All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (20)
  • reviews (25)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Showing page 1 of 3

    All
    view 9
    Jazz Deluxe+ by Smurfette Entertaintment MusicJazz Deluxe+ by Smurfette Entertaintment Music
    Jazz Deluxe+ by Smurfette Entertaintment MusicJazz Deluxe+ by Smurfette Entertaintment Music
    Entertainment (Music)
    Robert & Michelle by diskodiweddingRobert & Michelle by diskodiwedding
    Robert & Michelle by diskodiweddingRobert & Michelle by diskodiwedding
    +5
    diskodiwedding
     & 6 OTHERS
    Entertainment (DJ)
    MC ERWIN JULIO by Smurfette Entertaintment MusicMC ERWIN JULIO by Smurfette Entertaintment Music
    +1
    Entertainment (Music)

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Smurfette Entertaintment Music Review(s)

    25 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    24 May 2017 | Bride at Monica & Barry Wedding

    Highly Recommended

    Halo Smurfette sorry aku baru bisa tulis review nya.. thankyou uda bantuin aku dan barry bikin pernikahan yang sederhana ini jadi spesial karena musik kalian yang enak dan singers nya juga bagus banget sesuai sama yang dijanjiin.. sukses selalu untuk Smurfette yaa! Tuhan memberkati
    22 May 2017 | Bride at Mario & Stephanie Wedding

    ENTERTAINING!

    Hi guys! Thankyou untuk MC kalian yang bener2 bikin aku dan suami jd ga berasa tegang.. lucu dan seru banget.. untuk musik dan singer kalian juga bagus banget lho.. bisa bawa suasana dan keluarga ku juga pada bilang singers nya bagus banget. Thanks yaa smurfette! aku akan rekomendasiin kalian ke temen2ku pastinya. Sukses selalu!
    18 May 2017 | Bride at David & Renata Wedding

    GOOD MUSIC

    hankyou guys for your hardwork! awal nya kenal smurfette dari wedding temen dan langsung jatuh cinta sama musik mereka.. songlist nya ga bikin boring, totally beda sama wedding2 pada umum nya.. so, langsung deh gw putuskan untuk menggunakan jasa smurfette di pernikahan gw.. thanks yaa guys, keep up the great work! God bless you Tobby & Renaldi
    18 May 2017 | Bride at Rudy & Maria Wedding

    Fun Moment!

    Hai Smurfette! Thankyou banget kalian bener2 helpful dan bikin acara pernikahan ku jadi spesial.. dari MC dan singer nya juga klop banget bikin suasana jadi ga kaku dan very fun! sukses selalu untuk Smufette
    05 May 2017 | Groom at Hendra & Liz Wedding

    SALUTE!

    Thankyou banget buat Smurfette khususnya buat Tobby dan Renaldi yang banyak membantu dan kasih extra effort buat main musik di pemberkatan sampe acara resepsi yang bener2 semua tamu gw pada merasa terhibur dengan performance trio acoustic kalian.. (sampe tepuk tangan wowww) bener2 sesuai sama apa yang gw dan Liz mau. Thanks banget guys! Really feel blessed sama musik dan service kalian.. sukses terus brothers!
    18 April 2016 | Bride at Andris & Shanty's Wedding

    amazing and recommended!

    Hello Smurfette, As the bride i wanted to say thank you, the band was amazing and everyone loved them! From the process of the booking, they were very professional and we think that was one of the best decision that we made for our big day :) For those who want to make their big day complete, don't think twice, just ask Smurfette. They will surely brighten up your big day! Very recommended!!

    Entertainment (Music)

    What type of musical ensemble do you provide? (max.3)
    Orchestra,  Band,  Quartet
    What music genres do you offer?
    Acoustic,  Folk,  Jazz,  Orchestra,  R&B/Soul,  Rock,  Strings,  Swing,  Funk,  Hip hop,  Reggae,  Big band,  International,  Blues,  Latin,  Classic rock,  Country,  Oldies,  Dance,  Pop
    What is your speciality? (max. 3)
    Jazz,  Pop,  R&B/Soul
    What services do you offer?
    DJ,  Ceremony music,  Cocktail hour music,  Instrumentals,  MC,  Reception music,  Vocals
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Do you have your own equipment?
    Yes Music Instrument and Sound System
    Do you provide other stage equipment(s) to support your performance?
    Sound/PA system
    Is it possible to request something that's not in the repertoire?
    Yes Sure
    How far in advance should your client contact you?
    3 - 6 months in advance would be great, but if they must, the latest they can contact us 1 month before the D-Day
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is the size of your musical ensemble?
    based on the package you pick
    When was your business established?
    way back in 2013
    What is your repertoire?
    we provide a variety from the well-loved wedding repertoires to jazz music and pop/rock tunes
    What rate do you usually charge at?
    we have different packages for the event, for wedding entertainment we charge per 4 hours / day / event.
    What is your usual attire?
    Smart casual attire, casual attire, formal attire, costumes, basically anything depending on clients' request
    Address
    Greenbay Apartment - F/12/BF Penjaringan - North Jakarta 14450 14450
    Location(s)

    Smurfette Entertainment / By Tobby P. Isakh & Renaldi M. Sunardi Established since 29 May 2013. Why choose us? Smurfette Entertainment has experienced professionals musician who care about the Harmonic Performance and commited to quality. Cost-Effective solutions to make our business affordable, accessible and sustainable with the best performance to our valued clients. Not just an 'Agency' on your Day, but we 'speak something more in harmony'.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.