All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (64)
  • reviews (26)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    MC Samuel Halim Review(s)

    26 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    14 February 2020 | Bride at Joseph & Clarisse Wedding

    Thank you Samuel!

    Untuk saya & pasangan, ga gampang untuk nentuin MC di acara wedding kita. Kebanyakan suka terlalu kaku, atau terlalu ‘lepas’ dan ujung2nya bikin keluarga & tamu tidak nyaman. Tapi, Samuel beda, dari awal kita research, kita cukup yakin kalau Samuel bisa menyesuaikan konsep kita dengan baik. Dan ternyata memang benar, saat kita briefing keinginan kita, Samuel lgsg paham dengan keinginan kami. Hasilnya saat hari H, acara berjalan dengan lancar, baik, dan terutama saya & pasangan beserta tamu dan keluarga dibuat nyaman. Kita puas dengan Samuel, dan highly recommend untuk para pasangan yang masih mencari MC untuk wedding kalian. Thank you so much untuk Samuel, sukses untuk kedepannya :)

    Vendor Reply

    14 February 2020
    Pras and Clarisse Thank you so much. I really enjoyed your party as well Congrats once again to u both!
    10 February 2020 | Groom at Ardi dan Helga Wedding

    MC Keren

    Terima kasih Samuel telah menjadi MC dalam wedding kami. Personally saya dan istri sangat senang, kerjanya profesional, inisiatif dan juga sangat kooperatif dengan vendor lainnya. Sukses selalu ya

    Vendor Reply

    10 February 2020
    Wuahhh Terima kasih abangggg ❤❤❤ Sampai jumpa di event selanjutnya
    09 November 2019 | Groom at Xavier dan Vanessa Wedding

    Our Wedding MC

    Di kenalin bro Samuel dari sahabat yang sekaligus WO pada saat nikahan gw 27 oktober 2019 kemarin, emang kita nyari MC yang santai, fun, dan bisa buat acara wedding kita berjalan lancar. Bro samuel bawaanya persis seperti keinginan kita, sehingga kita dan keluarga puas banget di acara hari itu,terima kasih banyak untuk bro Samuel udah buat hari special gw berjalan sangat lancar dan sesuai keinginan.

    Vendor Reply

    09 November 2019
    Thank you bro Xavierrrr Happy wedding and have a great marriage life!
    03 October 2019 | Groom at Stefanus & Elita 28 Sept 2019 Wedding

    Keren

    MC ini vital juga untuk acara kawinan, kalau gak dpt chemistry dgn groom & bride bisa jadi acara kaku / garing Beda dgn sam, dr awal kita kontak sudah sangat supel, dan detail juga + mau dengerin groom & bride nya Overall acara bisa rame & seru berkat sam Rekomen banget buat kalian yg bingung cari mc Thank you samm

    Vendor Reply

    11 October 2019
    Thanks Stef! Ini groom sekaligus bos WO jg ini wkwkwk. Happy wedding broooo ❤
    17 August 2019 | Groom at Jan & Lucy Wedding

    Recommended MC for your wedding day

    Awal tau Sam dari nikahan teman gw, kebetulan gw dan pasangan juga lagi cari2 MC buat acara nikah kita saat itu. Kita merasa Sam bisa bawain acara dengan santai tapi sopan. Singkat cerita, kita memutuskan untuk memilih Sam sebagai MC acara nikah kita dan ternyata emang oke banget ni orang buat jadi MC. Acara jadi tidak monoton dan pembawaan nya ceria tapi ga lebay. Thanks Sam for your awesome job!

    Vendor Reply

    17 August 2019
    Thank you Jan and Novi. Congrats once again to you both!!!
    14 August 2019 | Bride at King and Ruth Wedding

    my Super MC

    samuel sudah menjadi MC dari acara 17an aku sampai nikahan, luar biasa, super happy dengan cara pembawaan MC nya sammy ✨✨✨profesional dan fun, bs menangani semua keluarga yg rempong. super happy bisa pake sammy sbg MC di acara yg penting untukku. God bless sam, ❣️

    Vendor Reply

    14 August 2019
    Uwawwwww Selamat menempuh hidup baru ya Ruth Gbu both alwayssss ❤❤

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Other Wedding reception (MC)
    What sort of planning do you cover?
    Reception planning,  Ceremony planning
    What is your primary expertise?
    Grand wedding
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    Up to 1000 Persons
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes English
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Surabaya and hopefully more
    Entertainment (MC)

    What are the languages that you use?
    English,  Indonesian
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes been to as far as Surabaya and looking further
    How far in advance should your client contact you?
    Several months before D-Day will be great but my record of last-day-MC was H-2
    What rate do you usually charge at?
    Usually per event
    What is your usual attire?
    Anything depending on client's request, except its a particular unique suit / costume then I'll be honest and sincere to ask for additional rate / costume rent fee
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    I've been the MC of more than 300 various clients in the last 5-6 years and organized more than 500 clients
    What is your mc style during a wedding?
    A semiformal / casual one will be preferrable and sing 1-2 songs during dinner time will be a privilege
    What makes your services unique?
    Chemistry defines everything. I think weddings should be so much fun and unique. And I know I can be part of yours :)
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    Down payment + full transfer before D-Day
    When was your business established?
    I present since junior high school and I learnt so much in senior high school. Started my own EO business since college in 2007 and became a professional MC eversince
    What cultural wedding procession are you most familiar with?
    Chinese
    Do you have a replacement MC in case you become unavailable on the event day?
    Yes I have several MC friends equal to my service
    Why MC Samuel Halim?
    Loving what I do and doing what I love is such a dream. I believe I can deliver what’s best of me, to meet what’s best for the couples :)
    Address
    Indraloka Raya U/2 Jelambar Jakarta Barat 11460 11460
    Location(s)

    Presenting (read: MC-ing) has always been my passion since junior high. Today, I've served more than 400 clients from various events. Call, discuss & meet your requirements :) Chat me on WhatsApp for several video clips

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.