All Categories
United States
All Cities
All Budgets

Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
vendors you've ever been involved with

Port of Tasya Review(s)

10 Review(s), sorted by :
Latest Review
03 March 2016 | Bride at Fauziah Maulida & Hardian Wicaksono Wedding

So Beautiful My Wedding Invitation

Thank you so much mba tasya & team, awal tau port of tasya dari account instagram yang nggak disengaja dari nanya2 dulu melalui sosmed dan berlanjut sampai aku janjian untuk ketemu mba tasya, dan beberapa bulan setelah itu aku mulai kontak lagi mba tasya dan fixed aku pakai jasanya port of tasya. dari design undangan sampai ada sedikit revisian, kirim dummy dll. finish juga akhirnya nggak terasa hari bahagia aku sebentar lagi. seneng bisa kenal sama mba tasya yang ramah. Good Job !! Success for your business...
01 March 2016 | Bride at Fika & Tri Wedding

My Sweet Peach Pastel E-Invitation!

Makasih banyak Mba Tasya dan Tim untuk hasil e-invitnya sukaaa bgt sama desain bunga2nya dgn basic warna peach pastel sesuai nnt dgn tema pernikahanku... fast response dari awal nanya2, order sampe pas revisi font dan warna.. good job! sukses terus ya port of Tasya! :)
01 March 2016 | Bride at Resty & Fi Wedding

My Dream Wedding Invitation by Port of Tasya

I love the design of my wedding invitation by Port of Tasya. It is elegant, chic, & represent me and my spouse personality in general. The perfection and detailed invitation feature are breathtakingly satisfied me. Thanks Port of Tasya<3 Highly recomended.
29 February 2016 | Bride at Arsitta Andravita Wedding

Lovely Design Invitation, bridesmaid & Bestman Card , E-invite & Printing

port of tasya bener2 bikinin aku semua printilan undangan. dari design, cetak undangan, bridesmaid & bestman card sampai e-invitation dan semuanyaaa bagussss dan sesuai sama permintaan&harapan aku. Tasya juga sabar banget ngedengerin dan mewujudkan semua ke "banyak mau-an" aku sebagai client :))) sukses terus ya syaaa! <3
27 February 2016 | Bride at Prisca & Brian Wedding

All about port of tasya

Suka banget sama design undangan, bridemaids card, dan bridemaids box yang dibuat port of tasya, puas banget, sesuai sama apa yang aku pengen, oiya satu lagi, ekslusif banget! Jadi gak ada yang nyamain hihi. Terima kasih port of tasya! Kiss kiss.
26 February 2016 | Bride at Mala & Daden Wedding

Groomsmen Card

Suka banget desain port of tasya :)) Responnya cepat, desain sesuai permintaan, pelayanan sangat baiiik padahal banyak permintaan :D Makasiiiiii mba tasyaaaa

Invitations

Do you provide catalog or custom products?
Custom-made
What services do you include in your package?
Design ,  Printing ,  Other
Is there a minimum order requirement?
Yes 6 pcs for bridesmaid card
Do you provide delivery services for the invitations?
Yes Indonesia & Overseas
Do you ship worldwide?
Yes
What other services do you offer?
Printing service,  Thank you cards,  Guestbooks,  Menu,  Cards,  Posters,  Gifts
What design styles do you specialize in?
Flowery in colorful pastel theme
What payment systems are available for your business?
Bank transfer, Cash
What is your payment terms?
100% after design approval before printing process
Do you provide services in other cities or countries?
No
Do you use any special technology or technique?
Custom fold invitation boxes
What is your average turnaround time, from initial consultation to shipment?
a week till one month depends on the project
How far in advance should your client make an order?
3 months in advance would be great
What makes your services unique?
our invitation detail.will.set in the perfect color tone in colorful flowery pastel theme
When was your business established?
our business started last year in 2015
Service(s)
Address
Kebon Jeruk - Jakarta Barat 11640
Location(s)

Design for your professional items and sweet moment in your life ♡ We do Invitation | Bridesmaid Cards | E-invitation Design | Stationary and anything

This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.