All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (88)
  • reviews (14)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Roundtable Photography & Videography Review(s)

    14 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    24 November 2017 | Client at Deni + Cicilia Wedding

    Royal Kuningan Hotel, 21.10.17

    Thank you banget buat Roundtable.. bala bantuan yg tak henti2 sejak persiapan prewed, prewed indoor, prewed outdoor, sangjit day, wedding day.. Pak Wang buat segala kontribusinya serta bonus makanannya, ci Christine selaku marketing yg siap sedia untuk segala hal, ko Mike yg lalu buat tersenyum disegala kondisi, rela tiduran dijalan, jungkir balik demi angle foto, pokoke the best deh ko Mike.. buat pak Agus atas video save the datenya dan SDE.. serta usulan positif demi kecenya SDE kami.. so amazing.. trs pas prewed di Bali, kami setuju akan menggunakan MUA rekanan roundtable, yakni johannamaria dan hairdonya veve (maminya joan), ga diduga makeupnya flawless dan ga menor.. Pokoke keren deh joan and mami.. Semua crew roundtable patut di acungi jempol, udah kayak sodara sendiri, ketawa tiada henti.. apalagi pas prewed Bali, joan and mami selalu ingetin buat senyum, jgn bungkuk, bantuin angkat bajuku.. Hasilnya sesuai dengan mau aku ama Deni.. Sukses selalu Roundtable, keep humble and God Bless u all..

    Vendor Reply

    24 November 2017
    Thanks buat review positifnya, sungguh senang juga kita meliput prewedding dan wedding kalian dari meeting hingga kelar acara resepsi kalian. Dengan senyum yang selalu ada dari awal, membuat semagat kami selalu ada dalam setiap sesi fotonya. Senyum kalian membuat kami rela melakukan apapun untuk hasil terbaik. Semoga kalian selalu dilimpahi rejeki dan kesehatan yang tiada tara, juga selalu langgeng sampai beranak-cucu. Salam hangat selalu dari tim Roundtable, you guys ROCKS!!!!
    08 November 2017 | Groom at Hans & Sisca Wedding

    Salah Satu Vendor Terbaik Dengan Kualitas Premium & Harga Terbaik!

    Saya dan istri tak henti-hentinya berdecak kagum dari panggung pelaminan saat melihat video SDE diputar. Hasilnya keren banget! Jauh melebihi ekspetasi yang kami bayangkan. Seluruh anggota team Roundtable enak untuk diajak dikusi dan banyak memberikan masukan untuk membuat foto dan video jadi lebih keren. Mereka bisa menciptakan suasana yang nyaman dan mendukung untuk proses liputan. Pokoknya Roundtable sangat-sangat profesional! Jadi, bagi Anda yang ingin memperoleh hasil Photo & Video dengan KUALITAS PREMIUM namun HARGA TERJANGKAU, saya sangat merekomendasikan untuk pilih Roundtable! Terima kasih Roundtable, teruslah berkarya dan sukses selalu!

    Vendor Reply

    15 November 2017
    Eh koko Hans disini, barusan liat cicik Sisca di bawah. Terima kasih atas pujiannya, kami juga sangat senang mengerjakan project kalian, yang ga henti-hentinya tersenyum untuk kita semua hehehehe.... Semoga decak kagumnya selalu ada tiap kalian kangen nonton SDE nya yah, juga untuk hasil-hasil yang sedang kita kerjakan sekarang. Salam hangat dari tim Roundtable, semoga kalian selalu langgeng dan selalu sehat. Sekali lagi, terima kasih sudah mempercayakan kami untuk meliput hari bahagia kalian ya. All the best for both of you
    30 October 2017 | Bride at Hans & Sisca Wedding

    Review from Our Wedding Day!

    Thank you banget ya buat Roundtable yang udah banyak ngebantu dari acara sangjit sampe hari H. Puas banget sama hasilnya, apalagi Same Day Edit nya, KEREEENNN BANGET!!! Crew2nya juga banyak ngebantu dari pas TM, hahahhahaa.. Tinggal tunggu all documents nya yaaa. Once again, thank you so much ya buat bantuannya ^_^ Sukses trus buat Roundtable Photography & Videography!

    Vendor Reply

    15 November 2017
    Thanks juga atas kerjasama yang baik dengan kalian, yang selalu memberikan senyum terbaiknya untuk diabadikan. Selamat menempuh hidup baru ya. Oiya, dapet salam juga dari Pak Agus, katanya terima kasih atas pujian SDE-nya. Semoga kalian selalu langgeng dan selalu bahagia.
    24 March 2017 | Partnering Vendor at Wedding

    Hands Full of Talent

    Got tagged several weeks ago by Roundtable Photography & Videography and we watched their SME Video For Mr. Awan and Mrs. Maya's wedding. It's such a beautiful video and without doubt we can call them "team full with talent". :) thank you for capturing such a beautiful moments. Keep up your awesome work, guys !

    Vendor Reply

    23 June 2017
    Thanks for the positive review, it really make up our day and also our future project to keep in a good track. We hope we can build a good relationship and partnership in the near future. You guys are also awesome.....!!!
    20 February 2017 | Bride at Awan M & Maya F Wedding

    Moment with Roundtable

    Dear Roundtable and Team, Terimakasih banyak atas kerjasamanya mulai dari foto prewedding, holy matrimony hingga resepsi pernikahan kami. Hasil foto yang awesome, memuaskan, kerjasama team dan service yang profesional. Very recomended ! Sukses selalu untuk Roundtable !

    Vendor Reply

    23 June 2017
    Terima kasih kembali untuk Maya dan Awan, yang telah mempercayakan kita meliput hari bahagianya. Segalanya semakin lancar dan tanpa halangan berkat komunikasi dan kerjasama yang baik juga dari kalian, yang super humble, dan pengertian kepada tim kami saat di lokasi, sehingga segalanya berjalan dengan baik tanpa halangan yang berarti. You guys ROCKSSSS!!!!
    28 October 2016 | Groom at Christian & Noviana Wedding

    Fun, Classy and Peaceful

    Terimakasih roundtable atas pelayanannya. Sungguh sangat bagus dan profesional dalam pengambilan gambar ataupun video. Terutama dalam usaha membangun suasana dan atmosfir saat itu yang sangat dibutuhkan dalam pengambilan gambar untuk membuat hasil yang terbaik. Anggota roundtable sangat ramah dan friendly...sangat cocok untuk menjadi sukses di kemudian hari. Thanks sekali lagi telah menjadi bagian dari hari bahagia kami. Sukses Selalu, GBU!

    Vendor Reply

    28 October 2016
    Terima kasih buat Christian, juga Noviana, atas kepercayaannya kepada kami untuk meliput hari bahagia kalian, juga atas review positif kalian. Kami pun tidak merasa lelah karena kalian juga sangat kooperatif dalam pengambilan gambar, juga benar-benar memperhatikan kami bahkan di saat rehat. Rasa lelah pun berubah menjadi rileks dengan tak henti-hentinya canda dan tawa yang sungguh membangun suasana makin dinamis lagi. Selamat menempuh hidup baru, kami doakan selalu yang terbaik untuk kalian berdua.

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Albums,  Custom graphic design,  Digital files,  Hi-Res image,  Prints,  Custom album design,  Proof CD of all images
    What photography styles do you usually offer?
    Journalism,  Portraiture,  Candid,  Artistic,  Natural,  Vintage,  Conceptual,  Destinations
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Journalism,  Candid,  Natural
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Beauty shoot,  Other - Aerial footage
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes a high-end gear
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    We usually direct them as they feel comfortable, or as their request from their own theme
    What rate do you usually charge at?
    We charge daily or as dealt package
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    4 working weeks
    How long does it take for the client to receive the final product?
    2 months after final review
    How far in advance should your client contact you?
    At least 1 week for meeting, and 1 months for dealing
    What makes your services unique?
    Our photo is 90% edit-free to keep the natural
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    We taking breaks as our client said so
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cheques, Cash
    What is your payment terms?
    50% in 1 week after first invoice receive, and final payment in 1 week before wedding day
    When was your business established?
    We started in November 2012, as one middle-high class vendor
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot,  Other - Aerial footage
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes 1 week in advance
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    on 2013 - Fearlessphotographer award on 1 of our photo
    Videography

    What do your packages include?
    8mm movie film,  Edited video,  High definition video,  Montage - wedding highlights,  Multiple cameras,  Multiple videographers,  Pre-ceremony,  Ceremony,  Reception,  Rehearsal dinner,  Same day edit video
    What videography styles do you specialize in?
    Cinematic,  Documentary,  Short form,  Storytelling,  Traditional,  Conceptual,  Portrait,  Other Aerial footage
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Do you do a same day edit?
    Yes
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes Air drone equipment
    Do you have a replacement videographer in case you become unavailable on the event day?
    Yes
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes 1 week in advance
    Are you available to shoot after hours?
    Yes we have a flexible time
    How do you direct the couple when you are capturing their moments of their wedding?
    We don't direct during D-Day. Our team will follow their procession as the time-line, and our team always ready on the best spot for capturing their moments
    What rate do you usually charge at?
    We charge daily, and if there extra day needed, we charge them half day or full day as per request
    How long does it take for the client to get the final video?
    Maximum in 4 months
    How far in advance should your client contact you?
    Most ideal time is 6 months in advance before wedding day and 3 months before prewedding
    How many people do you have in your team to handle a wedding?
    2 peoples for small-medium wedding and minimum 3 peoples for medium-big wedding
    What makes your services unique?
    15 years experience in video editing make us very confident of video-direct and editing, also with our young generation, skillful experience, cooperative, and up-to-date gear make us more confident
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    We taking breaks as our clients said so
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cheques, Cash
    What is your payment terms?
    50% in 1 week after first invoice deliver, and the last 50 % in 1 week before D-Day
    When was your business established?
    Our business start in January 2013, as one of medium-high class vendor
    Do you provide raw footage to the client?
    Yes Edited only
    Service(s)
    Address
    Jl. Krekot Bunder Raya no.12 Kel. Pasar Baru, Kec. Sawah Besar 10710
    Location(s)

    We believe your moments should be captured perfectly. Our services start from a great PASSION with a lot of EXPERIENCE to deliver a PERFECTNESS on your memorable moments to be remembered forever. Visit our website www.WANGPRODUCTION.com -OR- Drop us email for more info at info@wangproduction.com

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.