All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (45)
  • reviews (17)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 5

    All
    view 9
    Budiarto & Agnes Wedding Organizer and Entertainment by Enliven Organizer&EntertaimentBudiarto & Agnes Wedding Organizer and Entertainment by Enliven Organizer&Entertaiment
    Budiarto & Agnes Wedding Organizer and Entertainment by Enliven Organizer&EntertaimentBudiarto & Agnes Wedding Organizer and Entertainment by Enliven Organizer&Entertaiment
    +16
    Enliven Organizer&Entertaiment
     & 3 OTHERS
    Wedding Planning
    Jeffrinaldo & Rita Wedding Organizer & Wedding Entertainment by Enliven Organizer&EntertaimentJeffrinaldo & Rita Wedding Organizer & Wedding Entertainment by Enliven Organizer&Entertaiment
    Jeffrinaldo & Rita Wedding Organizer & Wedding Entertainment by Enliven Organizer&EntertaimentJeffrinaldo & Rita Wedding Organizer & Wedding Entertainment by Enliven Organizer&Entertaiment
    +3
    Enliven Organizer&Entertaiment
     & 3 OTHERS
    Wedding Planning
    Lawrence & Setiawaty Wedding by Enliven Organizer&EntertaimentLawrence & Setiawaty Wedding by Enliven Organizer&Entertaiment
    Lawrence & Setiawaty Wedding by Enliven Organizer&EntertaimentLawrence & Setiawaty Wedding by Enliven Organizer&Entertaiment
    +2
    Enliven Organizer&Entertaiment
     & 3 OTHERS
    Wedding Planning
    Michael & Melisa Wedding Organizer & Master of Ceremony by Enliven Organizer&EntertaimentMichael & Melisa Wedding Organizer & Master of Ceremony by Enliven Organizer&Entertaiment
    Michael & Melisa Wedding Organizer & Master of Ceremony by Enliven Organizer&EntertaimentMichael & Melisa Wedding Organizer & Master of Ceremony by Enliven Organizer&Entertaiment
    +3
    Enliven Organizer&Entertaiment
     & 3 OTHERS
    Wedding Planning
    Wedding Organizer & Entertainment Kevin dan Allen by Enliven Organizer&EntertaimentWedding Organizer & Entertainment Kevin dan Allen by Enliven Organizer&Entertaiment
    Wedding Organizer & Entertainment Kevin dan Allen by Enliven Organizer&EntertaimentWedding Organizer & Entertainment Kevin dan Allen by Enliven Organizer&Entertaiment
    +2
    Enliven Organizer&Entertaiment
     & 4 OTHERS
    Wedding Planning
    Martin & Cecile Wedding Reception by Enliven Organizer&EntertaimentMartin & Cecile Wedding Reception by Enliven Organizer&Entertaiment
    Martin & Cecile Wedding Reception by Enliven Organizer&EntertaimentMartin & Cecile Wedding Reception by Enliven Organizer&Entertaiment
    +8
    Enliven Organizer&Entertaiment
     & 5 OTHERS
    Wedding Planning
    Wedding Reception Budi & Agnes by DJ PerpiWedding Reception Budi & Agnes by DJ Perpi
    Wedding Reception Budi & Agnes by DJ PerpiWedding Reception Budi & Agnes by DJ Perpi
    +2
    DJ Perpi & 4 OTHERS
    Entertainment (DJ)
    The WEDDING Nicholas & Khamelia 15 Januari 2017 by Luve WOThe WEDDING Nicholas & Khamelia 15 Januari 2017 by Luve WO
    The WEDDING Nicholas & Khamelia 15 Januari 2017 by Luve WOThe WEDDING Nicholas & Khamelia 15 Januari 2017 by Luve WO
    +30
    Luve WO
     & 13 OTHERS
    Wedding Planning

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    MC Samuel Halim Review(s)

    17 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    16 February 2019 | Bride at Charlie & Nathasia Wedding

    Superb!

    Thank you for being a humble, flexible, and very cooperative team person. Not only just another MC, but he managed to help us by going through the rundown and gave advice and idea how to get it smoothly done. We really appreciate your hard work!

    Vendor Reply

    16 February 2019
    Thank you Nath and Charlie! ❤️ really delighted to be part of and once again congratulations!!

    Aubrey Julian MC

    16 December 2018

    thanks to my MC also our best friend

    special thanks to our MC Samuel Halim yang sudah membuat hari pernikahan kita semakin maximal! dari awal persiapan, briefing rundown, idea, seluruhnya sangat membantu, apalagi di hari H, tidak kenal lelah dan bekerja dengan hati sampai acara kami selesai, Samuel sangat rekomen bagi pasangan yang ingin menggunakan jasa dia. sukses selalu buat Sammy. GBU best regards Aubrey and Anastasia

    Vendor Reply

    16 December 2018
    ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
    15 December 2018 | Bride at Erwin & Cynthia Wedding

    Honest Review from Erwin Cynthia Wedding 01.12.18

    For me, finding the right MC that knowing your wants and dreams in your big day is really important. MC mungkin ada banyak, tapi yang professional dan bisa membangun suasana dengan baik dan meriah tanpa mengurangi kekhidmatan pernikahan itu sendiri mungkin cuma sedikit. Lebih sedikit lagi MC well mannered dari kata dan sikap tubuh bukan cuma ke bride and groom, tapi juga ke semua keluarga, tamu undangan, dan bahkan bisa berbaur dengan vendor-vendor lainnya utk kerjasama bareng. Dari yang saya alami pas kerjasama dengan Kak Sam, Kak Sam ini ga menyepelekan hari penting orang meskipun uda sering handle wedding dan servicenya dari hati karena he loves his job and I guess it is the ultimate reason why his performance is so outstanding :)\nSebagai MC, he is talkative enough, ga garing tapi juga bukan kaku. Jokesnya ringan tapi ngena dan mau bantu siapin acara gamesnya kita.\nGa perlu banyak koordinasi tapi gratefully Kak Sam nangkap maunya kita apa dan melakukan sesuai harapan. Pokoknya terbantu banget pas MC nya Kak Sam, hehe. \n\nKak Sam, thank you so much for your support in our wedding day. We are so grateful for your kindness and also your flawless performance. \nGa pernah nyesel minta bantuan Kak Sam karena uda tau ritme kerjanya yang santai tapi pasti beres punya hehehe 😁\nAlso we thanked you for your bonus performance when you sang in our wedding day ❤️\n\nBuat yang masih bingung milih MC, semoga dengan baca review ini bisa meyakinkan kalian ya untuk dpt MC terbaik yang akan super bantu di hari istimewa kalian 🥰 Sukses terus Kak Sam. God bless you alwaysssss 😇🙏

    Vendor Reply

    15 December 2018
    It’s been an absolute delight to be a small part of such special day of you both. Keep the faith and God bless you always
    15 November 2018 | Groom at Chris & Tris Wedding

    Splendid MC with high chemistry with us

    We knew sammy when he was MCing at one of my best friends wedding, and we initially thought that he’s cut from the same cloth as we are, cause we genuinely feel that he’s gonna do wonders for our intimate wedding reception. During the preparation phase, he was very supportive of our brilliant-borderline-stupid ideas and somehow he understood us. So then came the day, the execution was perfect, our family was a tough crowd but he handled like it was a walk in the park. So many thanks for understanding us, adding sparks to our wedding.

    Vendor Reply

    15 December 2018
    And how I’m still wondering how you both being so brave to do everything you wanted, even on your wedding day!
    11 November 2018 | Partnering Vendor at Ronny & Verra Wedding

    MC yang keren kerjasamanya...top

    Sam, thanks untuk kerjasamanya yang keren dan top habis, MC yang gokil, easygoing but tetap profesional...sukses trus yah bro, smoga kerjasama lagi di event berikutnya.

    Vendor Reply

    15 December 2018
    Thank you ko. Looking forward to work together again :)
    09 November 2018 | Bride at RonnyVerra Wedding

    Superb

    Just wanna thank you for your good services. Ketemu mc ini awalnya dr cari-cari di bridestory, baca reviewannya lalu kepoin ig nya buat liat pembawaannya gimana. Dr awal liat video videonya uda suka karena orangnya rame tapi gak garing dan bahasanya pun sopan.Akhirnya contact sam tny price list. Tapi krn kita pake wo, si wo menawarkan mc yg selama ini kerja sama dgn dia tp pas liat ignya kok kaya garing bercandaannya lalu ronny bilang apakah bs kita pake Sam dan kita ksh contact person Sam. Dan tada akhirnya bisa. Sam banyak membantu kita diskusi urutan acara dan lagu. Ada orang orang yang terlahir dengan gaya bicara yang enak dan Sam termasuk dlm kelompok ini. Good luck and success oppa.

    Vendor Reply

    15 December 2018
    Thank you for the very opportunity and trust

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Other Wedding reception (MC)
    What sort of planning do you cover?
    Reception planning,  Ceremony planning
    What is your primary expertise?
    Grand wedding
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    Up to 1000 Persons
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes English
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Surabaya and hopefully more
    Entertainment (MC)

    What are the languages that you use?
    English,  Indonesian
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes been to as far as Surabaya and looking further
    How far in advance should your client contact you?
    Several months before D-Day will be great but my record of last-day-MC was H-2
    What rate do you usually charge at?
    Usually per event
    What is your usual attire?
    Anything depending on client's request, except its a particular unique suit / costume then I'll be honest and sincere to ask for additional rate / costume rent fee
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    I've been the MC of more than 300 various clients in the last 5-6 years and organized more than 500 clients
    What is your mc style during a wedding?
    A semiformal / casual one will be preferrable and sing 1-2 songs during dinner time will be a privilege
    What makes your services unique?
    Chemistry defines everything. I think weddings should be so much fun and unique. And I know I can be part of yours :)
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    Down payment + full transfer before D-Day
    When was your business established?
    I present since junior high school and I learnt so much in senior high school. Started my own EO business since college in 2007 and became a professional MC eversince
    What cultural wedding procession are you most familiar with?
    Chinese
    Do you have a replacement MC in case you become unavailable on the event day?
    Yes I have several MC friends equal to my service
    Why MC Samuel Halim?
    Loving what I do and doing what I love is such a dream. I believe I can deliver what’s best of me, to meet what’s best for the couples :)
    Address
    Indraloka Raya U/2 Jelambar Jakarta Barat 11460 11460
    Location(s)

    Presenting (read: MC-ing) has always been my passion since junior high. Today, I've served more than 400 clients from various events. Call, discuss & meet your requirements :)

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.