All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • projects (2)
  • reviews (2)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 1

    All
    view 9

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Sieraden Indonesia Wedding Review(s)

    2 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Indah Primadianti
    29 March 2019 | Bride at Indah & Adhi Wedding

    IT'S WORTH!!

    Thank you soooo much for being part of our special day! real pic, gak cuma bagus pas di postingan doang. Ajeng ngebantu banget untuk merealisasikan harapan pengantin meski budget yang terbatas. Good Job!
    Dita fitrialdi putri
    17 December 2018 | Bride at Ditha & Rendhy Wedding

    Sieraden ❤

    Thanks much sieraden udah bikin cantik seserahan lamaranku. Hiasannya gemez, ngehias seserahankunya juga rapi dan jadi bagus bangetttt.. terlihat lebih cantik dan menarik sampe gamau aku bongkar deh kotak seserahannya hehe... ownerpun ramah dan gercep banget responnya. Sukses terus sieraden ❤

    Vendor Reply

    17 December 2018
    Alhamdulillah. Terima kasih Ditha dan Rendhy

    Decoration & Lighting

    Which of the following services do you provide?
    Floral design,  Furniture rental,  Decorative draping
    Minimum and maximum number of guests
    minimum 1 orang, maksimum 1000 orang
    Do you provide sample arrangements?
    Yes (contoh desain, warna bunga bisa dilihat di contoh foto yang sudah disediakan)
    Do you offer consultations?
    Yes silahkan kontak bio (line/whatsapp)
    What is the style of your decorations?
    Tropical, Classic,  Vintage,  Glamorous,  Modern,  Romantic,  Rustic
    Favors & Gifts

    Do you offer a limited catalogue of favours or custom wedding favours?
    Catalogue of choices
    Do you have a return policy?
    pesanan rusak atau tidak memenuhi pesanan, dapat dikembalikan, dan barang dapat ditukar dengan barang atau uang kembali
    Do you provide delivery services?
    No
    How far in advance should your client make an order?
    3-6 bulan sebelum acara pernikahan 1 bulan sebelum acara ulangtahun atau bridal shower atau baby shower
    What type of items do you offer?
    Decorative items,  Home appliances,  Other bros, Food products,  Cosmetic products,  Hair accessories,  Fashion accessories,  Stationery
    What is the charge for not reaching minimum?
    tidak ada
    When was your business established?
    Bisnis kami berdiri sejak september 2017
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes (harga pesanan belum ditambah ongkos kirim)
    What makes your services unique?
    suvenir ini 100% handmade atau produksi sendiri sehingga harga dan desain tidak pasaran, desain atau warna disesuaikan dengan tema pernikahan atau sesuai dengan keinginan anda.
    What services do you offer?
    Themed wedding favours, Bridal shower favours,  Personalized wedding favours,  Bridal accessories,  Bridesmaid gifts,  Groomsman gifts
    Do you offer samples?
    kami menyediakan contoh dan desain yang bisa menjadi pilihan
    What is your payment terms?
    50% saat sebelum proses pembuatan, dan maksimal 50% setelah acara selesai
    Is there a minimum order requirement?
    No
    What are your delivery times?
    pesanan akan dikonfirmasi apabila sudah siap kirim. pembuatan 7-14 hari ..
    Do you ship worldwide?
    Yes
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cash
    Service(s)
    Address
    Vila Bogor Indah, HH1/No.5, Ciparigi, Bogor Utara, Bogor 16157 16157
    Location(s)

    Sieraden Indonesia Wedding menjual atau menyewakan kotak cincin (Ring bearer); mahar; box seserahan/hantaran serta suvenir pernikahan, lamaran, ulang tahun, bridal shower, dll

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.