menandatangani surat pernyataan
    Is there any corkage fee?
    Yes for alcohol drink
    What type of other services do you also provide?
    Decoration,  Catering,  Entertainment,  Photography,  Videography,  Wedding Cake,  Guest accommodation
    Do you offer valet parking?
    No
    Is there handicap access?
    Yes
    Do you have liability insurance?
    No
    How far in advance should your client make a booking?
    1,5 tahun sebelum pesta
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    Pembayaran dilakukan dalam 4 tahap, sebagai berikut: Pembayaran ke 1 : Booking Fee Rp. 5.000.000,- Pembayaran ke 2 : 1 bulan setelah booking fee Pembayaran ke 3 : Pertengahan periode ke 2 dan ke 4 Pembayaran ke 4 : Pelunasan dilakukan 1 bulan sebelum tanggal pesta
    When was your business established?
    2014
    Please describe more details on the venues that you have
    We have ballroom with 500 guest capacity and foyer city view with 300 guest capacity*. *standing party
    What is about your location?
    The Vida Ballroom located in very strategic area, near from exit Tol Kebon Jeruk and beside the highway. So you can easily find our location.
    What makes your services unique?
    We like to take an extra mile weddings. A number of meeting can be beforehand, and on the day, we'll be happy to help the couples in rehearsing. We always do what it takes to make sure that every couples get the best out of our venue. The most beautiful memories will always be remind for each couples who held their most precious moment with us.
    What your plus point as wedding venue?
    We offer you a new wedding celebration experience by present you a party at 10 floor with big windows city view of Jakarta. It will give you a prestigious for giving your guest with our excellent service.
    Service(s)
    Address
    Office Management - The VIDA Ballroom The VIDA Building. Lantai 3A Unit 2 Jl. Raya Perjuangan No. 8 Kebon Jeruk, Jakarta Barat DKI - Indonesia 11530
    Location(s)

    THE VIDA BALLROOM offers a prestigious space for your private events, lavish parties, memorable weddings and impressive seminars or meetings. Our ballroom is at the tenth floor which is at the very top of The VIDA building, so by standing at our function hall you will see a marvelous city view of Jakarta. The VIDA Ballroom can accommodate up to 800 guests with a standing model party, three fully working elevator, full working sound system, stage, security, engineering and car call.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.