All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (6)
  • projects (105)
  • reviews (134)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Michelle Bridal Review(s)

    134 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Meiisyaaa Meii
    24 May 2022 | Bride at Meisya & Fendy Wedding

    Thebest!

    Semua nya di bantu sama cici ❤️ Gown , Jas , Cheongsam atau Cheongsan pokok nya good! Makeup nya juga good 🥰 Recommended!

    Vendor Reply

    24 May 2022
    thanks a lot meisya. senang bs membantu hari bahagiamu. GBU
    Eiffel Lyn
    04 April 2022 | Bride at Elwin&Eiffel 02-04-22 Wedding

    Thank you

    Makasih michelle bridal Mba tini smba abun yg sabar bantu pilih gaun aku dan ci farima yg banyak bantu juga danakeup nya fen2 marchelia yg natural tapi bkim pangling

    Vendor Reply

    04 April 2022
    thank you eifel utk reviewnya. senang bs membantu di hari bahagiamu. gbu
    Eddy Wijaya
    03 April 2022 | Groom at Eddy n Debby Wedding

    TOPPPP

    Thankyou Michelle Bridal, recommended buat yang gamau ribet cari dress and mua. lgsg ad paketnyaa, hargaa jg oke, gaunnya banyakk bangett. andd yg paling pentingg banyak banget bonusnyaa .. hehe thankyou Ci Farina and all staff yg uda ngebantu untuk wedding aku. sukses selalu Michelle Bridal :)

    Vendor Reply

    03 April 2022
    Thank you Eddy ud mempercayakan michelle bridal di moment bahagiamu. sukses jg utk kamu. GBU
    sil ka
    14 March 2022 | Bride at Alfon & Flavita Wedding

    Thank you michelle bridal

    Oke banget buat paket weddingnya mulai dari gaunnya, makeup,mobil,dll. Cc nya juga baik banget tetep ngeladenin walau aku suka dadakan kabarin dan makeupnya oke suka banget

    Vendor Reply

    15 March 2022
    hai flavita thanks a lot ya utk review nya. GBU
    rico game
    12 March 2022 | Bride at RICO & LUSY Wedding

    Good Job Bridal

    thank you ud dekorin sangjit dan ud jadi vendor bridal untuk wedding kita

    Vendor Reply

    15 March 2022
    hai rico thanks a lot ya utk reviewnya. GBU
    Revita Pingkan
    11 March 2022 | Bride at Rafan & Pingkan Wedding

    The best

    Cari di instagram dan bridestory ketemu sama michelle bridal. Akhir nya visit kesana. Tempat nya bagus, gaun nya banyak banget, service nya juara sih (suami ku pakai setelan abu abu, dan vest nya ga ada yg cocok warna nya. Akhirnya dibikinin YANG BARU sama michelle bridal. Pas fitting ke 2. Langsung ukur badan. Menurut ku ini service nya juara. Karna cici nya ga maksa pake yang dia punya tapi mau buatin yang baru untuk suami ku), MUA nya asik banget 🤣. THE BEST sih michelle bridal 💖💫

    Vendor Reply

    12 March 2022
    wooow thank you banget ya pingkan utk reviewnya. GBU

    Bridal

    What services do you provide
    Dress rental,  Ready made dress,  Once worn dress,  Accessories,  Groom's attire,  Bridesmaid dress,  Groomsmen attire,  Hair and make up,  Photography,  Wedding planning,  Wedding cake,  Custom made dress,  Wedding organizer,  Flowers and bouquet
    Does a client need to schedule an appointment?
    Please call or chat via wa +62 812-1836-1401
    What accessories do you provide?
    Hair accessories,  Veil,  Wedding shoes,  Jewelries
    How far in advance should your client contact you?
    The sooner the better, let's have a talk first :D
    What makes your services unique?
    We really care on brides' wedding budgets. We create a package that will fit for on your budget. Talk with us, we'll made it fit. Indeed, we always serve the best of us on your special day for all our precious customers :) Your satisfaction is our priority and happiness :D
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cash
    What is your payment terms?
    Down payment 5.000.000, 50% before prewedding, H-1 month remaining/final payment.
    When was your business established?
    Michelle Bridal was established since 2008
    What kind of dress style do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Classic,  Glamour,  Contemporary
    Do you provide your services in other cities or countries?
    we only provide rent gown. Include robe, accessories, veil and mannequin
    Service(s)
    Address
    Jl. Percetakan Negara No.4 10520
    Location(s)

    For over 15 years, Michelle Bridal has been specialising in Wedding Industry. We ensure the most memorable and spectacular bridal experiences as to your desire by providing the best quality of gowns, makeup, photography, wedding cake, wedding car and etc. Michelle Bridal is here to fulfill your wedding dreams come true with our professional team and finest quality products and services Michelle Bridal “Your one in a lifetime finest choice”

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.