All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (2)
  • projects (8)
  • reviews (5)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Miracle Atelier Review(s)

    5 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Anita Arifin
    17 May 2022 | Bride at Stevano and Anita Wedding

    Pelayanan memuaskan dari Miracle Atelier Team

    Thank you miracle atelier team sudah membantu pernikahan kami. Di miracle dress wedding simple ala korea yang saya inginkan bisa terwujud. Miracle juga membantu pembuatan dress our mom and our sister.\n\nsemoga Miracle Atelier semakin maju dan semakin menjadi berkat.\n\nthank you Mira and team 🥰
    Natalia
    10 December 2020 | Bride at Natalia & Rian Wedding

    Miracle Atelier Gown

    Cicinya baik banget, nanyain gimana maunya, dan akhirnya aku pilih baju yg mirip Meghan Markle and it's lovely banget.. thank you so much Cici ❤️
    Justina Indah
    10 December 2020 | Bride at Indah Wedding

    Review

    Ketemu miracle ini h-2 bulan sebelum pernikahan aku, karna aku kurang yakin dengan salah satu bridal yang aku pilih jadinya aku memutuskan untuk bikin di miracle ini. Pas ketemu pertama kali bener2 langsung suka dengan design gaun nya (aku bikin 2 gaun 1 untuk pemberkatan 1 untuk resepsi) . Pas hari H orang2 pada bilang gaun ku bagus simple tapi bener2 yang menurut aku wow. Terimakasih banyak kak sudah buat hari istimewa ku menjadi lebih istimewa
    Debby Devina
    10 December 2020 | Bride at Pras and Debby Wedding

    Thank you ❤

    Ke Miracle Atelier sekitar 4 bulan sebelum hari H yang sebenernya cukup mepet dengan fitting cuma beberapa kali, tapi Mira banyak banget bantu dan bisa deliver kualitas yang lebih dari ekspektasi; gaunku super nyaman, ringan, dan unik. Banyak yang nanyain bikin dimana dan selalu kurekomen ke Miracle Atelier, sukses terus ya ;)
    Mathilda Jessica
    10 December 2020 | Bride at Jessica & Aditya Wedding

    Ahh favorit bgt! Ga nyesel sama sekali, hasilnya memuaskan

    Vendor Reply

    10 December 2020
    Thankyou dear, our pleasure💝

    Bridal

    What services do you provide
    Custom rental wedding gown,  Accessories,  Groom's attire,  Bridesmaid dress,  Groomsmen attire,  Hair and make up,  Photography,  Wedding organizer, Dress rental,  Flowers and bouquet,  Custom made dress,  Wedding cake,  Ready made dress,  Wedding planning,  Once worn dress
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What kind of dress style do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Classic,  Glamour,  Contemporary
    What accessories do you provide?
    Hair accessories,  Veil
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    How far in advance should your client contact you?
    6-12 month before the day
    What makes your services unique?
    On the process, our service is the most important thing from us. We discuss and talk from heart to heart with the bride, capturing her personality. Which we’ll make sure is reflected in her dress.
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    What is your payment terms?
    50% before the event and booked all the vendor if it’s package/non package. 50% after fitting 1 the gown and suit and all the family dress.
    When was your business established?
    Since 2014
    How to see our details project?
    Go check our instagram @miracleatelier
    Service(s)
    Address
    (Appointment only) Jln. wolter monginsidi no 88H Jakarta Selatan Indonesia 50196
    Location(s)

    Because everyone deserve a Miracle Wedding Dreams at Miracle Atelier We are bridal specialize at simple elegance and wedding dress.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.