All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (62)
  • reviews (27)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Paraviver Photography Review(s)

    27 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    29 October 2017 | Bride at Feby & Wily Wedding

    My first choice photographer

    Sebelum berencana untuk menikah, gw emang sering liat postingan paraviver, dan selalu suka sama hasil photo nya. Sudah terlintas pengen pakai jasa paravver untuk pernikahan nanti. Sampailah saat merencanakan engagement, tanpa pikir panjang lagi langsung contact photographer nya, dan alhamdulillah rejeki bisa difotoin sama Iyan.. Semua kerabat yg liat hasil foto nya bilang keren, thanks Yan for recording my engagement day in a gorgeous photograph! semoga nanti rejeki juga bisa difotoin paraviver saat wedding ya!
    07 October 2017 | Bride at Natasya dan Dimas Wedding

    Paraviver for life!

    1. Spotting the spot. Acara lamaranku bertempat dirumah, ide mereka tentang pemanfaatan spot yang selama ini aku gapernah sadarin sebelumnya, jadi background yang menarik untuk pengambilan foto, super jenius! 2. The Details. Dari dulu emang suka banget foto detail. Setelah liat portofolio (dan hasil) dari Paraviver, ternyata emang sehati paaaaarraaaaaah. Semua detail di sulap lewat kamera, dan voila! Jadi foto yang bagus. Thanks for noticing the “printilan” tsb. Tapi sayangnya waktu itu mungkin tim sedang lelah, hahaha jadi skip foto detail cincin dan kotaknya, but its okay kok, most of all, super duper in love with the result <3 3. Fun Team. Sang fotografer & videografer nya ontime, ramah banget dan komunikatif dalam penyampaian saran, konsep serta idenya yang banyak. Jadi yang emang kaku dan suka mati gaya didepan kamera, jangan khawatir, tim Paraviver bisa ngarahin secara sopan dan gampang dingertiin sama orang yang “asing” kamera. 4. Adorable Result. Hasil foto lamaran dan preweddingku jadinya gimana? Well, I’m proudly say “lebih dari cukup”. Foto yang bukan cuma sekedar foto, actually terharu liat hasilnya. Karena di tangan mereka, hasilnya bisa se-indah itu. Yeay! Thankyou Mas Iyyan &team! Sukses terus! See you on the next project.
    01 August 2017 | Bride at Anty & Ditto Wedding

    My One Stop Solution Photographer!

    Awalnya kami memilih Paraviver hanya unuk vendor foto acara lamaran saja, tapi setelah melihat hasil dan pengalaman kerjasama yang super profesional saat lamaran, jadilah kami memutuskan untuk menggunakan jasa Paraviver untuk semua sesi acara pernikahan kami. walaupun Paraviver belum menjadi rekanan di venue pernikahan kami, kami rela merogoh kocek lebih untuk membayar charge dari venue, demi menggunakan jasa Paraviver :)
    27 July 2017 | Bride at Mega & Aris Wedding

    Prewedding Bali

    Prewedd nya udh dari 2014 tp kyknya tetap hrs review nih krn hasilnya oke bgt. Photographernya Iyan, rela loh lari2an demi mengejar sunset
    17 July 2017 | Bride at Linda & Imam Wedding

    Prewedd Photo Session

    Awalnya sempet bingung milih vendor untuk prewedd photoshoot, udah browsing sana sini blm ada yg pas dihati & dompet
    17 July 2017 | Family Or Relatives Of Bride at Kania & Manta Wedding

    Photographer yang tepat waktu!

    Hasil kerja dari Paraviver Photography sangat memuaskan. Dari segi ide dan hasil foto menarik. Yang membuat saya merasa puas karena Paraviver ontime dalam memberikan hasil foto setelah acara dan juga membuat janji kerja saat acara berlangsung. Vendor fotografer yang bisa diandalkan dalam berbagai acara. Kebetulan saya mempercayai Paraviver untuk prewedding dan juga acara pernikahan kakak saya bulan Maret lalu. Saya tidak segan merekomendasikan Paraviver ke orang lain.

    Vendor Reply

    17 July 2017
    Thank u Rizka! Cepet nyusul ya, hahaha

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Albums,  Digital files,  Hi-Res image,  Prints,  Matted prints,  Custom album design
    What photography styles do you usually offer?
    Journalism,  Candid,  Artistic,  Natural
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Other - Maternity
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Beauty shoot
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes I have recommended photographers to be my replacement
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Journalism,  Candid,  Vintage
    When was your business established?
    Since 2014.
    What is your payment terms?
    DP 50% to lock the shooting date, 50% of full payment a week before the shooting date
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    Transportation fee and meals are not in our charge fee. Usually client provides it to us.
    What makes your services unique?
    Our photographers love journalistic style.
    How far in advance should your client contact you?
    2-3 months before D-Day
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    Depending on client requirements. But we will give some preview around 2-3 days after D-Day. For wedding, max. 4 months after the wedding day.
    What rate do you usually charge at?
    So far, we charge it per project
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    I will not ruin their moods. Sometimes, I just give some ideas how to give some feel into the pose, or I give their time, and I take some candid photos, so they will pose naturally.
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes Yes, all high res files and edited files
    Are you available to shoot after hours?
    Yes Yes based on client needs. We're flexible.
    How long does it take for the client to receive the final product?
    Around 4-6 weeks after D-Day. But we will them some highlights, still depending on client requirements. Only album, client will get it at least 2 months after approval design of the album.
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Yes, we need to meet up
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes we do
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes absolutely
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    We're just established in 2014. We never any awards in wedding category. But our photographer basically is a concert photographer, and he has won 1st Winner stage photo competition in Java Jazz Festival 2012, and Top 18th in NME Photo Awards with Nikon in 2012.
    Service(s)
    Address
    Jl. Cempaka Baru IV No. 35 RT 012/007 Kemayoran. 10640
    Location(s)

    A wedding photography service based in Jakarta. We're focus on wedding photography with a journalistic and beauty shot approach

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.