All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (177)
  • reviews (6)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 20

    All
    view 9
    CROCHET STORAGE BASKET by rasacintaCROCHET STORAGE BASKET by rasacinta
    rasacinta & 1 OTHERS
    Favors & Gifts
    KAHIYANG & BOBBY by rasacintaKAHIYANG & BOBBY by rasacinta
    KAHIYANG & BOBBY by rasacintaKAHIYANG & BOBBY by rasacinta
    +2
    rasacinta & 1 OTHERS
    Favors & Gifts
    FRUITY POUCH by rasacintaFRUITY POUCH by rasacinta
    FRUITY POUCH by rasacintaFRUITY POUCH by rasacinta
    Favors & Gifts
    LOVEBIRDS COASTER by rasacintaLOVEBIRDS COASTER by rasacinta
    +1
    rasacinta & 1 OTHERS
    Favors & Gifts
    CHARGER POUCH by rasacintaCHARGER POUCH by rasacinta
    CHARGER POUCH by rasacintaCHARGER POUCH by rasacinta
    rasacinta & 1 OTHERS
    Favors & Gifts

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    rasacinta Review(s)

    6 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    26 July 2017 | Bride at Yu and Zhixuan Wedding

    Great and reliable work

    I booked my wedding favors with Reh a month in advance, which is a short window even for 25 gifts. Reh response to all communication quick and professional. The design is beautiful as well. All guests loved the gifts. It's unique and special. I definitely recommend Reh.
    08 June 2017 | Bride at Omega & Joune Wedding

    Penuh rasa cinta

    Souvenir box yg dibuat Rasa Cinta emg sesuai bget dgn design yg qt pilih, pas bget dgn souvenir qt notes.. Paduan warna yg idenya dari kami jg diterjemahkan dgn cantik n apik sehingga smuanya jdi terasa padanan yg perfectoo:) Pelayanan slama konsultasi juga sgt memuaskan, harganya trjangkau n smua dpt disesuaikan dgn budget.. Paling lucky jg krn ownernya sama2 org Manado,hahahhaa...how lucky I am bisa ktemu pengusaha souvenir dri Manado yg support bget... Pokoknya satu kata utk Rasa Cinta Souvenir "AWESOME" Notes: from me n husband just wanna say thanks so muchhh for help, good communication n great idea for our box souvenir...may u always be great mba sist
    20 February 2017 | Groom at Lawrence Wedding

    Great wedding favors

    The cookies we ordered were well made and Reh kindly accomodated to my request of adding notes to the cookies so that I could write a message to each of my guests. The only hiccup was the delivery being later than requested but we had ample time to write our messages. Thank you for everything, highly recommended.
    05 December 2016 | Bride at Daniel&Ada Wedding

    It's really worth it!

    Four weeks before the wedding I decided to make a Tote bag for my guests. In such a short period of time, they very quickly complete the design and production. Although the delivery time a little delay, need to pick up by our own, but the results are still great! All the guests are very satisfied with the gifts we prepared! Everything is worth it!Highly recommend!
    29 October 2016 | Bride at Yesslyn Noviany Wedding

    Beyond expectation!

    Sangat profesional! Mulai dari first meeting untuk memilih souvenir yang tepat (berkesan, meaningful, dan sesuai budget) sampai dengan tahap akhir penyelesaian. Produknya unik, gak pasaran & bisa dicustomized sehingga memberi arti sendiri utk bride&groom. Harganya juga relatif terjangkau (banyak pilihan untuk berbagai range harga). Dan yg terutama, service sangat memuaskan dan staff sangat helpful. Note : karena berbagai kendala teknis, maka saya hanya memiliki waktu 2 bulan utk menyiapkan souvenir dan undangan. Beruntungnya saya, saya dibantu RasaCinta. Walau dengan waktu mepet, RasaCinta berhasil menyelesaikan souvenirs dan undangan saya hanya dalam waktu kuranglebih 1 bulan. Dan diselesaikan dengan sangat memuaskan In short words, ini adalah very recommended and trusted vendor. dan sesuai namanya, RasaCinta betul2 membantu kita mempersiapkan souvenirs dengan rasa cinta.
    13 September 2016 | Bride at Karisa & Andrei Wedding

    Excellent service :)

    Kita pertama dapat rekomendasi dari (saat itu calon) kakak ipar. Pertama kontak dengan Tante Ida. Kebetulan lokasi workshopnya deket sama rumah di Jakarta Selatan. Pas disamperin, saya disambut hangat sekali dengan Tante Ida dan keluarga. Ada kue-kue dari Oma (calon klien langsung mengharapkan kue dari Oma nih hehehe) .. Masuk ke bagian design, saya komunikasi dengan Tante Irma. Tante Irma sering banget jadi tempat konsultasi saya, bukan yang hanya nerima-brief-dan-eksekusi gitu. Mulai dari ngomongin konsep, warna sablon, jenis bahan, dll.. dll.. apalagi saya termasuk rewel banget masalah FONT tulisan.. Tapi, Tante Irma selalu membalas WA-WA saya dengan sabar :D Makasih Tanteee.. Setelah suvenir beres, saya punya ide packaging yang ga biasa. Berbekal gambar dari Pinterest, Tante Irma & team sukses mewujudkannya dengan cantik sekali *jempol. Pas udah deket-deket hari-H, tiba saatnya untuk bikin buku misa. Saya pingin buku misa saya juga cantik, ada design-nya. Iseng aja tanya ke Tante Irma, "Bisa ngga Tan?" Eh bisa jugaa.. Mulai dari design, editor tulisan, sampai cetak. Komplit lah Tante-tanteku inii.. Thanks for helping us ya Tan!

    Favors & Gifts

    Do you offer a catalog of products or custom products?
    No, we don't offer any catalog. But we do custom products.
    Do you handle design, printing, and assembly?
    Yes.
    Describe the types of favors and gifts that you offer:
    We offer wedding favors and baby souvenirs with a customized design, one of a kind, specially for you.
    Is there a minimum order requirement? If yes, how many?
    Yes. Minimum order 100 pieces
    Service(s)
    Address
    Komp. Kemhan/Mabes TNI, Cidodol no. 23, Keb. Lama, Grogol Selatan, Jakarta Selatan 12220 12220
    Location(s)

    Rasacinta specializes in customized and personalized wedding favors and gifts. Every order can be customized and personalized to your preference, especially made just for you! Feel free to request any customized details.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.