All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (27)
  • reviews (10)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Star Management Review(s)

    10 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    24 January 2017 | Groom at Lusiana Wedding

    Great Team !!

    Thank You Star Management untuk membuat wedding day kami lancar, nyaman dan berasa penuh kekeluargaan. Tim-nya helpfull dan kompak, secara personal sangat memperhatikan kebutuhan dari bride & groom dan keluarga. Ada masalah apapun cepat diatasi dan pokoknya bener2 TOP deh, dari urusan preparation sampai monitoring makanan semuanya aman Salut buat humbleness dari masing2 tim dan kita sangat enjoy dengan adanya kalian sewaktu di acara Hari H. Orang banyak bilang, jadi penganten itu capek, tapi pasti jauh lebih capek tim STAR MANAGEMENT. Thank you banget sudah mau bercapek-capek ria buat kami dan buat hari kami jadi Special. Thank untuk Ko Irwan, Teddy, Yuvy and STAR MANAGEMENT Teams.

    Vendor Reply

    24 January 2017
    Thank u Denny.. Congrats!! Langgeng terus smp kakek nenek. Amin. GBU
    18 November 2016 | Bride at Michael&Felinda Wedding

    two thumbs up for the team

    thanks banget buat ko Irwan n team yg uda bantuin wedding kita kemarin 23 oktober 2016. Semuanya berjalan sesuai run down walopun sempet ngaret di grj tapi WO ny bisa bikin acara resepsi malam on time... Kerjasama WO ny super rapi, semua kebutuhan pengantin disedain, bahkan sampe ke ortu pengantin pun diperhatiin setiap detailnya. Semua barang2 pengantin juga disimpen dgn rapi.. Overall, kita berdua puas bgt sama kerja team Star Management.. thx for making our unforgetable dream wedding.

    Heramimi

    15 May 2016

    Very Helpful

    Salut buat cara kerja ko Irwan and Tim waktu event wedding di Bogor 15 May 2016 (Puri Begawan). Dari sebelum acara mau minta bantu atur schedule makeup start jam brp sampe pas acara bener bener dibantu banget. Secara ngumpulin orang juga bukan perkara yang mudah. Dari hal kaya gini ajah ud ketauan qualitynya bagus banget soal atur cek n riceknya. Sukses terus ya koh.. semoga wo nya tambah sukses and maju terus. Lebarkan sayap di kota Bogor ^^. and ttp Semangat ♡♡.

    Vendor Reply

    15 May 2016
    Thank u Heramimi.
    26 October 2015 | Bride at Tommy & Carissa Wedding

    Star Management on Wedding Day

    Thank You Star Management especially Mr. Irwan for the fast response and help. All Star Management crew help us to create wonderful night. Everything we need is well organized, Thanks a lot for your kindness and help
    28 September 2015 | Groom at Sillivas Daniell and Maria Imelda Magdalena Wedding

    Amazing Team

    Thank you for helping us make our once in the life time experience so wonderful.. keep up the good work, and i hope you guys become one of the best wedding organizer in Indonesia..
    29 June 2015 | Partnering Vendor at Wedding

    Very Organized and Profesional

    Thanks buat Ko Irwan dan Donni atas bantuannya dalam wedding Rono dan Nadia tgl. 7 Juni 2015. Very detail and professional from the first meeting with client. Pada hari H ketika client kelupaan bawa tambahan buku tamu, ternyata di mobil Ko Irwan ada persediaan buku tamu. Mobilnya udah seperti kantong Doraemon ya Ko, butuh apa pun ada, mau stiker label nama atau obat2an kalau pengantin sakit pun ada. Hahaha... Very detail... Kira2 apa lagi yah barang yg mendadak di butuhkan pengantin? Tanya aja ke Ko Irwan, dia pasti bawa di mobilnya ;) . Besok2 bantuin Bridal kami lagi yah... Client kami senang dapat paket lengkap Bridal dan WO. Semoga kerjasama kita langgeng Star Management! Sukses selalu yah!

    Vendor Reply

    10 September 2015
    Hai Ci Magda, Bisa aja nih Ci Magda. Kami dari Star Management siap membantu Magdalena Young Bridal dan client lainnya dengan memberikan service yang terbaik. Terima kasih ya ci Magda. See u soon on the next wedding event

    Wedding Planning

    What wedding planning services do you offer?
    We offer Wedding Planner, Wedding Consultant, Wedding Organizer, Entertainment & Photobooth
    Do you support or cater to any specific religions?
    We support Jakarta,Tangerang, Bogor
    What sizes of weddings have you coordinated in the past? Min? Max?
    We handled about min.500 pax and max.1500 pax
    How many weddings do you plan a year?
    50 weddings
    Do you plan weddings internationally?
    yes
    How soon should I book your services?
    Clients should booked as soon as possible which is approx.8-12 months before
    What is required for booking your services?
    We provide service contracts, so if you already sign the contract and pay downpayment, we will booked it for you
    How many hours are included on the day of the wedding?
    For Half Day Services, We will serve 6-7 hours For Full Day Services, we will serve around 12 hours a day
    What questions do your customers ask you frequently?
    What do you normally answer?
    What questions do your customers ask you frequently?
    What do you normally answer?
    What sizes of weddings have you coordinated in the past? Min? Max?
    We have coordinated 500 - 1500 guest in one wedding event
    How soon should I book your services?
    The client should book our services min. 5 months before the wedding
    What wedding planning services do you offer?
    We offer : * Full Day Organizer Service * Half Day Organizer Service We also offer : * entertainment packages * Photobooth Packages
    Do you plan weddings internationally?
    yes
    How many weddings do you plan a year?
    Our plan : 20-30 weddings a year
    How many hours are included on the day of the wedding?
    For Full Day : around 10-12 hours for Half Day : around 6-7 hours
    What service do you provide?
    Full planning
    What sort of planning do you cover?
    Detailed task checklist,  Venue selection,  Ceremony planning,  Budget preparation
    What is your primary expertise?
    Grand wedding,  International wedding international wedding
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    1 to 2000 persons
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes english
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    How far in advance should your client make a booking?
    5 months prior to wedding
    How many hours are included on the day of the wedding?
    12 hours for full day service, 6 hours for half day service
    What makes your services unique?
    We serve the couple from morning call, we also have a solid team with spec detail job desc.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    30% Down Payment, 40% 3 months before wedding and 30% 7 days before wedding
    When was your business established?
    we are established from 2008.
    Address
    Taman Bromo Jl. Gunung Merak No.9 Lippo Village 15811
    Location(s)

    Star Management berdiri sejak tahun 2008 dan merupakan salah satu member dari APPGINDO (Asosiasi Pengusaha Pernikahan dan Gaun Indonesia) dimana ownernya merupakan salah satu pendiri dan pengurus APPGINDO Tangerang. Star Management adalah sebuah Wedding Organizer. Sehubungan dengan perkembangannya, maka Star Management mengembangkan bisnisnya ke entertainment dan Photobooth dengan divisi yang berbeda tetapi tetap di bawah manajemen dari Star Management.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.