All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (84)
  • reviews (67)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 10

    All
    view 9
    CHRISTIAN & NOVIANA SDE VIDEO by Roundtable Photography & VideographyCHRISTIAN & NOVIANA SDE VIDEO by Roundtable Photography & Videography
    Roundtable Photography & Videography
     & 3 OTHERS
    Videography
    RENHARD & CINDY WEDDING by Voyage EntertainmentRENHARD & CINDY WEDDING by Voyage Entertainment
    +3
    Entertainment (Music)
    the moments of Dedy & Mey by inframecinematicthe moments of Dedy & Mey by inframecinematic
    the moments of Dedy & Mey by inframecinematicthe moments of Dedy & Mey by inframecinematic
    +25
    inframecinematic
     & 2 OTHERS
    Photography

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Serenity wedding organizer Review(s)

    67 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    20 October 2019 | Bride at Rony & Shinta Wedding

    Super WO

    Ga nyesellll milih serenity buat WO pernikahan kami. Meeting cuma 3 kali aja. Pas hari H ternyata smua melebihi ekspektasi kami. Ga perlu banyak tanya semuaa uda diatur dan beres. Super professional team dan ramah. Ga cuma bride and groom yg diurus tapi orang tua dan saudara2 semua diurus dengan perfect. Laph U fulll ❤️
    19 August 2019 | Bride at Arthur & Mia Wedding

    Exceptional Level of Service

    Kita nikah tgl 10 Agustus 2019. Pertama kali ktemu Ci Debbi tgl 13 Jan 2019, stlah survey2 di Bridestory. Kita berdua langsung suka dengan personality Ci Debbi yg humble, super helpful dan sangat professional. Apalagi kita tinggal di Bali dan bikin acara di Jakarta dgn prsiapan mepet yg cm 7 bulan aja. Kerja keras Ci Debbi yg ngbantuin smua persiapan dr awal smpe hari H bener2 BEYOND EXPECTATION! Acara lancar tanpa hambatan, keluarga di take care sm team Serenity like their own family..Kita semua amazed sm kerja dr Ci Debbie and team Serenity yg detail, cepet, attentive, sabar and ramah2 banget. \n\nRekomendasi vendor2 dari Ci Debbi semua nya luar biasa dari Dekor, Bridal, Photographer sampai MC - Harris & Serenity Entertainment.\n\nKita sangat bersyukur bisa kenal dan memilih Serenity WO. Kalo ga krn Ci Debbi mungkin nikahan kita ga akan terlaksana sempurna. No word can describe how happy and lucky we are! Thank you so muchhh Ci Debbie dan semua team Serenity. Sukses terus utk Serenity. Kita ga akan lupa and will always recommend this amazing WO to others. \n\nLove,\nA&M

    Vendor Reply

    21 August 2019
    Thank youu so much dearrr we are soo happy we can help you from the beginning untul the end.. happy wedding dearrr
    17 July 2019 | Bride at Albert & Cynthia Wedding

    SERVICE & PERFORM MEMUASKAN BANGET !!

    Hai ! Aku mau review jujur nih.. Weddingku Sabtu 13 July 2019 Awal dapet Serenity WO ini di Bride Story.. aku bisa milih Serenity WO karna ak liat review di Bride Story.. dan ternyata bener dong bagus banget pelayanannya.. Anyway di Serenit Wo ci DEBBIE pentolannya HAHAHAHA... Doi yg ngurusin dr awal deal sampe hari H doi yg repot, Bride and Groom kebantu banget sama Serenity WO ini.. karna sejujurnya pada hari H Bride and Groom udah pasti blank segala2nya udh gk sempet urus ini itu apalagi keluarga.. dan kalo ada vendor yang nanya ini itu sama kita lgsg di samperin sama WO karna emang urusannya sama WO biar Bride and Groomnya gk stress dan bisa menikmati jadi Raja & Ratu sehari... Thannk you Serenity WO and Ci DEBBIE :) Maapkan Bride and Groommu yg terlalu santai ini HAHAHA See you :)

    Vendor Reply

    24 July 2019
    Thank youuuuu sayaangggg
    05 July 2019 | Bride at Wil & Mei Wedding

    Thanks a lot Serenity !

    Dear Ci Deb & all crew WO yang bertugas pas acara kami, thank you so much for everything you've done for us on our big day. Such a sweet and friendly WO. Pas hari H aku udah ga pusingin ini itu lagi, qta udah serahin semua ke WO dan semuanya berjalan lancarrr jaya. Bahkan pas ada dokumen yang tertinggal, Ci Deb langsung cariin solusi dan menyelesaikan "tugas tambahan" tsb dengan cepat. Thank you sekali lagi & mohon maaf klo ada hal-hal yang bikin tidak nyaman baik dari kami maupun keluarga ya ... Sukses terus di dunia perweddingan nusantara yah koko2 ganteng & cici2 cantik.. GBU !! love, W&M

    Vendor Reply

    24 July 2019
    Makasiii banyaaakk dear.. senenggg banget bisa dsana saat hari terbahagia kaliannn
    29 May 2019 | Bride at Winson and Dewi Wedding

    Best service and super satisfy beyond words!

    Thank you banget ci debbie and team! Dari awal ketemu dan mutusin untuk pilih Serenity udah yakin banget ga akan kecewa haha pede banget yaa tapi bener loh! Ci debbie dan team sangat friendly, detail, ga ad yang missed sedikit pun dan juga pastinya bisa membuat suasana jadi ceria. Serenity buat aku ga perlu mikirin hal2 perintilan di saat big day dan khawatir makanan, tamu dan semuanya karena mereka udah handle itu sangat baik. And last but not least sukses terus kedepannya dan buat kalian yang belum dapet WO langsung aja DP serenity sebelum mereka full hahaha. ❤️❤️❤️

    Vendor Reply

    24 July 2019
    Thank youuu sooo mucchhh dear.. glad we can help at the biggest day on your life...
    08 April 2019 | Partnering Vendor at Wedding

    pilihan yang tepat jika mendapatkan team yang kompak dan saling melengkapi.

    yang terbaik bukan dari harga yang mahal saja, hanya komunikasi dari team yang terbaik bisa di berikan sama serenity. makasih

    Vendor Reply

    24 July 2019
    Thank youuuu so much ribbon decoration for great partner and support us always

    Entertainment (Music)

    What type of musical ensemble do you provide? (max.3)
    Band,  Trio, Orchestra
    What is the size of your musical ensemble?
    2 to 10 persons
    What music genres do you offer?
    R&B/Soul,  International,  Jazz,  Pop
    What is your speciality? (max. 3)
    Pop,  R&B/Soul,  Acoustic
    What services do you offer?
    Instrumentals,  MC,  Reception music
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Yes we can provide entertainment out of town
    Do you have your own equipment?
    Yes Yes (please give details if any)
    Do you provide other stage equipment(s) to support your performance?
    Disco ball,  Fog machine,  Lighting,  Microphones,  Projector,  Sound/PA system
    Wedding Planning

    What wedding planning services do you offer?
    Wedding planner and wedding D day
    What sizes of weddings have you coordinated in the past? Min? Max?
    min 150 pax max 2000 pax
    How many weddings do you plan a year?
    About 15-20 wedding
    Do you plan weddings internationally?
    yes we do
    How soon should I book your services?
    as soon as possible
    What is required for booking your services?
    booked deal and down payment
    How many hours are included on the day of the wedding?
    from morning till nite
    What service do you provide?
    Day of coordinator
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  International wedding
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    We coordinate maks 2 couple per day..
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    How far in advance should your client make a booking?
    Above 3-6 month before wedding day
    What makes your services unique?
    We like to see our groom and bride happy and not to be so rush on their big day.. And try to make their dreams wedding day happen.. Our team will always be d same and a few meeting will be ok for make "the couple big day" happen like what they like.. Try always understand each other and try to make it happen always
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    20 % for the first contract, the rest H-3 before the day
    When was your business established?
    Our business start way back at 2011., and we alwayas try to do mote mote better every year
    How many hours are included on the day of the wedding?
    Whole day
    How many hours are included on the day of the wedding?
    Whole day
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    We been doing some job with famous n humble person
    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning
    Address
    Jl. Duri kencana raya no 2 jakarta barat 11510
    Location(s)

    We are grown up wedding planner who always try to do d best for groom n bride to make their special day like what their been dreaming of.. Always to do our best and give our best for our couple.. Keep learning and keep growing to make big day once in life time special and happen..

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.