All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (4)
  • reviews (3)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 1

    All
    view 9
    Mr & Ms Wedding by Melisa SigitMr & Ms Wedding by Melisa Sigit
    Mr & Ms Wedding by Melisa SigitMr & Ms Wedding by Melisa Sigit
    +4
    Melisa Sigit & 1 OTHERS
    Dress & Attire

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Melisa Sigit Review(s)

    3 Review(s), sorted by :
    Latest Review

    Vera

    Interviewed by Bridestory

    06 July 2017 | Bride at Vera & Richi Wedding

    Sangat puas!!

    Sangat puas dengan hasil karya dari Melisa Sigit! Friendly banget orangnya.. aku adalah karakter cewe tomboy dan punya size yang cukup big tapi dia bisa buat gaun yang sangat indah dan cantik...
    21 June 2017 | Bride at Angga & Shary Wedding

    Sangat puas dengan wedding dress nya!

    Sangat puas dengan wedding dress nya dari desain, bahan sampai detail-detail nya. Dari awal cuma bilang sama Melisa mau nya bunga, gak pake kotak-kotak atau ornamen lain, modelnya simple, dan Melisa bisa ngewujudin itu semua sampai yang pada liat bilang ini dress nya emang "Shary banget". Walaupun fitting 1 sempet ada drama gak muat (karena ternyata badanku ngegendutin), tp Melisa bisa bikin tenang dan bilang "tenang aja nanti tinggal digedein" dan bener aja di fitting ke-2 bajunya langsung pas dan ga ada masalah sampai hari H. Untuk baju mama-mama, melisa bisa sesuain dengan keinginan mama-mamaku dan hasilnya di luar ekspektasi mereka.
    21 June 2017 | Family Or Relatives Of Bride at Ericson & Florencia Wedding

    New emerging designer!

    Melisa is a friendly, helpful, and talented designer. She is one of those new emerging designers who has promising talents in the fashion world.

    Dress & Attire

    What kind of dress and attire do you provide?
    Wedding dress,  Engagement/ prewedding dress,  Bridesmaid dress,  Flower girls dress,  Evening dress,  Mother or sister's dress
    What is your speciality? (max. 3)
    Wedding dress,  Bridesmaid dress,  Mother or sister's dress
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What service do you provide?
    Custom made dress,  Made to measure dress,  Ready made dress
    What is(are) your primary service(s)? (max. 3)
    Custom made dress,  Made to measure dress,  Ready made dress
    What dress style do you specialize in? (max. 3)
    Classic,  Glamour
    What accessories do you provide?
    Jewelries
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes i provide services to other cities and countries with spesific terms
    How far in advance should your client contact you?
    2-3 months prior to the wedding
    How long does it take in general for your client to receive the final dress?
    approximately 4-6 weeks after customer approval
    What makes your services unique?
    TBA
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    TBA
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cash
    What is your payment terms?
    40% after the contract, 60% after final delivery
    When was your business established?
    My Bussines started way back in 2010
    Service(s)
    Address
    Jl Cempaka Lestari IV blok G2/5 Lebak Bulus Jakarta Selatan 12440
    Location(s)

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.