All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (51)
  • reviews (20)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 6

    All
    view 9
    Love makes Impossible Possible by Joelle DecorationLove makes Impossible Possible by Joelle Decoration
    Love makes Impossible Possible by Joelle DecorationLove makes Impossible Possible by Joelle Decoration
    +21
    Joelle Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Love in England by Joelle DecorationLove in England by Joelle Decoration
    Love in England by Joelle DecorationLove in England by Joelle Decoration
    +19
    Joelle Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Love Garden need patience to be Grow by Joelle DecorationLove Garden need patience to be Grow by Joelle Decoration
    Love Garden need patience to be Grow by Joelle DecorationLove Garden need patience to be Grow by Joelle Decoration
    +19
    Oh its a Love Blue Deers by Joelle DecorationOh its a Love Blue Deers by Joelle Decoration
    Oh its a Love Blue Deers by Joelle DecorationOh its a Love Blue Deers by Joelle Decoration
    +20
    Joelle Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Petrus & Michelle by Toho CardsPetrus & Michelle by Toho Cards
    +1
    Toho Cards & 1 OTHERS
    Invitations
    Love at Christmas Time by Joelle DecorationLove at Christmas Time by Joelle Decoration
    Love at Christmas Time by Joelle DecorationLove at Christmas Time by Joelle Decoration
    +17
    Joelle Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    The Vida Ballroom Review(s)

    20 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    12 September 2018 | Groom at Kurniawan & Virginia Wedding

    #KVsayIdo - 22 Juli 2018

    Halo semuanya dan ko Marcel & Team, sori baru bisa kasi review sekarang. Untuk yang mencari venue Wedding di gedung (non-Hotel), The Vida bisa jadi salah satu yang harus temen2 pertimbangkan. Secara lokasi sangat strategis, bisa dijangkau dari semua sudut Jakarta, plus jarang macet pula. Apalagi klo hari Minggu, aman & nyaman deh pasti buat tamu2. Dan tentu saja, berhubung di hari H cuma dipake kita doang, jadi ga perlu mikirin parkir penuh, lift lama, tamu kesasar.. semua aman! Dari sisi interior juga cakep banget lah, dekor ga perlu terlalu Wahh karena uda cakep . Satu yg istimewa dan ga ada duanya yaa city view nya, dijamin instagram-able banget lah, tiap sudut di gedung ini bisa dipake.. ga perlu ada photo-booth bahkan.. Ko Marcel dan Team juga support banget, fleksibel dan helpful lah.. Dari sisi budget juga pas di kantong dan sebanding dengan yg didapat, vendor2 pilihan juga uda oke, best of the best vendors uda ada di list, tinggal dipilih aja.. kalaupun mau di take out, tinggal nego2 sm ko Marcel.. Akhir kata, acara kemarin tgl 22 Jul 2018 berjalan lancar dan hampir ga ada keluhan dari tamu2, saudara2 dan keluarga.. So, buat temen2 yg lagi cari venue Ballroom, bisa coba aja dateng dan liat sndiri.. (kalo boleh saran, cari ko Marcel aja :p)

    Vendor Reply

    13 September 2018
    Hahahahahahaa tq2 wawan tika gbu both
    31 July 2018 | Bride at Frankie & Deasy Wedding

    Istimewa dan woow banget

    the vida wooow, ya tempatnya , ya pelayanannya pokoknya oke banget dah ,jatuh cinta ni waktu pertama kali lihat makasi ya bua teamnya ko marcell luar biasa

    Vendor Reply

    12 August 2018
    Yess
    08 May 2018 | Groom at Leo & Bella Wedding

    Very2 nice

    Tmp nya cozy bgt, nice view, deket tol, crew nya ramah. Sip d

    Vendor Reply

    08 May 2018
    Kerennn abess pengantinku ini...gbu both
    10 April 2018 | Bride at Herson & Elsa Wedding

    Perfect Venue!

    I wanna say thank you to Ko Marcel and his team yang professional dan uda banyak bantuin kita dalam persiapan wedding. Kerja vendor yang ada dipaket The Vida juga lumayan memuaskan. Pertama kali cari lokasi wedding di The Vida dan kita langsung suka dengan tempatnya yang bagus plus paket harganya yang masih reasonable sesuai dengan budget. Thank you dan sukses terus ya untuk The Vida!

    Vendor Reply

    16 April 2018
    Wow...thank you banget elsa herson...pengantin yg seru hahahaa gbu always ya
    26 March 2018 | Groom at Donny & Ailie Wedding

    The Best Venue

    The Vida lokasinya strategis, mudah dijangkau, smua list vendor yg kerjasama dgn the Vida juga OK semua, tinggal dipilih saja dan gak mengecewakan, pelayanannya juga mantapzzz... Utk pasangan yg mau married, cocok banget dah di the Vida ini, pasti memuaskan... Top Markotop. Thanks utk the Vida n Sukses selalu buat the Vida....

    Vendor Reply

    30 March 2018
    Thank you banget ya don & ai...kita doakan bahagia selalu di dalam keluarga kalian amen...
    07 February 2018 | Bride at Glen & Cindy Wedding

    Best Wedding Venue in West Jakarta

    Untuk calon pengantin yg msh bingung cari2 venue, the vida ballroom boleh dijadiin pilihan. Tempat nya oke banget, strategis, semua staff nya very helpfull & profesional. Special thanks untuk Ko Marcel & Ci Nina yg super sabarr banget ngeladenin kita yg banyaak mau nya. Hahah.. Vendor2 yg kerjasama dgn The Vida lengkap dan bukan yg abal2, pokok nya TOP deh. Jumlah undangan kita kmrn ini lumayan banyak, menurut data krg lbh ada 800-900an org pas hr H yg hadir dan MUAT di gedung ini, padahal kita ada banyak stall makanan juga. Reccomended deh! Sukses terus ya untuk The Vida Ballroom. :)

    Vendor Reply

    07 February 2018
    Wow thank you banget ya glen cindy...kalian emang pegantin yg top banget hahaha gbu both

    Venue

    What activities are suitable in this venue?
    Religious ceremony,  Reception,  Other Corporate & Social Event
    What settings does your venue provide?
    Indoor,  Other Jakarta City View
    What type of venue(s) do you offer?
    Banquet hall/ ballroom,  Other Voyage/city view
    Minimum and maximum number of guests
    800 - 1000 guests
    Do you offer an onsite wedding consultant?
    Yes
    What types of cuisine does your venue specialize in?
    Asian,  Chinese,  Indonesian - ,  Other Vegetarian Food
    Do you allow outside catering?
    No
    Do you allow outside liquor?
    Yes Diijinkan membawa liquor dengan menandatangani surat pernyataan
    Is there any corkage fee?
    Yes for alcohol drink
    What type of other services do you also provide?
    Decoration,  Catering,  Entertainment,  Photography,  Videography,  Wedding Cake,  Guest accommodation
    Do you offer valet parking?
    No
    Is there handicap access?
    Yes
    Do you have liability insurance?
    No
    How far in advance should your client make a booking?
    1,5 tahun sebelum pesta
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    Pembayaran dilakukan dalam 4 tahap, sebagai berikut: Pembayaran ke 1 : Booking Fee Rp. 5.000.000,- Pembayaran ke 2 : 1 bulan setelah booking fee Pembayaran ke 3 : Pertengahan periode ke 2 dan ke 4 Pembayaran ke 4 : Pelunasan dilakukan 1 bulan sebelum tanggal pesta
    When was your business established?
    2014
    Please describe more details on the venues that you have
    We have ballroom with 500 guest capacity and voyage city view with 300 guest capacity*. *standing party
    What is about your location?
    The Vida Ballroom located in very strategic area, near from exit Tol Kebon Jeruk and beside the highway. So you can easily find our location.
    What makes your services unique?
    We like to take an extra mile weddings. A number of meeting can be beforehand, and on the day, we'll be happy to help the couples in rehearsing. We always do what it takes to make sure that every couples get the best out of our venue. The most beautiful memories will always be remind for each couples who held their most precious moment with us.
    What your plus point as wedding venue?
    We offer you a new wedding celebration experience by present you a party at 10 floor with big windows city view of Jakarta. It will give you a prestigious for giving your guest with our excellent service.
    Service(s)
    Address
    Office Management - The VIDA Ballroom The VIDA Building. Lantai 3A Unit 2 Jl. Raya Perjuangan No. 8 Kebon Jeruk, Jakarta Barat DKI - Indonesia 11530
    Location(s)

    THE VIDA BALLROOM offers a prestigious space for your private events, lavish parties, memorable weddings and impressive seminars or meetings. Our ballroom is at the tenth floor which is at the very top of The VIDA building, so by standing at our function hall you will see a marvelous city view of Jakarta. The VIDA Ballroom can accommodate up to 800 guests with a standing model party, three fully working elevator, full working sound system, stage, security, engineering and car call.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.