All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (26)
  • reviews (3)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Rosegold Review(s)

    3 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    27 March 2019 | Bride at Hendra & Laura Wedding

    5-stars one stop service

    Kami menikah 15 Des 2018 di Grand Avilla Gading Serpong. Kami cari tahu tentang Rosegold karena Rosegold jadi rekanan dengan venue pilihan kita. Waktu itu yang kita butuhkan EO dan Entertainment. Setelah ketemu dgn Ko Erik beberapa kali, akhirnya kita memutuskan EO dan Entertainment dari Rosegold. Dan ternyata pilihan kita tepat banget karena Ko Erik ini sangat membantu sekali mulai dari ngurusin yang esensial sampe membantu kegalauan kita soal tata cara adat. Kita dibantu sampai acara Teapai dari persiapan, acara sampe selesai pokoknya. Dari H-1 teamnya sudah sigep banget nyiapin ini dan itu, trus itu teamnya siap banget kayak punya kantong doraemon... apa aja ada...sampe pas hari H, sebagai pengantin kita cuma cukup sibuk dengan hafalin janji nikah aja karena semuanya uda diurus sama team EO. The Best pokoknya! Trus untuk entertainmentnya juara banget... ada pilihan bukan cuma lagu indo dan internasional, tapi sampe nyediain chinese songs include instrumentalnya. WOW! Trus team entertainmentnya bener2 bikin moment-moment penting kita lain daripada yang lain. Pokoknya 5 star service! Proficiat Rosegold!
    19 March 2019 | Bride at Cesa & Dani Wedding

    Thanks my lovely wo

    Semuanya bagus, dari baju, dekor, wo nya ramah semua, on time luar biasa, baik2 banget, perhatiannya juga luar biasa!!! Recommended banget banget bangeett!!!!
    16 March 2019 | Bride at Billy &Welly Wedding

    Baju Pengantin

    Utk baju pengantin cukup oke koq suka dengan model”nya dan bahannya jg ok

    Entertainment (Music)

    What type of musical ensemble do you provide? (max.3)
    Other ,  Band, Orchestra
    Bridal

    What services do you provide
    Accessories,  Groom's attire,  Bridesmaid dress,  Groomsmen attire,  Hair and make up,  Photography,  Wedding organizer, Dress rental,  Flowers and bouquet,  Custom made dress,  Wedding cake,  Ready made dress,  Wedding planning
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes but customer can also visit our galery at Ruko Gadget A no.11
    What kind of dress style do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Classic,  Glamour,  Other - Bridal gown
    What accessories do you provide?
    Veil,  Jewelries,  Hair accessories
    What makes your services unique?
    we provide everything to plan your dream wedding. All in one package..
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    What services do you provide
    Other wedding organizer, dekorasi, musik,  Accessories,  Groom's attire,  Bridesmaid dress,  Groomsmen attire,  Hair and make up,  Photography,  Wedding organizer, Dress rental,  Flowers and bouquet,  Custom made dress,  Wedding cake,  Ready made dress,  Wedding planning
    Service(s)
    Address
    ruko gadget blok A no 11 - gading serpong
    Location(s)

    We provide 1. Designer gowns 2. Photography 3. Wedding Organizer 4. Music Entertainment 5. Decorations by dekorasiku 6. Make up artist

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.