All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (168)
  • reviews (107)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Showing page 1 of 19

    All
    view 9

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Orange Organizer Review(s)

    107 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Natanael Leon
    27 February 2021 | Groom at Natanael Wedding

    Professional, fast, very detail

    glad to entrust my wedding to orange. They work very professional from planning to execution on the day of wedding. They help me to solve every problem especially during pandemic which everything can change to the worse situation.
    Indra Kong
    22 February 2021 | Groom at Indra kong Wedding

    Best WO

    Ini WO teroganisir bgt. G tau WO ini dari kenalan g setelah g nyari tau jg beberapa WO yg g dapet dr temen g. Jujur ORANGE WO bener bener gk terduga, yg g suka dr mereka adalah mereka profesional bgt sebagai WO, kru mereka semua bener2 asik bgt apalagi kapten dari Orange WO nya. Mereka bener bener ngerti bgt apa yang g mau dari persiapan wedding yg g mau sampai hari H nya. G bener bener berasa dilayani dan disupport bgt, sampai g merasa sungkan bgt. G juga banyak dibantuin untuk nego harga plus bonus2 yg g dapet dr vendor dan itu mereka lakukan secara inisiatif mereka. Keluarga g jg bener2 dibantu selama acara dengan baik bgt. Kalau g mau deskripsiin secara simple dan jelas, Orange WO itu the best, friendly and profesional bgt. Thank you bgt Orange WO yg udah membantu pernikahan g. G bisa bilang score buat Orange WO adalah 10/10.
    juli yanto
    18 January 2021 | Groom at Juliyanto & Celinda Wedding

    Best

    WO yg sungguh luar biasa, tidak ada sedikit penyesalan memilih WO yg 1 ini
    Andy Lapian
    05 January 2021 | Groom at Andy Wedding

    Best WO that you can get in Jakarta :D

    Kebetulan Ko Sofyan yg bantu untuk prep all, from A-Z. Orang nya sangat detail dan very logical. He is well-spoken and can help you to discuss with you and give you the solution according to your budget. Very recommended! Thank you Orange Organizer :D
    Yosephine Yu
    05 January 2021 | Client at Raymond & Yosephine Wedding

    Wedding of Raymond & Yosephine

    We met Orange Organizer couple of years ago during my friend's wedding in which I was her bridesmaid. Getting married in this pandemic was not easy due to several uncertainties. However, the ever supportive Orange Organizer tirelessly updated us of the latest situations and provided us professional advices to ensure that our everything was on track prior to the wedding day. On the D-day, team of personal assistants were polite towards elders and families which has been our utmost priority since the beginning. They were also very professional in handling unexpected changes in order to ensure that the event ran smoothly. On top of these, their lively attitude kept the atmosphere fun. It was a delightful day, thanks to Orange Organizer.
    Priscillia Robert
    31 December 2020 | Bride at Evan & Priscillia Wedding

    WEDDING DAY

    Vendor ini yang pertama kali dideal in dan paling yakin ok soalnya dari awal nanya2 paling gercep banget balesin chat nyaa, pas uda ketemu pun nyambung and friendly. Ketika preparation juga ok banget soalnya kita suka nanya2 ini dan itu dan selalu diingetin peer2 yang harus disiapin. Di hari H sangat puas dengan acaranya apalagi tim nya yang helpful dan perhatian banget, keluarga juga happy banget dgn tim nya. Thank you banget ya semuanya mau ngurusin wedding aku yang di Christmas day ini, libur2 disuru kerja yaa🤣. Keluarga smua pada happy bgt dgn tim nya. Especially ko Johni yang ngurusin dari awal banget till the end yang selalu kasi pilihan dan solusi, kalo dateng ketemuan suka kepagian ya si koko🤣 Trus PA aku ci Mamoy, thank u bgt udah bantuin lepasin bolero trus bawa2in dress aku yg berat. Ko Richard juga thank you bantuin foto2 sama videoin. Sukses terus ORANGE ORGANIZER! 💯💯💯 Evan & Priscillia

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Full planning
    How many hours are included on the day of the wedding?
    Full day, from morning call until wedding reception
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    Minimum 300 invitations and maximum 1200 invitations for standing party, and no limitation for intimate wedding
    What is your payment terms?
    Booking fee : IDR 1 mio DP : 30% before our 1st meeting Settlement : 1 month before Wedding day
    How far in advance should your client make a booking?
    The best timing should be around 3 - 12 months before wedding
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Please call our wedding assistant to schedule an appointment
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Sumatra, bali, java
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding Western style,  Cultural wedding Javanese, chinese, palembang, nasional,  Religious wedding ceremony Moslem, catholic, christian, budhis
    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning
    What makes your services unique?
    We like to take an extramile on wedding. Meetings preparations will be arrange at least 3 months before the D-day. On the D-day we will start from morning call, and also gladly to help couple to enjoy the big day. We always take care of our bride's need and we serve with passion and love
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes English, chinese
    When was your business established?
    10 august 2008
    Address
    Jakarta, Tangerang, dan Bali
    Location(s)

    Wedding Planner & Organizer

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.