All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (91)
  • reviews (7)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    nanami florist Review(s)

    7 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    20 January 2016 | Partnering Vendor at Wedding

    Good flowers to be photographed

    We love your flowers and it is beautiful for our photography project!
    23 October 2015 | Bride at Catherine-Roy Wedding

    Beautiful and Fabulous Handbouquet

    Hai..hai.... Nanami florist ini owner nya ramahhhh banget... enak diajak diskusi, ngerti banget kemauan capeng nya mau nya bunga yang kayak apa.. bisa nyambung sama konsepnya dan harga nya benar2 terjangkau banget.. Kualitas bunganyaaaaa wah jangan salah, bahkan sampai 1 minggu acara handbouquest saya masih cantik dipajang lohhhh.. Penataannya rapi, designnya cantik dan pilihan bunganya juga ga sembarangan. Saya puas banget dengan kerja ci nana. HB kami diantarnya ontime pula ke venue kami. Kami puas 10000 % pakai vendor ini loh....padahal nemu vendornya udah hampir2 dekat tanggal pernikahan kami.. ci nana bener2 helpfull banget.. response nya juga cepet ke klien2nya... seneng deh bisa kerjasama bareng vendor ini... Review tentang nanam florist ini ada di sini ya : http://cipitbear.blogspot.co.id/2015/05/review-perdana-wedding-invitation-and.html Terima kasih. Salam

    Vendor Reply

    23 October 2015
    thnx alot catherine..aku terharu...hahahahha...sehat terus ya mami dan baby nya...God bless
    13 June 2015

    My Hand Bouquet

    Thanks to Nanami Florist for providing very nice and elegant hand bouquet on my special day. The owner, Ci Nana is very friendly, cooperative, creative, and patient to respond my request. Besides the good service, Nanami Florist gives reasonable price include bonus. So once again thank you Ci Nana...

    Vendor Reply

    15 June 2015
    Dear intan and partner : thanks to choose nanami florist for completed your big day..hopefully you can promote nanami florist to others.. once again thanks for trusted nanami florist.. God bless intan and little fam..
    11 June 2015

    nice hand bouquet

    Thankyou ci nana! Bunganya bagus banget & sesuai sama yg aku request. Pokoknya memuasakan bangeeeet. Hehe. Ownernya jg baik dan sabar,walopun byk revisi" tp tetep profesional kerjanya. Sukses slalu ya,buat nanami florist.

    Vendor Reply

    11 June 2015
    thanks juga evelyn..semoga bisa rekomen nanami florist ke temen temen kamu yang lain ya... semoga perjalanan after marriednya menyenangkan dan bahagia selalu...kiss n hug..=)
    21 January 2015

    Beyond expectation florist

    Nanami, what a lovely hand bouquet, corsage, and great church decoration.. simple, seperti yg kita request ke Nana and ternyata she delivered more than we expected, love it..! Thanks ya Na yang udah sabar buat diajak konsultasi secara i have no idea sama yg namanya flowers. Juga bantuannya buat barang2 persembahan sama hias2 lilin.. Classic calalily hand bouquet arrangement for holy matrimony and elegant fuchsia rose & cymbidium hand bouquet arrangement for reception, bagusss.. Aku juga suka banget sama corsage fuchsia rose nya , very pretty! With reasonable price, hasilnya beyond expectation.. Thanks Nanami for beautifying our day...
    17 October 2014

    Hand bouquet

    Thanks nana!! Beautiful and simple hand bouquet. Love it! Will order more in the future. Thank you once again for delivering on time and keep the flowers super fresh

    Flowers

    Do you offer free or for charge consultations?
    yes
    Do you provide free or for charge sample arrangements?
    yes
    Do you offer delivery services?
    yes
    Do you offer flower preservation services?
    yes
    Do you offer free or for charge consultations?
    YES
    Do you provide free or for charge sample arrangements?
    YES
    Do you offer delivery services?
    YES
    What services do you offer?
    Bridal bouquet,  Ceremony decor,  Venue floral decor,  Wedding accessories/decorations,  Car decor,  Corsages & buttonholes,  Flower head-dress,  Flower girls' flowers,  Bridesmaid's flowers
    What is the style of your floral designs?
    Classic,  Modern,  Romantic,  Rustic
    What is your speciality? (max. 3)
    Romantic
    Can you design custom Bridal Bouquets?
    Yes, we can design personalised bridal bouquet
    Do you provide delivery services?
    Yes
    Do you provide flower preservation services?
    Yes
    Ideally, when will your client receive the flowers?
    h-1 or the special day in morning
    Address
    duren sawit baru blok A2 no. 7 jakarta timur 13440
    Location(s)

    we ready to deserve all flower bouquet for your wedding. fresh or artificial, import or local..we'll make it beauty and make your special day to be perfect...with love...

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.