All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • Free Cancellation Protection
  • Up to IDR 1mio Cashback
Learn More
  • projects (86)
  • reviews (20)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Showing page 1 of 10

    All
    view 9
    Miko & Angel by Orange OrganizerMiko & Angel by Orange Organizer
    Miko & Angel by Orange OrganizerMiko & Angel by Orange Organizer
    +39
    Orange Organizer & 6 OTHERS
    Wedding Planning
    Daniel & Catherine by Orange OrganizerDaniel & Catherine by Orange Organizer
    Daniel & Catherine by Orange OrganizerDaniel & Catherine by Orange Organizer
    +31
    Orange Organizer & 7 OTHERS
    Wedding Planning
    William & Airin by Orange OrganizerWilliam & Airin by Orange Organizer
    William & Airin by Orange OrganizerWilliam & Airin by Orange Organizer
    +39
    Orange Organizer & 8 OTHERS
    Wedding Planning
    Andreas & Herliani by Orange OrganizerAndreas & Herliani by Orange Organizer
    Andreas & Herliani by Orange OrganizerAndreas & Herliani by Orange Organizer
    +38
    Orange Organizer & 7 OTHERS
    Wedding Planning
    Billy & Anggita by Orange OrganizerBilly & Anggita by Orange Organizer
    Billy & Anggita by Orange OrganizerBilly & Anggita by Orange Organizer
    +28
    Orange Organizer & 9 OTHERS
    Wedding Planning
    Ratih & Ariyo by Orange OrganizerRatih & Ariyo by Orange Organizer
    Ratih & Ariyo by Orange OrganizerRatih & Ariyo by Orange Organizer
    +43
    Orange Organizer & 7 OTHERS
    Wedding Planning
    Heryandi & Angel by Orange OrganizerHeryandi & Angel by Orange Organizer
    Heryandi & Angel by Orange OrganizerHeryandi & Angel by Orange Organizer
    +38
    Orange Organizer & 7 OTHERS
    Wedding Planning

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Orange Organizer Review(s)

    20 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    27 August 2018 | Bride at Reinhart & Meike Wedding

    AWESOME!

    Betapa WO Orange bener2 fully support banget sejak sebelum wedding hingga selesainya hari H. Super thank you buat all team krn semua family, bestmen dan bridesmaids puas sekali dengan pelayanannya, berasa seperti raja dan ratu sehari katanya \uD83D\uDE1D, tingkat care kalian jauh diatas WO lain yang pernah mereka rasakan. Kalian bener2 teliti, perhatian, ngejagain, dan care banget terhadap hal2 kecil yang biasanya dianggap sepele oleh orang lain. Dan yang paling menyenangkan adalah senyum dan sikap friendly kalian, jd cepet akrab juga, apalagi di tengah padatnya rundown dan lelah dgn acara yg ada. Pertahankan ya guys! Sukses selalu buat Ko Sofyan, Kevin, and all team WO Orange\u2764, you guys are awesome.
    02 August 2018 | Bride at Andra vinesya Wedding

    GOOD JOB!

    Thankyou untuk Welly and team yg sudah bekerja keras pada wedding day kami. They are really helpful and attentive. Acara berjalan dengan lancar dan dari pihak keluarga dan kerabat pun bisa melihat kerja keras team wo dari orange. Thanks juga untuk Kevin dan Mamoy yg uda mendampingi groom and bride dgn baik dan sabar pas hari h. Sukses terus untuk Orange!

    Vendor Reply

    02 August 2018
    THANK YOU banget ci vinesya... senang banget dapat menyukseskan wedding koko dan cicik... kami dari team orange berterima kasih dan mendoakan kebahagian selalu menyertai koko cicik yah....
    18 May 2018 | Bride at Gatot & Angel Wedding

    Couldnt ask for better WO

    I heard about ORANGE ORGANIZER from my husband. When we first talked about wedding, i remember he said "if we ever gonna plan a wedding ceremony, Sofian is the right man to do it". Well, when my man said something as convincing as that my thought "i should listen :)". Anddd..so glad i did. From the moment we contacted Koh Sofian till the end of our wedding ceremony, we didnt have any regrets nor disappointments. He helped us a lot through every step of the preparation. He patiently listened to all of our problems, and honestly i didnt know how, he always had ways to solve them. Just a day before our wedding day, Koh Sofian introduced us to his whole team. The team were so kind, caring, fast-responded, and helpful. Anything we needed at that day, named it, and voila! Magically done. Well, im not the expert of wedding just because i had mine, but when people say that planning a wedding is so stressful, im gonna replied " they just dont have the right wedding planner
    18 April 2018 | Bride at Sammy & Astri Wedding

    PERFECT!!!

    Terimakasih yg amat sangat utk ORANGE ORGANIZER.Kalian tim yg sangat luar biasa,bener2 melayani dgn HATI.Dr awal ketemu sama kak Sofian udah ngerasa yakin klo kalian bisa bekerja dgn baik.Sampai di bbrp minggu sbelum hari H lebih sering ketemu sama kak Welly yg LUAR BIASA baiknya.Terharu dgn cara kalian membantu mengurus wedding sy.senang rasanya pernah bekerja sama dgn kalian,sukses terus utk ORANGE ORGANIZER.Love u all... :)
    29 March 2018 | Bride at Tommy & Natalia Wedding

    The best WO ever

    Superduper thankyou yaaa buat Orange! Aku sama Tommy super kebantu banget loh. Sampe semua familyku bilang kalo team kalian bener2 bantu seluruhnya dari A-Z. KEREN BANGET!\uD83D\uDC4F\uD83D\uDC4F\uD83D\uDC4F\nAku pribadi ngerasa Ko Sof dan team arahin banget mulai dari preparation sampai acara selesai, score buat Orange and Team 10/10 \uD83D\uDE0D\uD83D\uDE0D\uD83D\uDE0D aku bakal recommendin kalian ke temen2 n keluargaku pastii. Sukses terus yaa Orange WO...
    22 March 2018 | Partnering Vendor at Daniel & Priyanka Wedding

    The best wedding organizer

    Awalnya sy cm mua yg dihubungi sm wo sebelum hari h utk konfirmasi jadwal makeup. Biasanya kbanyakan wo cm asal konfirmasi jadwal, sedangkan kenyataan di lapangan akan berbeda dgn jadwal yg diberikan. Bahkan beberapa wo akan terkesan “kerja” padahal sebenarny tidak melakukan apa” melainkan hanya pura” sibuk. Tapi wo yg satu ini menurut sy super care sm client, jadwal jelas, ke sesama vendor jg ramah. Hari h pasti mua, photographer & vendor lainnya dikoordinasi dgn baik.. Kerja cekatan & satu lagi mereka super kompak. Selalu rekomen client utk pakai wo yg satu ini walaupun sy pribadi blm prnh pakai jasanya. Tapi setiap kali client sy pakai jasa orange wo, review dari mereka selalu memuaskan, dan sy lihat sendiri hasil kerja mereka memang bagus. Sukses terus utk orange wo & keep up the good work!❤️

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Full planning
    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Please call our wedding assistant to schedule an appointment
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    Minimum 300 invitations and maximum 1200 invitations for standing party, and no limitation for intimate wedding
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes English, chinese
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Sumatra, bali, java
    How far in advance should your client make a booking?
    The best timing should be around 3 - 12 months before wedding
    How many hours are included on the day of the wedding?
    Full day, from morning call until wedding reception
    What makes your services unique?
    We like to take an extramile on wedding. Meetings preparations will be arrange at least 3 months before the D-day. On the D-day we will start from morning call, and also gladly to help couple to enjoy the big day. We always take care of our bride's need and we serve with passion and love
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What is your payment terms?
    IDR 1 million for save the date, 30% before our 1st meeting, final payment 1 month before Wedding day
    When was your business established?
    10 august 2008
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding Western style,  Cultural wedding Javanese, chinese, palembang, nasional,  Religious wedding ceremony Moslem, catholic, christian, budhis
    Address
    Jakarta, Tangerang, dan Bali
    Location(s)

    Wedding Planner & Organizer

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.