All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • Up to IDR 1mio Cashback
Learn More
  • projects (88)
  • reviews (25)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Showing page 1 of 10

    All
    view 9
    Miko & Angel by Orange OrganizerMiko & Angel by Orange Organizer
    Miko & Angel by Orange OrganizerMiko & Angel by Orange Organizer
    +39
    Orange Organizer & 6 OTHERS
    Wedding Planning
    Daniel & Catherine by Orange OrganizerDaniel & Catherine by Orange Organizer
    Daniel & Catherine by Orange OrganizerDaniel & Catherine by Orange Organizer
    +31
    Orange Organizer & 7 OTHERS
    Wedding Planning
    William & Airin by Orange OrganizerWilliam & Airin by Orange Organizer
    William & Airin by Orange OrganizerWilliam & Airin by Orange Organizer
    +39
    Orange Organizer & 8 OTHERS
    Wedding Planning
    Andreas & Herliani by Orange OrganizerAndreas & Herliani by Orange Organizer
    Andreas & Herliani by Orange OrganizerAndreas & Herliani by Orange Organizer
    +38
    Orange Organizer & 7 OTHERS
    Wedding Planning
    Billy & Anggita by Orange OrganizerBilly & Anggita by Orange Organizer
    Billy & Anggita by Orange OrganizerBilly & Anggita by Orange Organizer
    +28
    Orange Organizer & 9 OTHERS
    Wedding Planning
    Ratih & Ariyo by Orange OrganizerRatih & Ariyo by Orange Organizer
    Ratih & Ariyo by Orange OrganizerRatih & Ariyo by Orange Organizer
    +43
    Orange Organizer & 7 OTHERS
    Wedding Planning

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Orange Organizer Review(s)

    25 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    13 November 2018 | Bride at Rhesa & Yuli Wedding

    Diberkati oleh Pelayanan Orange WO

    Aku sangat yakin pertemuan kita dengan Orange WO ini bener2 rencana Tuhan, karena saat aku berdoa utk diketemukan dengan vendor WO, krn saking bingungnya banyak banget WO dan harganya bervariasi banget.. eh tau2 Sofyan WA aku nawarin jasa Orange WO.. Aku lgs merasa, wah ini si Tuhan jawab langsung
    11 November 2018 | Bride at Ricky & Anastasia Wedding

    Awesome Service

    We are very happy as a client :) Orange Organizer was very cooperative and helpful during my wed prep and wed day (28 Oct 2018) They are well experienced especially the owner (Ko Sofian) and the captain (Ko Kevin), the team was so nice, well time organized, and they have so many vendors partner which it make us easier to choose the best vendors. On the wed day, they very concern about the little things like give us a drink and change my shoes so we don’t feel too exhausted after the wedding. They also treat our family very well so our family can enjoy the event. How cool ❤️ Thank you Orange Organizer!
    30 October 2018 | Bride at Andy & Novita Wedding

    Highly Recommended WO

    Thank you Ko Sofian & Team yang sudah membantu acara pernikahan kami dari persiapan sampai selesai hari H nya. Puas banget sama kinerja Orange Team. Saran dan rekomendasinya saat persiapan sangat membantu. Saat hari H semuanya dihandle oleh tim dengan baik sampai ke detail yang kecil-kecil. Pengantin dan keluarga terima beres dan nikmatin acaranya, bahkan bridesmaidku muji-muji WO nya, mereka nggak nyangka akan ditreat sebaik itu. Special thanks to Kevin as the capt dan Dewi yang udah dampingin aku seharian, bahkan mau bantuin angkat dan benerin gaun pengantin--yang beratnya pake banget. I can’t thank you enough :'). Thank you Orange Team. Now and so on we will remember our special day as beautiful memories. You're all the best! Success and GBU :)
    25 October 2018 | Bride at Glaydden & Francesca Wedding

    Wedding Organizer

    Pertama kali tau orange WO dari rekanan hotel(marketing hotel blg: “coba deh kamu ngobrol dl dengan sofian”) nah ngobrol lah kita, kesan pertamanya lgsg positif ( orangnya super friendly dan detail bgt). Akhirnya kami percayakan hari H kita ke Orange WO. Seiring wktu berjln, orange WO membuktikan kinerjanya dr awal persiapan sampai hari H. Semuanya dipersiapkan dengan sangat baik, teratur, terstruktur, dan memudahkan kami dalam proses persiapan sampai ke hari H (hal terkecil pun sangat diperhatikan). Saat hari H, kami surprise dgn semua team yang diturunkan, sangat profesional dan selalu memberikan semangat disaat kami lelah. Selalu siap siaga ketika kami membutuhkan. Semua keluarga juga tercover dgn sangat baik.. Pokoknya orange WO the best!!! Review ini benar2 tulus dr apa yang kami rasakan. Kami sangat yakin orange WO akan menjadi WO yang besar.. Amin!!! Thank you orange WO..
    25 October 2018 | Bride at Faried akbar Wedding

    ♥️♥️

    Orange organizer sangat ngebantu aku banget. Terutama kak welly...Apa lagi pas kmren ngurusin itu lagi sibuk2nya krn lagi di luar kota.. pas hari H nya juga team nya ramah ngebantu banget semua2nya di urusin. Sukses terus yaaa Orange
    27 August 2018 | Bride at Reinhart & Meike Wedding

    AWESOME!

    Betapa WO Orange bener2 fully support banget sejak sebelum wedding hingga selesainya hari H. Super thank you buat all team krn semua family, bestmen dan bridesmaids puas sekali dengan pelayanannya, berasa seperti raja dan ratu sehari katanya \uD83D\uDE1D, tingkat care kalian jauh diatas WO lain yang pernah mereka rasakan. Kalian bener2 teliti, perhatian, ngejagain, dan care banget terhadap hal2 kecil yang biasanya dianggap sepele oleh orang lain. Dan yang paling menyenangkan adalah senyum dan sikap friendly kalian, jd cepet akrab juga, apalagi di tengah padatnya rundown dan lelah dgn acara yg ada. Pertahankan ya guys! Sukses selalu buat Ko Sofyan, Kevin, and all team WO Orange\u2764, you guys are awesome.

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Full planning
    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Please call our wedding assistant to schedule an appointment
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    Minimum 300 invitations and maximum 1200 invitations for standing party, and no limitation for intimate wedding
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes English, chinese
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Sumatra, bali, java
    How far in advance should your client make a booking?
    The best timing should be around 3 - 12 months before wedding
    How many hours are included on the day of the wedding?
    Full day, from morning call until wedding reception
    What makes your services unique?
    We like to take an extramile on wedding. Meetings preparations will be arrange at least 3 months before the D-day. On the D-day we will start from morning call, and also gladly to help couple to enjoy the big day. We always take care of our bride's need and we serve with passion and love
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What is your payment terms?
    IDR 1 million for save the date, 30% before our 1st meeting, final payment 1 month before Wedding day
    When was your business established?
    10 august 2008
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding Western style,  Cultural wedding Javanese, chinese, palembang, nasional,  Religious wedding ceremony Moslem, catholic, christian, budhis
    Address
    Jakarta, Tangerang, dan Bali
    Location(s)

    Wedding Planner & Organizer

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.