All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (63)
  • reviews (29)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    The Vida Ballroom Review(s)

    29 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    12 September 2019 | Bride at Y+L Wedding

    Perfect wedding

    Big thanks to all vendor especially The Vida Ballroom team for making my day extra special. It’s been a busy 18 months preparing a wedding, also since then the Vida Ballroom team always available for any queries related with wedding. Giving the best option for vendor from catering, wo, photo and etc. All the vendors are also very recommended, so you don’t need to look for a separate vendor outside.. Special thanks to ka Fanni for making all my dreams come true <3 Goodluck for The Vida Ballroom in the future. A better days will come! Love, Yoss and Lisa

    Vendor Reply

    12 September 2019
    Thank you so much dear Lisa.. Congrats again for your beautiful wedding ya. God bless you both abundantly. It's been a honor for being part of your dream wedding, dear. Keep in touch ya ;) ..
    21 August 2019 | Bride at Dilla noer tasyani & Muhammad akhrizal Wedding

    Awesome!

    Alhamdulillah acara pernikahan saya tgl 18-8 kmrn berjalan lancar aku sangaaat berterimakasih dengan mb fani yg selalu mau aku ribetin dr hari pertama dp gedung.. the vida ini sukses mewujudkan impian saya nikah konsep ad outdoor tapi dingin hihii, pokoknya thevida top markotop marketing oke vendor yg bekerja sama juga luaar biasaaa semuaa aku terharu.. sekali lagi saya dan rizal mengucapkan tmksih yaaa..

    Vendor Reply

    21 August 2019
    Dear ka Dilla & ka Rizal.. Terima kasih bgttt udah percayain Vida untuk resepsinya kemarin. Luar biasa seru! Seneng bgt bisa jadi bagian dari moment paling indah dalam keluarga baru ka Dilla & ka Rizal. Semoga selalu berbahagia, menjadi keluarga yang samawa ya.. Amin amin.. Keep in touch ya ka..
    08 August 2019 | Bride at Tris & Susan Wedding

    Vida Ballroom

    Saya masih ingat waktu pertama kali ngajakin Tris ngecek venue ke Vida Ballroom dua minggu setelah deal paket dengan Fanni di JCC. Jujur, kami sebenernya ngerasa impulsive dalam mutusin deal paket karena belum liat langsung venuenya, vendors dll. Tapi, what we thought was an impulsive decision turns out to be the one of the best decisions we've ever made for our wedding celebration. We felt like the people/vendors we chose really helps us alot in our wedding preparation until the day itself. Vida Ballroom dan vendor2nya menurut saya udah ga ada cela-nya lah. Perfect dari awal ampe akhir acara. Dan yang paling penting, saya ngerasa kalian para vendor beneran bekerja dengan sepenuh hati :) Saya dan Tris merasa thankful banget sama Tuhan karena udah di pertemukan sama orang2 baik disini. Thank youuu, Vida Ballroom!

    Vendor Reply

    18 August 2019
    Dear Susan & Tris, Thank you bgttt untuk reviewnya. Happily ever after and God bless you abudantly ya.. Best regards, The Vida Ballroom
    23 January 2019 | Partnering Vendor at Wedding

    VIDA ballroom,

    VIDA ballroom Kalo dengar tempat ini Kita sebagai vendor bakal inget tempat dmana kita sebagai vendor foto yang sejak awal vida berdiri kt tampil disana .. mungkin sekitar 4 tahun lalu Banyak sekali improvement vida baik dr internal dan system yg baik guna memaksimalkan kepuasan pengantin Mulai dari Vendor rekanan pilihan sampai dengan details paket yang sungguh lengkap dan tidak membutuhkan banyak upgrade Client pasti puas
    04 December 2018 | Bride at Tanarzen Nurjohnkhe & Fatmawati Wedding

    Luar Biasa!

    Aku dan pasangan merried tgl 18 November 2018.\nDari awal memang sudah jatuh hati dengan venue ini, jarak dekat, ceiling tinggi, ballroom cukup luas bisa menampung 1000 orang, parkir luas, dan yang paling penting adalah 1 gedung khusus untuk 1 resepsi saja perharinya. \nMemang sudah jodohnya sama venue ini, karna awal sempat contact ko marcel dan ada yang mau di tanggal yang sama, buru2 deh ngmng sama pasangan biar cepat dealing. 😋 untungnya dapet dluan.\nPaket yang di tawarkan juga bkn sembarangan, semua vendor berkualitas yang di kasih, bnr2 puas dari awal sampau selesai acara.\n\nTeam Vida Ballroom juga cooperative sekali. thank you Ko Marcell & Mba Fanni yang udah super repot dari awal sampe dengerin curhat calon pengantin lagi galau2 🤗\nSukses untuk The Vida Ballroom !

    Vendor Reply

    05 December 2018
    Thx u bgt darling, reviewnya luar biasa.. Happy wedding ya! Semoga berbahagia selalu.. Selamat menempuh hidup baru
    02 November 2018 | Bride at Vallya & Edwin Wedding

    Fantastic Venue

    Saya pengantin 28 Oktober 2018 , pertama kali decide untuk menikah langsung survey ke beberapa tempat termasuk ke vida krn sdh pernah dpt undangan di vida, dulu pertama kali ke vida sudah cukup jatuh hati karena ceiling nya yang tinggi dan luas ruangannya . begitu mampir dan ngobrol sama ko marcell secara harga dari paket yang di tawarkan maupun service yang diberikan sangat memuaskan, dan paketan nya juga sangat menarik , vendor2 nya bagus2 dan tidak ada yang mengecewakan. dan karena di gedung ini cuman bisa menampung 1 bride, saya gak perlu pusing2 mikirin nanti akan ada tamu undangan kesasar. Support dari rekan2 gedung juga sangat memuaskan, parkiran yang luas dan teman2 security yang bantu mengarahkan tamu undangan. akhir kata saya mengucapkan terima kasih ke Ko Marcell, ci Nina, Fanny untuk support nya sehingga acara bisa berlangsung sukses!.

    Vendor Reply

    02 November 2018
    Wow...tq bgt val buat apresiasinya...kalian happy kt pasti happy, pesta kalian keren banget, sangat di rencanakan dengan sgt baik...happy wedding buat kalian berdua...

    Venue

    What activities are suitable in this venue?
    Religious ceremony,  Reception,  Other Corporate & Social Event
    What settings does your venue provide?
    Indoor,  Other Jakarta City View
    What type of venue(s) do you offer?
    Banquet hall/ ballroom,  Other Voyage/city view
    Minimum and maximum number of guests
    800 - 1000 guests
    Do you offer an onsite wedding consultant?
    Yes
    What types of cuisine does your venue specialize in?
    Asian,  Chinese,  Indonesian - ,  Other Vegetarian Food
    Do you allow outside catering?
    No
    Do you allow outside liquor?
    Yes Diijinkan membawa liquor dengan menandatangani surat pernyataan
    Is there any corkage fee?
    Yes for alcohol drink
    What type of other services do you also provide?
    Decoration,  Catering,  Entertainment,  Photography,  Videography,  Wedding Cake,  Guest accommodation
    Do you offer valet parking?
    No
    Is there handicap access?
    Yes
    Do you have liability insurance?
    No
    How far in advance should your client make a booking?
    1,5 tahun sebelum pesta
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    Pembayaran dilakukan dalam 4 tahap, sebagai berikut: Pembayaran ke 1 : Booking Fee Rp. 5.000.000,- Pembayaran ke 2 : 1 bulan setelah booking fee Pembayaran ke 3 : Pertengahan periode ke 2 dan ke 4 Pembayaran ke 4 : Pelunasan dilakukan 1 bulan sebelum tanggal pesta
    When was your business established?
    2014
    Please describe more details on the venues that you have
    We have ballroom with 500 guest capacity and foyer city view with 300 guest capacity*. *standing party
    What is about your location?
    The Vida Ballroom located in very strategic area, near from exit Tol Kebon Jeruk and beside the highway. So you can easily find our location.
    What makes your services unique?
    We like to take an extra mile weddings. A number of meeting can be beforehand, and on the day, we'll be happy to help the couples in rehearsing. We always do what it takes to make sure that every couples get the best out of our venue. The most beautiful memories will always be remind for each couples who held their most precious moment with us.
    What your plus point as wedding venue?
    We offer you a new wedding celebration experience by present you a party at 10 floor with big windows city view of Jakarta. It will give you a prestigious for giving your guest with our excellent service.
    Service(s)
    Address
    Office Management - The VIDA Ballroom The VIDA Building. Lantai 3A Unit 2 Jl. Raya Perjuangan No. 8 Kebon Jeruk, Jakarta Barat DKI - Indonesia 11530
    Location(s)

    THE VIDA BALLROOM offers a prestigious space for your private events, lavish parties, memorable weddings and impressive seminars or meetings. Our ballroom is at the tenth floor which is at the very top of The VIDA building, so by standing at our function hall you will see a marvelous city view of Jakarta. The VIDA Ballroom can accommodate up to 800 guests with a standing model party, three fully working elevator, full working sound system, stage, security, engineering and car call.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.