All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (307)
  • reviews (209)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Menara Mandiri by IKK Wedding (ex. Plaza Bapindo) Review(s)

    209 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Regina
    04 April 2020 | Bride at Dhennys and Regina Wedding

    Blessed!

    Dear IKK Team (Vini and Kara especially), Finally we've managed to share our BIGGEST THANK YOU here. Just like the other couple do, we did research about all wedding's stuffs. Screening all those tiny little detail, do observation, etc etc. Then we went to IKK Mandiri just to see the venue, thats it! But after our first time welcomed by IKK team, WOW! we found that "CLICK" moment. Kara was the one whom made me fall in love with IKK Mandiri at the first place, then Vini ( my Wedding Planner, my Wedding Saviour!!!) was the second one whom made me crazy in love with them. After we decided to marry in IKK, is everything become easier? no, its not. Marriage Preparation is always the very first big battle of your new family that you need to win with lot of struggle, it didn't get easier. BUT with IKK Wedding Planner (especially my saviour Vini) everything seems possible to get through. We asked everything (from bride room, catering, lighting, teapai session, etc etc etc) to Vini, when she didn't know the answer, she was striving her best to look for the answer. Any obstacles came, Vini always be there giving suggestion, help, cheering me up,even preparing small note to me everytime we met up until the day! When THE DAY come, i was so worry, even i can't sleep the night before, and again Vini was there too (not literally), she texted me remind me to sleep in the middle of the night although she need to get up earlier then me. Then, we start the day, i became a princess, lot of people helped me, even one of the girl from IKK crew help me in the restroom because my gown was sooo heavy. Not only me, IKK also help organize every single detail of my family's need. In the middle of that rush hectic day, Vini still giving me small note to keep my spirit up ( Vin, I keep all those note until now ;) ). We ended that hectic day HAPPY, RELIEVED, BLESSED and DO KNOW NOT WHAT TO SAY to IKK Team. THANK YOU SO MUCH TO IKK WEDDING TEAM!! Thank you for making my big day UNFORGOTTEN. I can feel that you were giving service with all YOUR HEART. We and Our Family can't thankful enough to have you as part of our big day. I recommend this IKK WEDDING to all bride-to-be who want to become a ONE NIGHT PRINCESS in the big day! WISH YOU A TREMENDOUS SUCCESS, IKK!
    Romina Camesi
    28 March 2020 | Bride at Rima & Dzaki Wedding

    Great team work for our special day!

    Thank you so much IKK for helping us to form our special day. We had the most beautiful wedding, unique theme ( legit vibrant indian theme!!
    Elyn
    27 March 2020 | Bride at Maulana & Elyn Wedding

    Tueng Dara Baro Maulana & Elyn

    Dear IKK Wedding, Untuk Mba Catrin, Mba Eci, dan semua tim yang tidak bisa disebutkan satu-persatu, aku dan Maulana mewakili keluarga kami mau mengucapkan terima kasih atas bantuan, kerjasama, dan dukungannya dalam menyukseskan acara Tueng Dara Baro (ngunduh mantu) kami. Special thanks to Mba Catrin yang super sabar dalam menghadapi kami yang kadang (atau sering?) slow respon selama proses persiapan hehehe.. tapi walau begitu masih semangat, teliti, dan sigap mengurusi ini itu demi lancarnya acara kami. Thanks banget mba! :* Selain itu, yang berkesan banget di acara ini adalah, karna acara kami di tengah situasi yang kurang mengenakkan, sempet kepikiran banget bahkan bisa dibilang lebih kepikiran pas mau acara resepsi kedua ini daripada ketika waktu mau akad di Yogyakarta tanggal 8 Maret kemarin. Tapi, ngelihat tim IKK Wedding yang tetap semangat, happy, dan sigap, aku jadi kayak dapat energi positif dan bismillah aja semua berjalan lancar, aman, dan yang terpenting SOP dalam resepsi (di tengah situasi ini) dilakukan dengan disiplin. Alhamdulillah, semua berjalan lancar! Terima kasih sekali lagi untuk ketulusan, keikhlasan, serta profesionalitas tim IKK dalam bekerja. Semoga kerja keras kalian membawa berkah, semoga Tuhan selalu berikan kesehatan, dan melindungi jalan kalian untuk membuat momen sekali seumur hidup para pasangan yang baru menikah menjadi sangaaat berkesan. Aamiin.. Sukses selalu, IKK Wedding! Love, Maulana & Elyn

    Vendor Reply

    27 March 2020
    Dearest Kak Erlyna dan Bang Maul, terima kasih banyak atas reviewnya yang begitu mengharukan. Senang sekali bisa mendapatkan kesan yang sangat mendalam. Sekali lagi, aku dan Tim IKK Indonesia ingin mengucapkan terima kasih banyak atas kepercayaannya yang begitu berharga. Terima kasih banyak atas perjalan persiapan yang sangat berkesan, terutama karena kami boleh berkomunikasi langsung dengan keluarga terdekat kalian. Hari resepsi pernikahan kalian pun akan selalu menjadi sesuatu yang spesial untuk aku dan tim. Kami melihat adanya keintiman yang begitu hangat dengan orang-orang yang hadir di hari bahagia kalian. Doaku senantiasa bersama kalian berdua, kedua orang tua dan keluarga besar. Semoga rumah tangga kalian selalu dalam perlindungan Allah SWT. Dan, semoga bisa berjumpa kembali suatu hari nanti. Salam sayang, Catrina dan Tim IKK Wedding
    Nurani
    19 March 2020 | Bride at Nurani & Fakhri Wedding

    We had fun!

    Teruntuk Mbak Irine, Mas Rangga, dan seluruh tim IKK yang membantu aku dan Fakhri, baik secara langsung maupun tidak, aku ingin berterimakasih yang banyaakk sekaliiii ♡♡♡ Betul-betul semua dari A-Z dibantu dengan rapi dan baik, ngga ada satu kurang puuunn. Padahal di awal perencanaan acara ini aku belum di Indonesia (dan belum pernah lihat venue sama sekali), tapi Alhamdulillah semua tetap lancar dan aku selalu diupdate berbagai informasi. Selalu dibantu untuk arrange meeting ini itu, meeting & booking vendor ini itu, semua sesuai dengan jadwalku dan yang paling penting sesuai sama moodboard aku! (LUV!) Dari awal sampai tanggal 15 Maret kemarin pokoknya aku puas sekali sama IKK, di hari H juga profesional & rapiiii banget jalanin acaranya. Semua tim bekerja dengan rapi dan menyenangkan, dan yang paling penting IKK ngga hanya fokus untuk nemenin aku & Fakhri saja (hai Mbak Manda!♡), tapi juga keluarga inti, bahkan keluarga besar! Huuu baik banget ♡ Betul-betul ngga kebayang melalui proses ini semua tanpa bantuan Mbak Irine dan teman-teman dari IKK…. Beribu-ribu terima kasih pokoknya kuucapkan untuk Mbak Irine, Mas Rangga, Mbak Manda, Mas Andrian, dan semuaaamuanya yang sudah pernah membantu kami, semoga seluruh kebaikannya kembali lagi ke teman-teman semua. We had so muucchh fun and we hope you guys enjoyed it as much as we did! THANK YOU! ♡♡♡

    Vendor Reply

    21 March 2020
    Dear Mba Nurani & Mas Fakhri, Terimakasih sekali karena berkat wedding kalian berdua aku bisa tahu arti kehangatan keluarga itu apa, arti bahwa wedding adalah event untuk mempersatukan dua keluarga . aku dan team IKK sungguh sangat amat bersyukur karena mba Nurani & Mas Fakhri bisa mempercayakan hari paling bahagia kalian berdua ke IKK wedding . harapan kami semoga mba Nurani dan Mas Fakhri selalu bahagia hingga punya kakek dan nenek, selalu hangat seperti keluarga besar kalian berdua, Thankyou so much :* Love, Irine
    Stefanny
    18 March 2020 | Bride at Andreas & Stefanny Wedding

    Wedding Reception

    Liat pameran IKK pertamakali di JCC, jujur tadinya gak tau soal gedung ini dan gak masuk di vendor list yg aku incar. Tapi pas hr senin setelah pameran aku datang ke gedung nya, aku langsung DP IKK lt9 untuk wedd reception aku, padahal masih 2 tahun lagi hahaha. Gak pake mikir dan gak pake nunda, langsung dp di IKK. Selain harga oke, lokasi dan kualitas gedung IKK sendiri super oke. Dan bener, kita pun gak menyesal pilih IKK untuk jadi tempat wedding reception kami. Vinni pun super helpful kalau kita butuh bantuan. Thankyou ya IKK untuk service yg sangat memuaskan❤️❤️❤️

    Vendor Reply

    23 March 2020
    Andre Fanny, terima kasih banyaaak sudah melaksanakan pernikahan di Menara Mandiri yaaa 3 We are super happy to be a small part of your Wedding Day! Puji Tuhan semua terlaksana dengan lancar. Sekali lagi Happy Wedding yaaaa Andre & Fanny, semoga Andre & Fanny selalu diberikan kesehatan, kebahagiaan, dan semua yang baik-baik. Terima kasih ! 3 Warm Regards, Vini
    Widya A
    16 March 2020 | Bride at Tomo & Widya Wedding

    Recommended WO !!!

    IKK sangat Recommended sekali !!! Terutama wedding planner kita mas Ray yang Ketje !!! Kami bisa tetap fokus kerja, tanpa banyak waktu terbuang untuk mengurus ini itu buat hari H nya and everything almost perfect ! Cukup tinggal bilang aja mau kaya gimana ke mas Ray, semua langsung dihandle dan diurusin sampai beres. Pas hari H pun, udah fa perlu mikir apa2 lagi. Thank juga buat mbak gegeut yang udahjadi dayang princess ini seharian :) Pokoknya ga akan nyesel pake IKK !!! Sekali lagi, terima kasih banyak buat mas Ray dan team yang udah membuat pernikahan impianku tercapai. Salam hangat dari Tomo & Widya

    Vendor Reply

    19 March 2020
    Hi kak Widya ! Terima kasih sudah memberi ulasan pada kami... Selamat atas pernikahan kalian & selalu menjadi suami istri yang selalu harmonis... Terima kasih sudah mempercayakan pernikahan kalian pada kami... Salam hangat, Ray -IKK Indonesia-

    Venue

    What settings does your venue provide?
    Indoor
    What type of venue(s) do you offer?
    Banquet hall/ ballroom
    Minimum and maximum number of guests
    On the 9th floor, Noon Weddings up to 1000 people and Night Weddings up to 1200 guests. On the 10th floor up to 1700 guests.
    Do you offer an onsite wedding consultant?
    Yes Through an exclusive partnership with IKK Wedding, we provide you professional wedding planners to assist you until the wedding day.
    What types of cuisine does your venue specialize in?
    Indonesian -
    What activities are suitable in this venue?
    Religious ceremony,  Reception
    Please describe more details on the venues that you have
    Assembly Hall Menara Mandiri
    Do you allow outside catering?
    No Basically, it's not recommended. But, If customers bring outside catering, there will be charge fee.
    Do you allow outside liquor?
    No Basically, it's not recommended. But, If customers bring outside liquor, there will be charge fee.
    Is there any corkage fee?
    Yes We really recommend you to use our trusted vendors.
    What type of other services do you also provide?
    Decoration,  Catering,  Entertainment,  Photography,  Videography,  Other and special wedding planning service
    Do you offer valet parking?
    Yes We also provide up to 10 free parking vouchers for each couples.
    Is there handicap access?
    Yes Our staffs will also be there to assist your beloved guests.
    How far in advance should your client make a booking?
    The most ideal time for a client to contact us would be 6-12 months prior to the wedding. The latest time would be 2 months before the wedding. Later than that counseling is needed.
    What makes your services unique?
    IKK Wedding provides one-stop wedding services with Japanese level of hospitality. Together with Indonesian wedding experts and staffs that have been trained in Japan, we could help you with both traditional and international wedding.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cash
    When was your business established?
    9th Floor : 1996; 10th Floor : 2010; IKK Wedding : 2017
    Service(s)
    Address
    Menara Mandiri (Ex. Plaza Bapindo) Kav 54-55 Jl. Jend. Sudirman, Senayan, Kota Jakarta Selatan, Jakarta 12190
    Location(s)

    Located in the heart of Jakarta, consist of two luxurious & spacious halls, Menara Mandiri is the best choice for you. Together with IKK Wedding, we offer you not only our prestigious halls, but also the best professional wedding planners that would be more than happy to assist you until the wedding day. Through 16 years of wedding planning experience in Japan, now IKK is ready to fulfill Indonesian bride and groom’s needs. Tell us about your dream wedding & let us help you make it come true.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.