All Categories
United States
All Cities
All Budgets

Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
vendors you've ever been involved with

Precious Make Up Review(s)

8 Review(s), sorted by :
Latest Review
29 March 2017 | Bride at John & Angel Wedding

JohnAngel230117

Selain profesional, ci yolanda org nya baik, super friendly dan style nya edgy bgt! Hehehe.. I love her passion and it all shows at the end result.. Sebagai seorang MUA, karya ci yolanda bisa dibilang sangat versatile karna dia bisa memenuhi keinginan clients effortlessly. And on point. Aku suka perpaduan hues and colours of her makeup products.. The quality and hygiene of her makeup kit (brushes, powder sponge, dll) is flawless. Karena kulit muka yang cenderun sensitif, aku selalu standby makeup kit sendiri.. Tapi ini pengecualin bgt deh sm ci yolanda hehehehe. One of my favorite look is how she transformed me into a sensual shanghainese goddess within a short period of time! Awww.. One of those sexy moments deh! Nothing makes u feel better than looking 'n' feeling great! Makasihhh yaaaa ciciii ! Xoxoxo
24 March 2017 | Bride at Take Juwitara Wedding

Jadi Model Photoshoot

Seneng banget bisa dpt kesempatan buat jadi model Bride untuk kolaborasi @Themiloff @wesleyjubilant @handry07 dan @yolandahundomal. Aku suka banget sama make up nya ci Yolanda yang bikin wajah aku jadi flawless. Gaya make up yg soft untuk bride yg tidak membuat kesan dempul. Sukaaaaa bgt sampe pas kelar foto aku gamau apus make up nya hehe. Kapan-kapan make up-in aku lg ya ci ❤❤❤❤❤
01 March 2017 | Family Or Relatives Of Bride at Renny Wedding

Precious make up

Puas dengan hasil make up, dari dulu sudah langganan dan puas dengan hasilny, jd skrg tiap ad acara selalu pakai precious make up, uda cocok dan kenal, jd ga cari Mua yg lain lg
15 February 2017 | Bride at Melani & Kevin Wedding

jatuh cinta pada makeup pertama

#eankevinwedding Waktu pertama kali menggunakan jasa Precious wedding yaitu waktu mau prewedding.. Ci Yolan sepaket dengan suaminya yang photographer membuat jadi edisi foto-foto prewedding kami menyatu banget.. make upnya disesuaikan dengan tema, tempat dan cahayanya.. Jatuh cinta pada makeup pertama, YES.. make upnya lembut looks precious like the name.. alat make up yang di pake juga oke, ga bikin muka jadi jerawatan. cicinya ramah banget.. detail.. enak bisa diajakin konsultasi.. anak-anaknya lucu2.. abis foto prewed jadi langsung ga bisa berganti hati untuk pindah ke yang lain waktu nikahan nanti.. dan BENAR.. hasilnya memukauuuu.. i love precious make up.. recommended banget deehh!!!
18 January 2017 | Bride at Austin and Hanny Wedding

Love

Tanggal 20 November 2016 itu hari spesial buat saya. Menjadi ratu semalam,ingin terliat cantik di hari spesial saya. Terima Kasih untuk Precious make up yang sudah buat saya makin cantik dan bersinar di hari spesial saya.. Puas banget dengan hasil makeupnya. Terima kasih sudah menjadi bagian dari hari spesial saya.. love
18 January 2017 | Bride at Abraham + Paula Wedding

Awsome wedding make up

The make up so awesome ! I look beautiful as ever ! Thanks precious make up for making my special day even more special ! Highly recommended guys !! Especialy for beautiful girls out there

Hair & Makeup

What do your beauty services offer?
Bridal make up,  Airbrush make up,  Bridesmaids make up
What do you specialize in? (pick 3 maximum)
Bridal make up,  Bridesmaids make up
How many customers can you serve at once if the bride were to book her entire bridal party?
more than 10
Do your services continue until the photoshoot or the event ends?
Yes only for prewedding make up service
What kind of hair and make up looks do you specialize in? (max.3)
Glamour and bold,  Romantic and soft,  Other as requested
Do you provide your services in other cities or countries?
Yes
Are you available to do make up after hours?
Yes
How many make up retouch sessions do you offer in one wedding event?
normally on wedding day we offer 2 make up sessions, for holy matrimony and for the reception, but everything is base upon request.
How far in advance should your client contact you?
the most ideal time for a client to contact us would be 6-12 months prior to the wedding.
What makes your services unique?
we don't do template make up, every bride has their own beauty. We reveal Your true beauty through make up.
Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
Yes everything is base on both side's agreement
What rate do you usually charge at?
We charge per client for party and brid, and per day for photo shoots.
What payment systems are available for your business?
Bank transfer, Cash
What is your payment terms?
50% for down payment after confirmation letter received. And another 50% a week before the day.
When was your business established?
2010
Service(s)
Address
Jln. Sunter hijau 6 blok sd 1 no 11 14350
Location(s)

Precious Make Up owned by Yolanda Elisa, Our motto is to reveal your true beauty through make up. We provide Make up and hair do for your wedding day and other occasions... For inquiries contact us via Whatsapp +6281806276276

This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.