All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (21)
  • reviews (10)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Port of Tasya Review(s)

    10 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    03 March 2016 | Bride at Fauziah Maulida & Hardian Wicaksono Wedding

    So Beautiful My Wedding Invitation

    Thank you so much mba tasya & team, awal tau port of tasya dari account instagram yang nggak disengaja dari nanya2 dulu melalui sosmed dan berlanjut sampai aku janjian untuk ketemu mba tasya, dan beberapa bulan setelah itu aku mulai kontak lagi mba tasya dan fixed aku pakai jasanya port of tasya. dari design undangan sampai ada sedikit revisian, kirim dummy dll. finish juga akhirnya nggak terasa hari bahagia aku sebentar lagi. seneng bisa kenal sama mba tasya yang ramah. Good Job !! Success for your business...
    01 March 2016 | Bride at Fika & Tri Wedding

    My Sweet Peach Pastel E-Invitation!

    Makasih banyak Mba Tasya dan Tim untuk hasil e-invitnya sukaaa bgt sama desain bunga2nya dgn basic warna peach pastel sesuai nnt dgn tema pernikahanku... fast response dari awal nanya2, order sampe pas revisi font dan warna.. good job! sukses terus ya port of Tasya! :)
    01 March 2016 | Bride at Resty & Fi Wedding

    My Dream Wedding Invitation by Port of Tasya

    I love the design of my wedding invitation by Port of Tasya. It is elegant, chic, & represent me and my spouse personality in general. The perfection and detailed invitation feature are breathtakingly satisfied me. Thanks Port of Tasya<3 Highly recomended.
    29 February 2016 | Bride at Arsitta Andravita Wedding

    Lovely Design Invitation, bridesmaid & Bestman Card , E-invite & Printing

    port of tasya bener2 bikinin aku semua printilan undangan. dari design, cetak undangan, bridesmaid & bestman card sampai e-invitation dan semuanyaaa bagussss dan sesuai sama permintaan&harapan aku. Tasya juga sabar banget ngedengerin dan mewujudkan semua ke "banyak mau-an" aku sebagai client :))) sukses terus ya syaaa! <3
    27 February 2016 | Bride at Prisca & Brian Wedding

    All about port of tasya

    Suka banget sama design undangan, bridemaids card, dan bridemaids box yang dibuat port of tasya, puas banget, sesuai sama apa yang aku pengen, oiya satu lagi, ekslusif banget! Jadi gak ada yang nyamain hihi. Terima kasih port of tasya! Kiss kiss.
    26 February 2016 | Bride at Mala & Daden Wedding

    Groomsmen Card

    Suka banget desain port of tasya :)) Responnya cepat, desain sesuai permintaan, pelayanan sangat baiiik padahal banyak permintaan :D Makasiiiiii mba tasyaaaa

    Invitations

    Do you provide catalog or custom products?
    Custom-made
    What services do you include in your package?
    Design ,  Printing ,  Other
    Is there a minimum order requirement?
    Yes 6 pcs for bridesmaid card
    Do you provide delivery services for the invitations?
    Yes Indonesia & Overseas
    Do you ship worldwide?
    Yes
    What other services do you offer?
    Printing service,  Thank you cards,  Guestbooks,  Menu,  Cards,  Posters,  Gifts
    What design styles do you specialize in?
    Flowery in colorful pastel theme
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    100% after design approval before printing process
    Do you provide services in other cities or countries?
    No
    Do you use any special technology or technique?
    Custom fold invitation boxes
    What is your average turnaround time, from initial consultation to shipment?
    a week till one month depends on the project
    How far in advance should your client make an order?
    3 months in advance would be great
    What makes your services unique?
    our invitation detail.will.set in the perfect color tone in colorful flowery pastel theme
    When was your business established?
    our business started last year in 2015
    Service(s)
    Address
    Kebon Jeruk - Jakarta Barat 11640
    Location(s)

    Design for your professional items and sweet moment in your life ♡ We do Invitation | Bridesmaid Cards | E-invitation Design | Stationary and anything

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.