All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (61)
  • reviews (45)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Sisi Wedding Consultant Review(s)

    45 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Anmei

    Anmei

    Interviewed by Bridestory

    30 November 2021 | Bride at Anmei & Elvin Wedding

    SATISFIED AND RECOMMENDED!!!

    Dear team Sisi Wedding Consultant.. We just wanted to take a moment to thank you for all of your assistance in pulling our wedding day together! Everything came together perfectly, even on this pandemic era, semuanya tetep di handle dengan sangat baik, right down to the last detail. Kalian bener2 luar biasa bukan hanya dengan menyusun “Plan” tapi bisa “Execute” dengan sempurna!! Gak cuma assist Bride n Groom, tapi keluarga dan tamu undangan jg bener2 bisa kalian taking care. Your expertise, advice and calming nature made our wedding experience so relaxed and stress-free!! We are forever grateful bisa ketemu Sisi Wedding Consultant & Team!! It was the best decision to choose them..
    Lucia

    Lucia

    Interviewed by Bridestory

    29 September 2021 | Bride at Lucia & Denny Wedding

    very helpful!

    Sangat membantu untuk koordinasi vendor2. apalagi karena pandemi banyak perubahan acara yang harus dilakukan seperti reschedule, ganti venue, dan perubahan konsep acara..
    Putri

    Putri

    Interviewed by Bridestory

    10 August 2021 | Bride at Putri & Aggi Wedding

    Dear Mba Sisi

    Mbaku sayang, terimakasih ya atas kontribusi nya selama ini di Wedding Festival aku dan nggi. Mba Sisi orang pertama yang jadi saksi perancangan project pernikahan kita. Mba Sisi makasih ya sekali lagi, Alhamdulillah acara nya lancar. Seneng banget ketika semua impianku bisa terwujud dan tertuang di acara kemarin apalagi banyak temen dan keluarga yang muji acara kemarin dengan semua konsep yg kita ciptain bareng-bareng, alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah. Mba sisi sukses trs ya!
    Willy Gunawan

    Willy Gunawan

    Interviewed by Bridestory

    04 June 2021 | Groom at Willy Gunawan & Clara Carlista Elsa Wedding

    Amazing arranged

    Kami sangat bersyukur ketemu mba Sisi jadi bisa aturin wedding kami juga sudah bantuin kami cari vendor-vendor terbaikk.. bisa aturin wedding oke banget duhh.. Makasih banget udah juga bantuin doa untuk cuaca thank youu ya maaf jadi capek banget yaaa.. Tapi kalian amazing guys... luar biasa
    Nadhiaa Husnunissa

    Nadhiaa Husnunissa

    Interviewed by Bridestory

    22 February 2021 | Bride at Nadhiaa & Lucky Wedding

    Melayani dengan Hati

    Bismillah, cukup banyak hal yang akan saya sampaikan dalam review ini. Pertama, hal yang paling mencolok dari Mba Sisi sebagai wedding consultant adalah kelembutan tutur katanya. Sejak pertama bertemu untuk diskusi tatap muka, cara Mba Sisi menjelaskan bisa saya acungkan jempol, jelas, tidak bertele-tele, dan jujur apa adanya. Ketika ada kekurangan, Mba Sisi menyampaikan dengan terbuka, namun dengan cara yang baik sehingga membuat kita sebagai client mengerti situasinya. Kedua, saya sebagai client langsung yang kontak dengan Mba Sisi selalu dilayani dengan baik. Bahkan ketika saya punya segudang permintaan, Mba Sisi selalu mengusahakan agar keinginan saya tersebut terwujud. Ketika saya bertanya, selalu dijawab dengan cepat dan jelas. Ketiga, tim WO nya asik asik, attitude nya sangat baik, vendor-vendor yang ditawarkan Sisi Wedding Consultant adalah vendor-vendor ternama di Kota Bandung. Ini juga yang menjadi salah satu alasan saya memilih Sisi pada awalnya. Sebagai manusia, kita memang tidak sempurna, pasti ada beberapa kekurangan, tapi Alhamdulillah segala kekurangan bisa ditutupi dengan baik. Terimakasih banyak, saya sangat senang dan bersyukur memilih Sisi Wedding Consultant, semoga bisa bekerja sama di lain waktu
    Rany Agustina Susanti
    22 February 2021 | Bride at Rany & Arri Wedding

    Wedding Planner of Rany & Arri | Wedding Planner of Rima & Gustav

    I cannot give any other word for her work than : such a perfection! \n\nShe is a professional wedding planner and organizer who helped me and my sister to prepare every single detail meticulously with her patience and smile. Say from choosing the vendors, checking the venue, reminding about the payment deadline, even talking with the families. \n\nI can say that I'm one of the perfectionist streaks, and she can handle me well. It is very nice to know Mbak Sisi and working with her gave me such ease before the big day, amidst this unprecedented time. Thus, I don't feel hesitate to recommend her to manage your wedding preparation as well. I can guarantee you will be in a good hand. \n\nThank you Mbak for everything :)

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Full planning
    What is your primary expertise?
    Grand wedding
    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    100 persons t0 5000 persons
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    How far in advance should your client make a booking?
    the most ideal time for a client to contact us would be 3 months - 12 months
    How many hours are included on the day of the wedding?
    10 hours, include extra charge and additional hours
    What makes your services unique?
    We always serve a costumer with spirit to make it true our costumer dream of wedding. Our costumer can plan with us about their wedding and choose a vendor like venue, catering, decoration, photographer, music entertainment , Master of ceremonial, and the kind of wedding with our suggestion and supervision. It’s a honor to make their dreams come true.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What is your payment terms?
    down payment 10 % after confirmation contract. 2 weeks before D-day, full payment must be paid
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    when I served the military and police officials are also artists
    When was your business established?
    My business startted way back in 2011 until now
    I want to help each couple to realize their dreams
    I want to help to realize the dream of every bride and groom with the funds they have
    Address
    Jalan Nusasari Utara no 8, Komplek Taman Citereup, Cimahi 40512
    Location(s)

    Help all couples to realize the dream of a wedding as funds are available, covering Venue for all Hotels , Building in Bandung, & Bali For wedding international and traditional (Catering, Decor ,Make up / Bridal, Kebaya / Gown, Photo Vidio, intertain music, Mc, Invitation, Art Indigenous) and Honeymoon....so i hope the bride no one pick and price ... hopefully will give my best for the bride, please see my review from client

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.