All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (5)
  • reviews (5)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 1

    All
    view 9

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Ruang ekspresi Review(s)

    5 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    benedictus bimo
    27 June 2019 | Groom at Yosefien Kumala Wedding

    mantaaaap

    puas banget! ga ada yang kayak gini di purwokerto, cuma ruang ekspresi! malem ini wedding, malem ini juga semua file 3D-photo udah sampe di tangan para undangan, gokil!!!!! thanks ruang ekspresi, sukses terus!
    yosefienkumala
    17 June 2019 | Bride at pipin Wedding

    puaaassssss

    finally nemu 3d photobooth di pwt dan keren abis, crew profesional dan sangat membantu. bikin acara wedding kita jadi makin keren dan penuh makna. thankyou guys
    deddy tri
    16 June 2019 | Client at pipin & bimo Wedding

    photobooth 3D purwokerto

    merasakan pengalaman baru di dunia photography , sukses buat ruang ekspresi 😘
    abrian ali anhar
    16 June 2019 | Client at Pipin & Bimo Wedding

    pengalaman pertama photobooth 3D di purwokerto

    keren, pengalaman tak terlupakan. yang mau pakai vendor ini jangan ragu untuk order crew nya profesional. yang jelas hemat akomodasi timbang pakai vendor dari luar purwokerto. sukses terus
    Markus Cristyand
    12 June 2019 | Partnering Vendor at Michael & Melia Wedding

    the 1st photobooth 3D in purwokerto with multiple camera

    Keren nih photobooth nya pertama di purwokerto dan satu2 nya jadi ga perlu vendor dari luar kota hemat akomodasi. \nOwner nya anak muda kekinian sekali keren \nDi tunggu ide2 yang lebih keren nya lagi 👍👍👍

    Photo booth

    What type of photo booth do you offer?
    Photo booth with photographer, Other Photobooth 3D
    Does your rental include attendants or technicians?
    Yes Of course
    Do you provide props for picture taking?
    No Please contact your decoration service
    Do you provide backdrop/booth design?
    No Please contact your decoration service
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Exclude accommodation
    Do you provide softcopy of the pictures?
    Yes All sofcopies in 16 gb flashdisk for client
    What makes your product and services unique?
    First in purwokerto photobooth 3D Make your event awesome
    Do you provide custom frame design?
    No Please contact decoration service, we provide to photobooth only no decoration booth
    How do you usually charge?
    By session length
    How far in advance should your client make a booking?
    Faster is better, we hope 1 week before your event
    What is the minimum and maximum capacity of your photo booth
    2 to 8 person
    Service(s)
    Address
    Jl. Balai Kelurahan III 53113
    Location(s)

    1st photobooth 3D in Purwokerto #Make your event awesome

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.