All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (84)
  • reviews (54)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    The Right Two Review(s)

    54 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Tifany
    13 October 2021 | Bride at MN Wedding

    Thanks TRT

    Terimakasih banyak buat ka Novi dan team The Right Two yang sudah bantu mempersiapkan moment wedding saya dan pasangan. We're so happy to have a very beautiful wedding. Big thanks to The Right Two and team, semakin sukses kedepannya
    diana iskandar
    26 September 2021 | Bride at Michael Adi Tjandra Wakin Wedding

    Very good quality with affordable price

    The right two adalah team yang penuh tanggung jawab. Sangat memikirkan klien. Kami berdua sangat puas dengan seluruh jasa dari team WO ini. Walau pernikahan kami banyak tertunda dengan kendala2 pandemi yang tidak terduga, tapi akhirnya terlaksana dengan baik dan spesial, semua berkat bantuan team The Right Two. Karena penundaan dan keadaan, kami pindah lokasi menikah menjadi di gereja dengan keluarga inti saja. Awalnya kami pikir akan sesimpel itu dan tidak perlu ini itu, tapi ternyata banyak sekali ternyata hal-hal yang terlewatkan, untungnya kami dibantu sekali dan juga diingatkan sehingga hari H tidak ada satu hal pun yang berkekurangan. Terima kasih banyak untuk semua kerja kerasnya. 🙏🏻
    Natasha Odelia
    23 September 2021 | Bride at Nicholas and Natasha Wedding

    THANK YOU SO MUCH!

    We booked TRT sekitar bulan Mei 2020 untuk plan wedding awal kita di Bali. Why TRT? Cos we read the good reviews di Bridestory about TRT. Throughout the 1.5 yrs journey until our wedding day last week, the whole experience does not disappoint at all, and even exceed our expectation!! 1. Novi knows what she is doing and always think and add on the small wedding details yg kita belum kepikiran (padahal both of us termasuk org dengan high attention to details) 2. Gerak cepet bgt! whenever kita ada change of plans or kepikiran hal2 baru, Novi alwayssssss gerak super cepet, and we really do appreciate it. 3. D day run smoothly and again, exceeded our expectation :""") sampai mau nangis lega rasanya. thankful always 4. Always open for feedback: at the end of the event, Novi came to ask to ask for feedback, which is a good indicator that TRT wants to keep being better 5. Semangat, jadi kita jg kebawa semangat walaupun sudah diambang menyerah. 6. Tim hari H nya semua top notch bgt!! They know what they are doing, so both groom and bride and the whole bridal party bisa tenang while enjoying the day. Long story short, we had to cancel our Bali wedding plan and move to Jakarta, but TRT (esp Novi) stayed beside us along the journey sampai akhirnya we could have our dream wedding di JKT, tanpa kurang suatu apapun. Special thanks to Novi, without her kita pasti udah nyerah half way and our wedding bakal banyak bgt yg missed or kelupaan and not managed properly. Thank u so much since day one, Nov!!! literally can't thank you enough. Walopun banyak kerja behind the scene, menurut kita WO is one of the strongest backbone for every wedding di mana all future grooms and brides harus get the right WO with the best quality, dan TRT really really fulfills our needs. Once again, thank you so much from the bottom of our heart.
    Adriani
    18 September 2021 | Bride at Pierre & Riri Wedding

    Perfect !!

    Saya dan pasangan menikah di Bali tanggal 3 Sep 2021, rasanya bersyukur sekali bisa berjodoh dg TRT. Dari awal komunikasi sm PIC kami yaitu Mika udh klik bgt dan paham mau saya dan pasangan seperti apa. Mereka bener2 bisa menyesuaikan sm apa yg saya dan pasangan mau.. Nggak pake drama dan nggak maksa ini itu. Mika & Jessica byk bgt ngebantu masukan ini itu ttg wedding. Walaupun saya dan pasangan berdomisili di Jakarta dan Bogor dan komunikasi mostly lewat chat tp kita yakin kita di handle oleh tim yg tepat. Terutama karna rencana awal pernikahan kami di bulan Juli tapi karna ada drama PPKM akhirnya harus mundur ke September. Sbg Bride otomatis udh mental breakdown tp TRT tau hrs berkomunikasi dg cara apa dan sm siapa dan mereka jg full support bgt ngebantu perizinan dan komunikasi ke semua vendor… dan finally 3 sep akhirnya saya dan pasangan bisa melangsungkan pernikahan impian kami. Semuanya PERFECT seperti keinginan kami.. mulai dr service, F&B, music, decoration, rundown, segalanya sempurna. Saya dan pasangan juga byk bgt dpt komen ttg WO kami dr keluarga dan guest yg bilang service nya excellent. They know what they have to do and They did a great Job!! My wedding is so awesome and full of tears of Joy and Happiness. Saya dan pasangan bener2 dr lubuk hati terdalam mengucapkan terima kasih especially buat Mika, Jessica, Devi, Sagung, dan Wahyu !!! We love you guys !! 😘😘😘 Saya dan pasangan 1000% merekomendasikan TRT buat seluruh pasangan yg lg mencari wedding planner..
    daniel
    09 August 2021 | Groom at Daniel & Ayla Wedding

    Five Stars Service

    Truly five stars service. Mika and Jessica made our extremely short of 2 months preparation possible. Communication with them was one of the best experience in preparing this wedding. In those 2 months, they assisted us with a bunch of plan changes due to pandemic and PPKM situation that were very unpredictable. I don't even know how to explain how they made it possible, but everything just went beyond expectation. On the big day, all TRT crew member helped and assist all families and guest with great service. We will surely remember not only the wedding day, but the process that we went through together with TRT team. We can't thank you enough for the effort that they gave on our wedding. Well done, a big thank you guys.
    Tirza Lang
    06 July 2021 | Bride at David & Tirza Wedding

    The Right Team

    Lisa, Jessica and team, great job! Thank you so much udah bantuin banyak hal dan mengurusi details2 yang terlewatkan karena kesibukan kami. Kalau review dari Bride and Groom udah biasa kali ya, pasti terbantulah dengan kehadiran WO. Tapi kalau pihak lain yang kasih positive comment, udah luar biasalah. Keluarga sampai tanya ini nama-namanya siapa aja, katanya baik, ramah2, sabar, ada yang rajin cekatan, telaten, ada yang lucu. Bridesmaid juga bilang kalian perhatian, ga cuma ke couplenya tapi sampai ke mereka juga. Terima kasih juga buat perhatian dan pengertiannya untuk wedding dan cerita kami. WO udah berasa teman meskipun cuma beberapa kali ketemu. Bakal kangen duduk santai dan ngobrol seru sama kalian lagi. Wish you all the best for your journey ahead. \n\nRecommended team!\n\nSincerely,\nDavid & Tirza\n06.06.21

    Wedding Planning

    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    minimum 30, maximum 1000
    How far in advance should your client make a booking?
    6-12 months prior to the wedding
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What service do you provide?
    Full planning
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding
    How many hours are included on the day of the wedding?
    16 hours
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What makes your services unique?
    We don't focus on quantity, but quality. Our team is willing to go the extra smile just see our client's smile. Our service is reasonably priced with guaranteed satisfaction.
    What is your payment terms?
    25% upon confirmation to lock the date, 25% on the first meeting, 50% a month prior to the wedding day
    When was your business established?
    Our business started in 2016. With 5 years of combined experience in the events field, our team that consists of young, dynamic and creative individuals are ready to make your big day a memorable one!
    Address
    Jl. Teuku Umar, Pertokoan Investama no. C17 80114
    Location(s)

    DREAM \ PLAN \ CHERISH The Right Two is a highly experienced event lab based in the world's most raved-about wedding destination that is Bali. With over five years of combined experience in the events industry, the founders are now ready to provide the most satisfying experience one can ever dream about. Operated by the co-founders themselves, TRT will ensure prompt response to queries, excellent arrangement for all future events and customer satisfaction in all aspects of its services.
    https://www.instagram.com/p/CVPG6sQFON5/
    https://www.instagram.com/p/CVLBhAshYte/
    https://www.instagram.com/p/CVIf11rhDR5/
    https://www.instagram.com/p/CVEsLHPle48/
    https://www.instagram.com/p/CU_83lxFPBN/
    https://www.instagram.com/p/CUmQ70BF8Y4/
    https://www.instagram.com/p/CUep1tGlv6c/
    https://www.instagram.com/p/CUHFW-ilzvX/
    https://www.instagram.com/p/CTqxg6wFWrz/
    https://www.instagram.com/p/CTeqh_dF7aK/
    https://www.instagram.com/p/CTETs8UFmgy/
    https://www.instagram.com/p/CS8w0OtFUba/