All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (14)
  • reviews (26)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Paperstory Review(s)

    26 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Inez
    07 September 2019 | Bride at Inez & Ivan Wedding

    Non-responsive Vendor

    Ga sempet deal sama vendor ini. Chat di Bridestory App ga dijawab. Chat di WA cuma dibales pas pertama pas perkenalan. Nanya harga pun ga dijawab. Setelah 1 bulan di follow-up pun ga ada jawaban apa2. Mungkin uda tanda2 bahwa bukan jodohnya ambil vendor ini 🙏
    Natalia
    22 September 2018 | Bride at Natalia Wedding

    Such a beautiful invitation card at affordable price

    Saya termasuk yang pilih-pilih soal undangan. Maunya bagus tapi tidak terlalu mahal, karena setelah acara selesai biasanya tidak ada yang ingat soal kartu undangan lagi. :) Tapi saya juga tidak mau desain undangan saya 'asal jadi'. Alhasil, saya berselancar selama beberapa minggu untuk mencari yang sesuai selera dan pastinya, budget. Lalu, saya temukan paperstory. Nah dari awal, sejak pertemuan pertama, Raesa sangat kooperatif untuk merealisasikan contoh desain yang ada di kepala saya. "Ingin desain seperti ini nih, tapi kertasnya mungkin yang standar aja ya, ga usah yang tebel2 kayak karton," pinta saya. Lalu, saya mulai memberikan beberapa contoh yang saya sukai beserta ilustrasi yang saya inginkan. Tapi, memang dasarnya bukan desainer, ilustrasi yang saya berikan itu sebenarnya malah bikin desainnya tidak smooth. Kesannya seperti ditempel. Nah, Raesa ini sabarr sekali menghadapi saya yang cerewet. Mau ini itu, tapi ga jadi, masih ga sesuai, dan sebagainya. Entah berapa kali gonta ganti desain (saya masih saja sibuk nyari ilustrasi sendiri), sampai saya akhirnya menyerah dan bilang, "Kamu yang desain aja ya, kamu kan udah tau selera aku yang kira-kira seperti apa." To my surprise, desain yang Raesa berikan jauh lebih bagus dari yang saya bayangkan. Saya pikir, kalau saja saya percaya dan serahkan ke dia, mungkin semuanya jadi lebih cepat dan gampang. Haha. So, thank you so much for helping me designing my invitation card. Your design lives up to everyone's testimonials here. :)
    Fendy Wijaya
    28 July 2018 | Client at Fransisca Wedding

    Excellent Vendor

    Excellent work, I would like to thank you for your excellent work in creating and making the beautiful invitations, and thank you cards for my sister's wedding.
    Christina Jiang
    22 June 2018 | Bride at Henry & Christina Wedding

    Undangan

    Hasil Undangannya BGS bgt. Pelayanannya cepat dan memuaskan.
    Dian Christy Ang
    03 May 2018 | Client at Jefri & Dian Wedding

    Sangat puas dengan hasil undangannya

    Hai, Raesa... Trima kasih banyak buat desain undangannya....saya sangat puas....walau pesannya agak mempet tp hasilnya bagus Dan memuaskan, en yang paling penting ownernya baik dan sangat respon...trima kasih banyak buat undangannya....sukses terus ya, sis....
    Justin
    03 May 2018 | Groom at Justin & Dinna Wedding

    Very helpful and cooperative :)

    Direct interaction with the owner and designer pouring down our ideas into our invitations. The team are well experienced and really are good artist. Thank you Paperstory for creating our personalized invitations, you really have your own class that cannot be compared to others..

    Invitations

    What other services do you offer?
    Printing service,  Thank you cards,  Guestbooks,  Menu,  Cards,  Posters,  Decorations,  Album,  Gifts
    When was your business established?
    Our business started in October 2014.
    Do you use any special technology or technique?
    Foil,  Others - Wax Seal
    How far in advance should your client make an order?
    3 months in advance would be great.
    Is there a minimum order requirement?
    No
    What is your payment terms?
    50% after confirmation of contract, and 50% upon the final delivery.
    Do you ship worldwide?
    Yes
    What is your average turnaround time, from initial consultation to shipment?
    4 weeks after client's approval.
    Do you provide catalog or custom products?
    Custom-made ,  Catalog/ off-the-shelf
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    Do you provide delivery services for the invitations?
    Yes
    What design styles do you specialize in?
    Typographic, Classical, Elegant, Floral and Botanical, Modern, Rustic. But if there is a special request, we can make it.
    What services do you include in your package?
    Design ,  Printing
    What makes your services unique?
    Our wedding invitations are created for you by our designers, our invitation designs will set the perfect tone for your wedding day. With unique designs printed on luxe papers, all wedding invitations are available with several matching accessories. If you have any questions or special requests, please do not hesitate to contact us.
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    Sweet Corner

    What dietary needs do you accomodate?
    Nut free
    Please specify the sweets that you provide
    cup cakes, mini cakes, cookies and pop cakes.
    When was your business established?
    Our business started in 2015.
    Service(s)
    Address
    Central Park Mall, Jakarta Barat
    Location(s)

    We’re a group of passionate and creative young people. We're working together to create your love story more memorable. We can create custom stationery, invitations, hampers for birthday, event, wedding, anniversary, baby shower, etc. Feel the love, feel the paperstory. For more information, please contact us: Instagram : @paperstorydesign Whatsapp : +62 899 5324 944

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.